addthis

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Καταγγέλλω τον κάθε αρμόδιο και υπεύθυνο του facebok Η Σελίδα σταμάτησε πριν 5 ημέρες μετά από τα εγκληματικά βασανιστήρια ,5 χρόνια

Καταγγέλλω τον κάθε αρμόδιο και υπεύθυνο του facebok Η Σελίδα σταμάτησε πριν 5 ημέρες μετά από τα εγκληματικά βασανιστήρια ,5 χρόνια από εκπαιδευμένους εγκληματίες βασανιστές ,με ναζί βίαια ψυχοσωματικά φασίστρια .Διατάραξη οικογενειακής ειρήνης ,απειλές τρόμο ταραχή ψυχική οδύνη ,Την σύμπραξη σε αυτό με άλλες καταστάσεις,μετατρέποντας την σελίδα κολαστήριο συμμετέχον και άλλοι ,που έκαναν συμπαράσταση και τα χειρότερα?Είμαι άνθρωπος και όχι σκουπίδι,σκλάβος,σε αυτά τα κτήνη??
I condemn every charge and responsible of facebok The page stopped before five days after the criminal torture, five years by trained torturers criminals with violent Nazi psychosomatic fasistria .Diataraxi family peace, terror threats riot mental anguish, his involvement in this in other situations turning the page hellhole participating and others who did support and the worst; I am man and not trash, slave, these beasts ??

http://photomihalis.blogspot.gr/2014/11/2-5.html#links

Photo Mihalis.Thalassis Halkida - Athens: Page stopped before two days after the criminal...

Μιχάλης Θαλάσσης Χαλκίδα. Φωτογραφία -τεχνολογία Photo Mihalis.Thalassis Halkida - Athens

photomihalis.blogspot.com|Από Mihalis Thalassis

Μου αρέσει!Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

2 ώρες · Θα εγκαταλείψω αυτήν την σελίδα, παρά να γίνω συνένοχος σε αυτό το βρόμικο, να βγάλω νέο mail το ίδιο με αυτό που είχα και το εξαφάνισαν.

 

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας στην τοποθεσία Greece

2 ώρες ·

Θα εγκαταλείψω αυτήν την σελίδα, παρά να γίνω συνένοχος σε αυτό το βρόμικο, να βγάλω νέο mail το ίδιο με αυτό που είχα και το εξαφάνισαν.

Θα εγκαταλείψω αυτήν την σελίδα, παρά να γίνω συνένοχος σε αυτό το βρόμικο, να βγάλω νέο mail το ίδιο με αυτό που είχα και το εξαφάνισαν.

Facebook

Κάποιος αρμόδιος να κοιτάξει το θέμα διότι νε μεν σοβαρό αλλά μου το έχουν κάνη και άλλες φορές με καψώνια και κτηνωδία τώρα πρωτινο την δίωξη του. βλέπεται το mail,πριν λίγες μέρες? Εικόνα το mail(mihalisthalasiss@yahoo.gr) και θέα δείτε μετά πάλι το ίδιο mail που ηταν στην σελιδα, ελεύθερο γεια νέο λογαριασμό?

Κάποιος  αρμόδιος να κοιτάξει το θέμα διότι νε μεν σοβαρό αλλά μου το έχουν κάνη και   άλλες φορές με καψώνια και κτηνωδία τώρα  πρωτινο την δίωξη του. βλέπεται το mail,πριν λίγες μέρες? Εικόνα το mail(mihalisthalasiss@yahoo.gr) και θέα δείτε μετά πάλι το ίδιο mail που  ηταν στην σελιδα, ελεύθερο γεια νέο λογαριασμό?Δεν ειναι ιδιο για αυτο που μου γραφη οτι..>

Αυτή η ταυτότητα χρήστη είναι ακόμα διαθέσιμη.
Προσπαθείτε να
εγγραφείτε για ένα νέο λογαριασμό; mihalisthalasiss@yahoo.gr

7

2β

Η Σελίδα υπάρχει εσύ εξαφάνισες το mail ,είναι ανέντιμο αυτό και όλα τα αλλά που κάνετε σε αναφέρω διότι έκανες άτιμη πράξη ..Το mail φαίνεται ότι έχει σταλεί σε σελίδα και εσύ μου γραφής δεν υπαρχή ..πώς γίνεται σελίδα χωρίς mail είναι γραμμένο και υπάρχει σε άλλο πόστο ...Πήγατε χθες του αφορέσατε το συνημμένο και τέλος Είναι ανέντιμο αυτό που έκανες και προσπαθείς να επαναφέρεις Αυτή είναι τώρα η σελίδα στο διαδίκτυο ντροπή σας?

Η Σελίδα υπάρχει εσύ εξαφάνισες το mail  ,είναι ανέντιμο αυτό και όλα τα αλλά που κάνετε σε αναφέρω διότι έκανες άτιμη  πράξη ..Το mail φαίνεται ότι έχει σταλεί σε σελίδα και εσύ μου γραφής δεν υπαρχή ..πώς γίνεται σελίδα  χωρίς mail   είναι γραμμένο και υπάρχει σε άλλο πόστο ...Πήγατε χθες του αφορέσατε το συνημμένο και τέλος  Είναι ανέντιμο αυτό που έκανες και προσπαθείς να επαναφέρεις  Αυτή είναι τώρα η σελίδα στο διαδίκτυο ντροπή σας?

nnai

Γεια εσάς που κάνατε ότι το χειρότερο με το mail ότι δεν υπάρχει στα αρχεία σας τέτοιος λογαριασμός.Ότι ψεύδεστε και τα υπόλοιπα που…

Γεια εσάς που κάνατε ότι το χειρότερο με το mail  ότι δεν υπάρχει στα αρχεία σας τέτοιος λογαριασμός.Ότι ψεύδεστε και τα υπόλοιπα που κάνατε τα γνωρίζεται.Το mail είναι αυτό και η σελίδα δούλευε την ώρα που κάνατε εικονική αποσύνδεση και μετά ,χάθηκε δεν υπήρξε ποτέ,καταλαβαίνετε τι έχετε κάνη που κατά το παρελθόν με άλλους μαζί   έχει ξαναγίνει  προσωπικά.Το γιατί το κάνετε είναι  γνωστό γεια εσάς και δεν θέλω να  μάθω το γιατί?

Διαταράξει οικιακής ειρήνης δήλωση μετανοίας να υπογράψω,με 3250 μέρες φυλακή μετατρέποντας την σελίδα σε κολαστήριο?

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

mihalis thalassis @mihalis10 · 4m4 minutes ago
Διαταράξει οικιακής ειρήνης δήλωση μετανοίας να υπογράψω,με 3250 μέρες φυλακή μετατρέποντας την σελίδα σε κολαστήριο
http://photomihalis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_20.html

mihalis thalassis @mihalis10  · 4m4 minutes ago  
Διαταράξει οικιακής ειρήνης δήλωση μετανοίας να υπογράψω,με 3250 μέρες φυλακή μετατρέποντας την σελίδα σε κολαστήριο  http://photomihalis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_20.html …

Μου αρέσει!Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε    facebook