addthis

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

2 μέρες με βασανίζουν με ναζί λεκτικούς και αλλά πρόστυχα ,αηδίασα την όλη αυτή την εγκληματικότητα πρέπει να ντρέπεστε για την κατάντια σας ,Με βασανίζετε μα τα χειρότερα βασανιστήρια σαν είμαι σκλάβους η ζώο .Είναι ντροπή γενικά γεια την ανθρωπότητα να υπάρχουν τέτοια κτήνη ,σε ένα τέλειο σύστημα.Είναι γεννημένη εγκληματίες .αυτά που που έχουν προξενήσει ζητώ την ποινική δίωξη και την ηθική και σωματική αποζημίωση διότι εκδικούνται μέχρι θανάτου. Είναι 2 μέρα και σε λίγο πάμε γεια 3 μέρα που με βασανίζουν παράνομα με λεκτικούς και αλλά εγκληματικά βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια.ζητώ να φύγουν από κέντα μου .Όσο γεια το facebook δεν αξίζει να γράψω τίποτα,ούτε υπέρ ούτε κατά.

2 μέρες με βασανίζουν με ναζί λεκτικούς και αλλά πρόστυχα ,αηδίασα την όλη αυτή την εγκληματικότητα πρέπει να ντρέπεστε για την κατάντια σας ,Με βασανίζετε μα τα χειρότερα βασανιστήρια σαν είμαι σκλάβους η ζώο .Είναι ντροπή γενικά γεια την ανθρωπότητα να υπάρχουν τέτοια κτήνη ,σε ένα τέλειο σύστημα.Είναι γεννημένη εγκληματίες .αυτά που που έχουν προξενήσει ζητώ την ποινική δίωξη και την ηθική και σωματική αποζημίωση διότι εκδικούνται μέχρι θανάτου. Είναι 2 μέρα και σε λίγο πάμε γεια 3 μέρα που με βασανίζουν παράνομα με λεκτικούς και αλλά εγκληματικά  βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια.ζητώ να φύγουν από κέντα μου .Όσο γεια το facebook δεν αξίζει να γράψω τίποτα,ούτε υπέρ ούτε κατά.

toyw kataggelo dioti exoyn arxish ta nazi basanhsthria me lektiloy ariumoyw .Zhto thn thmopia toyw geia aythn thn kthnodi kata ejakoloyuhsh epi xronia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου