addthis

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

22.02.2014 - που χρησιμοποιεί WhatsApp, πληρώνει με δεδομένων: Facebook αποκτά WhatsApp.

mihalis thalassis @mihalis10 2m
Anonymous
Δείτε περισσότερα
22.02.2014 - που χρησιμοποιεί WhatsApp, πληρώνει με δεδομένων: Facebook αποκτά WhatsApp. Δύο υπηρεσίες δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα στους χρήστες. Προειδοποιεί τώρα ο υπουργός δικαιοσύνης στην φ.α.σ. το: "οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν: πληρώνετε για αυτές τις υπηρεσίες με τους δεδομένων.".01.2014 - NSA και GCHQ για να ελέγξει την δημοφιλή κινητά apps όπως το Angry Birds, Facebook και WhatsApp: το σκάνδαλο της NSA φτά...νει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Μαζί με τους Βρετανούς συναδέλφους από GCHQ για να κατασκοπεύει τους Smartphone apps όπως Whatsapp ή Angry Birds και συλλογή δεδομένων σχετικά με τους χρήστες - ακόμη και Facebook και το YouTube είναι υπό παρακολούθηση. Προκύπτει από τα έγγραφα της το Edward Snowden πληροφοριοδοτών.5.11.2013 αντιγράφων ασφαλείας καταστήματα WhatsApp σαφές κείμενο στο Apple!: DΠροσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για κάποια στιγμή δημοφιλή SMS αντικατάσταση WhatsApp. Ενώ το iPhone app αποθηκεύει όλες τις συνομιλίες στο iCloud της Apple - συμπεριλαμβανομένων όλων των εικόνων. Αυτό είναι πολύ βολικό να είναι σε θέση να επαναφέρετε τα δεδομένα σε μια άλλη συσκευή. Ωστόσο WhatsApp ωθεί εντελώς ακάλυπτο στα δεδομένα απλού κειμένου. Αυτό σημαίνει ότι όποιος μπορεί να πάρει την πρόσβαση στο λογαριασμό Apple του χρήστη, να ανακτήσετε εκεί του οποίου WhatsApp δεδομένα..10.2013 - WhatsApp με κενά ασφαλείας και κινδύνων: WhatsApp έκτοτε εξελίχθηκε την έναρξη το 2009 ισχυρό: πάνω από 17 δισεκατομμύρια μηνύματα την ημέρα (!) από περισσότερα από 100 εκατομμύρια χρήστες τώρα έχουν αποσταλεί σε όλες τις πλατφόρμες. Με άλλα λόγια: WhatsApp είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέτρηση στενά er υπηρεσιών καθόλου. Φαίνεται να μην μπορεί να αλλάξει τις κακές ειδήσεις και κριτικές παρατηρήσεις. Τον Ιανουάριο κατά WhatsApp στον Καναδά και τις Κάτω χώρες καθορισμένο, αφού η εταιρεία όχι μόνο να διαβάσω τα βιβλία διευθύνσεων, των πελατών του, αλλά επίσης κατά τρόπο αόριστο, έτσι για πάντα), αποθηκεύεται - χωρίς πραγματικά να λέει ότι.
Check out this site: http://photomihalis.blogspot.gr/2014/02/22022014-wer-whatsapp-nutzt-zahlt-mit.htmlΔείτε περισσότερα

mihalis thalassis (mihalis10) on Twitter

twitter.com

The latest from mihalis thalassis (@mihalis10). Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης ,Τηλεγραφικός Σταθμός θαλάσσης κοινότητα,Κοινότητα Υπολογιστής Θαλάσσης Μιχάλης...

(1) Facebook

22.02.2014 - Wer WhatsApp nutzt, zahlt mit... - Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Anonymous

22.02.2014 - Wer WhatsApp nutzt, zahlt mit Daten: Facebook übernimmt WhatsApp. Beide Dienste kosten Nutzer nahezu nichts. Nun warnt der Justizminister in der F.A.S.: „Die Nutzer müssen sich darüber klar sein: Sie bezahlen diese Dienste mit ihren Daten.“
28.01.2014 - NSA und GCHQ überwachen beliebte Handy-Apps wie Angry Birds, Facebook und WhatsApp: Die NSA-Affäre nimmt immer größere Ausmaße an. Z...
Δείτε περισσότερα
22.02.2014 - που χρησιμοποιεί WhatsApp, πληρώνει με δεδομένων: Facebook αποκτά WhatsApp. Δύο υπηρεσίες δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα στους χρήστες. Προειδοποιεί τώρα ο υπουργός δικαιοσύνης στην φ.α.σ. το: "οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν: πληρώνετε για αυτές τις υπηρεσίες με τους δεδομένων."
28.01.2014 - NSA και GCHQ για να ελέγξει την δημοφιλή κινητά apps όπως το Angry Birds, Facebook και WhatsApp: το σκάνδαλο της NSA φτάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Μαζί με τους Βρετανούς συναδέλφους από GCHQ για να κατασκοπεύει τους Smartphone apps όπως Whatsapp ή Angry Birds και συλλογή δεδομένων σχετικά με τους χρήστες - ακόμη και Facebook και το YouTube είναι υπό παρακολούθηση. Προκύπτει από τα έγγραφα της το Edward Snowden πληροφοριοδοτών.
05.11.2013 αντιγράφων ασφαλείας καταστήματα WhatsApp σαφές κείμενο στο Apple!: DΠροσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για κάποια στιγμή δημοφιλή SMS αντικατάσταση WhatsApp. Ενώ το iPhone app αποθηκεύει όλες τις συνομιλίες στο iCloud της Apple - συμπεριλαμβανομένων όλων των εικόνων. Αυτό είναι πολύ βολικό να είναι σε θέση να επαναφέρετε τα δεδομένα σε μια άλλη συσκευή. Ωστόσο WhatsApp ωθεί εντελώς ακάλυπτο στα δεδομένα απλού κειμένου. Αυτό σημαίνει ότι όποιος μπορεί να πάρει την πρόσβαση στο λογαριασμό Apple του χρήστη, να ανακτήσετε εκεί του οποίου WhatsApp δεδομένα.
15.10.2013 - WhatsApp με κενά ασφαλείας και κινδύνων: WhatsApp έκτοτε εξελίχθηκε την έναρξη το 2009 ισχυρό: πάνω από 17 δισεκατομμύρια μηνύματα την ημέρα (!) από περισσότερα από 100 εκατομμύρια χρήστες τώρα έχουν αποσταλεί σε όλες τις πλατφόρμες. Με άλλα λόγια: WhatsApp είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέτρηση στενά er υπηρεσιών καθόλου. Φαίνεται να μην μπορεί να αλλάξει τις κακές ειδήσεις και κριτικές παρατηρήσεις. Τον Ιανουάριο κατά WhatsApp στον Καναδά και τις Κάτω χώρες καθορισμένο, αφού η εταιρεία όχι μόνο να διαβάσω τα βιβλία διευθύνσεων, των πελατών του, αλλά επίσης κατά τρόπο αόριστο, έτσι για πάντα), αποθηκεύεται - χωρίς πραγματικά να λέει ότι.
10.10.2013 WhatsApp με θέματα ευπάθειας: 22.02.2014 · Facebook Vague αποκτά Whatsapp. Δύο υπηρεσίες δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα στους χρήστες. Προειδοποιεί τώρα ο υπουργός δικαιοσύνης στην φ.α.σ. το: "οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν: πληρώνετε για αυτές τις υπηρεσίες με τους δεδομένων."
08.10.2013 WhatsApp κρυπτογράφησης προκαλεί αμφιβολίες: η δημοφιλής υπηρεσία μηνυμάτων WhatsApp είναι το θύμα μιας επίθεσης χάκερ. Μια ομάδα των hackers, που καλεί τον εαυτό της "Plaestinian χάκερ», πέτυχε προφανώς σήμερα, Τρίτη, τον έλεγχο του τομέα του WhatsApp.com να αναλάβει ως Caschys blog ανέφερε. Όταν καλείτε την ιστοσελίδα, μόνο ένα μήνυμα της προφανώς υποκινηθεί εισβολέας παρουσιάστηκε το πρωί. Σύντομα έκτοτε, δεν μπορεί να επιτευχθεί στον τομέα ήταν κάποιο χρονικό διάστημα.
26.07.2013 πληρωμές WhatsApp χειραγωγηθεί: τη δυνατότητα πληρωμής των WhatsApp προστατεύεται επαρκώς, όπως η ασφάλεια που βασίζεται στο Βερολίνο εταιρεία Curesec έχει παρατηρήσει. Που να επεκταθεί η συνδρομή WhatsApp μέσω αγγελιοφόρος app, που καθοδηγείται σε μια σελίδα Web, την οποία επιλέγουμε τον τύπο πληρωμής επιθυμητό. Τη διαδικασία πληρωμής, ωστόσο δεν με συνέπεια, επιλέγει κρυπτογραφημένο HTTPS, αλλά εκτελεί μια αίτηση HTTP στο πρώτο βήμα. Ένας άνθρωπος-in-the-middle εισβολέας μπορεί να χειριστεί αυτό, που ότι μπορεί να στείλει WhatsApp χρήστες σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα.
19.08.2013 - Πριγιάνκα αναμιγνύει WhatsApp για: τώρα οδηγεί μια εκμετάλλευση WhatsApp να αταξίες, που μετονομάζεται όλες της συνομιλίες σε WhatsApp σε "Priyanka". Το θέμα ευπάθειας μπορεί να είναι χρήση μόνο όταν οι χρήστες να επιβεβαιώσει την επαφή ή η επαγγελματική κάρτα "Πριγιάνκα". Ακόμη και εξάπλωσης, είναι η αξιοποίηση δεν. Μπορεί να αφαιρεθεί και πάλι χωρίς να χάσει όλα WhatsApp συνομιλίες ή επαφές. Αυτό είναι εντούτοις μόνο WhatsApps αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Η αξιοποίηση μπορεί να είναι ένα αστείο.
14.06.2013 ευπάθειας LFI βρέθηκε στον διακομιστή WhatsApp: ένας χάκερ έχει ανακαλύψει ένα κενό άσχημη τοπικό_αρχείο ένταξη (LFI) σε ένα διακομιστή WhatsApp, η οποία παρέχει εικόνα υλικό για δημοσιογράφους. Ας ελπίσουμε ότι, οι διακομιστές που μεταφέρουν μηνύματα, προστατεύονται καλύτερα.
29.01.2013 WhatsApp-δοκιμή: συνήγοροι ιδιωτικότητας επικρίνουν upload βιβλίο διευθύνσεων: μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές σε όλα έχει ένα πρόβλημα της ιδιωτικής ζωής: "WhatsApp" αποκτά πρόσβαση τα βιβλία διευθύνσεων των smartphones, επικρίνουν αρχές στον Καναδά και τις Κάτω χώρες. Μόνο τους πελάτες της Apple μπορούν τώρα να παρακάμψει.
24.01.2013 - spammers Ανακαλύψτε WhatsApp: spammers κατάχρηση η δημοφιλής υπηρεσία μηνυμάτων WhatsApp εμφανίζεται όλο και περισσότερο ως μέσο μεταφοράς για τους αμφίβολη διαφημιστικά μηνύματα. Το spammers προσπαθούν να δελεάσουν τον παραλήπτη μηνυμάτων στις ιστοσελίδες, στις οποίες συνδρομή παγίδες κρύβονται--συχνά σε σχέση με την πορνογραφία.
Jan WhatsApp: ευπάθεια επιτρέπει κατάσταση αλλάζει σε ξένες αριθμούς-προγραμματιστές, αγνοώντας τις οδηγίες: το ειδικά για αυτήν την επίδειξη σκοπό εφαρμόζεται whatsappstatus.net σελίδα δείχνει την ευπάθεια. Η ευπάθεια είναι προβληματική, αλλά λιγότερο (αστεία μηνύματα κατάστασης δεν έχει ακόμη χαμόγελο μπορεί να είναι), ως η αντίδραση του WhatsApp προγραμματιστές. Τόσο οι κατασκευαστές των εναλλακτικών SMS διδάχθηκαν ήδη τα μέσα Σεπτεμβρίου σχετικά με το σφάλμα άδεια, δεν ανταποκρίνεται λάθος όμως.
07.12.2012 - WhatsApp χάσμα και πάλι, αλλά δεν είναι παντού: το παιχνίδι της γάτας για την ασφάλεια των WhatsApp εισέρχεται στον επόμενο γύρο: αφού heise Security, περίπου πριν από μία εβδομάδα είχε καταδείξει ότι το ανδροειδών έκδοση εξακολουθεί να είναι ευάλωτος στην πειρατεία του λογαριασμού, ο φορέας εκμετάλλευσης προσφέρει τώρα WhatsApp έκδοση 2.8.8968 Google παιχνιδιού, το οποίο υπόσχεται μια βελτιωμένη επαλήθευση αριθμών τηλεφώνου.
03.12.2012 WhatsApp: αμφίβολη επιστολή αλυσίδα φάρσα επιβεβαίωσε: και πάλι μια τεράστια ασφάλεια διαρροή σε WhatsApp. Πόσο διαφορετικά blogs αναφέροντας heise σε απευθείας σύνδεση, το κινητό τηλέφωνο του χρήστη WhatsApp και τον αύξοντα αριθμό του τα Smartphones (IMEI) αρκετά, έτσι ώστε οι επιτιθέμενοι να αναλάβει τον έλεγχο του λογαριασμού WhatsApp. Επηρεάζονται τόσο για το Android και iOS app. Μέσω μιας δέσμης ενεργειών, τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργείται από το IMEI της συσκευής, πρέπει να εγγραφείτε για το διακομιστή WhatsApp.
29.11.2012 λογαριασμοί χρηστών, ακόμα απροστάτευτες! Ευπάθεια - εμπειρογνώμονες προειδοποιούν WhatsApp: ευπάθεια - εμπειρογνώμονες προειδοποιούν WhatsApp: αβέβαιοι - κενό - και πάλι σίγουρος - ένα bug - φορά αβέβαιο. WhatsApp θεωρείται ως ο κατεξοχήν SMS-δολοφόνος. Ωστόσο, η υπηρεσία μηνυμάτων δεν προέρχονται από το τίτλοι είναι συχνά αρνητικοί. Τώρα οι ειδικοί συμβουλεύουν κατά επειγόντως χρησιμοποιώντας το app.
12.10.2012 ZDF: "WhatsApp τα ογκώδη στοιχεία μυστικών": το post καταγγέλλει κακό κρυπτογράφησης περιεχόμενο του μηνύματος, καθώς και το γεγονός ότι WhatsApp λογαριασμό από οποιαδήποτε εύλογα εξειδικευμένο υπολογιστήs users εύκολα να αναλάβει μπορεί. ZDF αλλά πιο έντονα επέκρινε το γεγονός ότι όλες οι προσπάθειες για επικοινωνία προγραμματιστής, παραμένουν αναπάντητα μέχρι στιγμής.
WhatsApp έχει απρόσεκτα. Και ακόμη χειρότερα: WhatsApp δεν ανταποκρίνεται. Ένα επαναλαμβανόμενο συμπέρασμα. -Το κόκκινο νήμα είναι σαφές - που έχουμε σχέση μας προηγούμενο άρθρο για το θέμα στη σύνδεση.
25.09.2012 - προγραμματιστές API WhatsApp απειλεί με προσφυγή: προφανώς ως απάντηση στις ευπάθειες επέδειξε heise ασφαλείας WhatsApp συμβαίνουν τώρα κατά την ανάπτυξη μιας βιβλιοθήκης που παρέχει λειτουργίες προς όφελος των υπηρεσιών συνομιλίας μέσω PC. Ο συγγραφέας πήρε συνδεδεμένες αυτού πηγή code στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, η δημοφιλής αντικατάσταση SMS WhatsApp εξακολουθεί να έχει ένα σοβαρό θέμα ασφαλείας: χωρίς μεγάλη προσπάθεια, μπορείτε να αναλάβει τους λογαριασμούς άλλων χρηστών και να στείλετε μηνύματα εξ ονόματος ξένων και έλαβε. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, επειδή μέχρι τώρα - heise ασφάλειας θα μπορούσε εύκολα Επαναλάβατε τη δοκιμή για σήμερα είναι το απόγευμα της τρίτης.
Εκδήλωση SMS αντικατάστασης: ασφάλεια ειδικοί προειδοποιούν κατά WhatsApp: πάνω από ένα δισεκατομμύριο μηνύματα στέλνονται κάθε μέρα με SMS αντικατάσταση WhatsApp, τώρα οι ειδικοί προειδοποιούν: app προστατεύεται επαρκώς. Αγνώστους μπορεί πολύ εύκολα να αναλάβει τους λογαριασμούς - και ακόμη και συλλαμβάνονται πρόσβαση μπορούν να σωθούν πλέον.
28.09.2012 θέματα ασφάλειας με Smartphone app "WhatsApp είναι σπασμένα, σπασμένα δεξιά": ψηφιακή κάμερα τσεπών Exemode; Ακούγεται δελεαστική. Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν την εναλλακτική WhatsApp SMS, η μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές smartphone στη Γερμανία. Εμπειρογνώμονες έχουν τώρα ανέλυσε το πρόγραμμα - και βρέθηκαν ακόμη πιο σοβαρές ελλείψεις ασφαλείας.
Την 14.09.2012 λογαριασμό WhatsApp σχεδόν χωρίς προφυλάξεις: η δημοφιλής αντικατάσταση SMS WhatsApp αφήνεται εύκολα για να συλλάβει χρησιμοποιώντας ελεύθερα διαθέσιμα εργαλεία, σύμφωνα με μια δοκιμή από heise Security. Ποιος χρησιμοποιεί WhatsApp σε δημόσιο ασύρματο δίκτυο, διατρέχει τον κίνδυνο τα δεδομένα παρακολουθήσεων κατάχρηση του λογαριασμού να στείλετε και να λάβετε μηνύματα. Είναι ο λογαριασμός μόλις ραγιστούν, μπορείτε να προστατεύσετε τον πλέον. Στο ανιχνευτή μπορεί να τον χρησιμοποιήσει από τώρα και στο εξής κάθε.
11.05.2012 sniffer εργαλείο εμφανίζει μηνύματα μη WhatsApp: WhatsApp sniffer sniffer πρόγραμμα εμφανίζει μηνύματα από χρήστες WhatsApp στο ίδιο δίκτυο. Το εργαλείο κατευθύνει όλη την κυκλοφορία σε ένα ασύρματο δίκτυο μέσα από το Smartphone και αναζητήσεις για μηνύματα WhatsApp μεταφέρονται σε μορφή απλού κειμένου. Πρόκειται για ενός Ανδροειδών Smartphone, κατά την οποία ένα έχει ξεκλειδώσει την πρόσβαση ρίζας.
08.09.2011 - η ενημερωμένη έκδοση επιλύει θέματα ευπάθειας ασφαλείας στον αγγελιοφόρο Smartphone: σήμερα, διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση του iPhone app "Αγγελιοφόρο WhatsApp" για τη λήψη στο app store της Apple. Ο κατασκευαστής καθορίζει πολλές κρίσιμες τρωτά σημεία της ασφάλειας, που θα επιτρέψει επίσης την ανάγνωση με μηνύματα του κάθε χρήστη, εκτός από την αποστολή πλαστά μηνύματα σ ' αυτό. (Μεταφράστηκε από: Bing)

Φωτογραφία του χρήστη Anonymous.

Anonymous

Κοινοτικός Οργανισμός

Σας αρέσει

22.02.2014 - Wer WhatsApp nutzt, zahlt mit... - Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Anonymous Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης... - Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας Δείτε περισσότερα 22.02.2014 - που χρησιμοποιεί WhatsApp, πληρώνει με δεδομένων: Facebook αποκτά WhatsApp. Δύο υπηρεσίες δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα στους χρήστες. Προειδοποιεί τώρα ο υπουργός δικαιοσύνης στην φ.α.σ. το: "οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν: πληρώνετε για αυτές τις υπηρεσίες με τους δεδομένων.".01.2014 - NSA και GCHQ για να ελέγξει την δημοφιλή κινητά apps

Anonymous
Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας
Δείτε περισσότερα
22.02.2014 - που χρησιμοποιεί WhatsApp, πληρώνει με δεδομένων: Facebook αποκτά WhatsApp. Δύο υπηρεσίες δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα στους χρήστες. Προειδοποιεί τώρα ο υπουργός δικαιοσύνης στην φ.α.σ. το: "οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν: πληρώνετε για αυτές τις υπηρεσίες με τους δεδομένων.".01.2014 - NSA και GCHQ για να ελέγξει την δημοφιλή κινητά apps όπως το Angry Birds, Facebook και WhatsApp: το σκάνδαλο της NSA φτάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Μαζί με τους Βρετανούς συναδέλφους από GCHQ για να κατασκοπεύει τους Smartphone apps όπως Whatsapp ή Angry Birds και συλλογή δεδομένων σχετικά με τους χρήστες - ακόμη και Facebook και το YouTube είναι υπό παρακολούθηση. Προκύπτει από τα έγγραφα της το Edward Snowden πληροφοριοδοτών.5.11.2013 αντιγράφων ασφαλείας καταστήματα WhatsApp σαφές κείμενο στο Apple!: DΠροσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για κάποια στιγμή δημοφιλή SMS αντικατάσταση WhatsApp. Ενώ το iPhone app αποθηκεύει όλες τις συνομιλίες στο iCloud της Apple - συμπεριλαμβανομένων όλων των εικόνων. Αυτό είναι πολύ βολικό να είναι σε θέση να επαναφέρετε τα δεδομένα σε μια άλλη συσκευή. Ωστόσο WhatsApp ωθεί εντελώς ακάλυπτο στα δεδομένα απλού κειμένου. Αυτό σημαίνει ότι όποιος μπορεί να πάρει την πρόσβαση στο λογαριασμό Apple του χρήστη, να ανακτήσετε εκεί του οποίου WhatsApp δεδομένα..10.2013 - WhatsApp με κενά ασφαλείας και κινδύνων: WhatsApp έκτοτε εξελίχθηκε την έναρξη το 2009 ισχυρό: πάνω από 17 δισεκατομμύρια μηνύματα την ημέρα (!) από περισσότερα από 100 εκατομμύρια χρήστες τώρα έχουν αποσταλεί σε όλες τις πλατφόρμες. Με άλλα λόγια: WhatsApp είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέτρηση στενά er υπηρεσιών καθόλου. Φαίνεται να μην μπορεί να αλλάξει τις κακές ειδήσεις και κριτικές παρατηρήσεις. Τον Ιανουάριο κατά WhatsApp στον Καναδά και τις Κάτω χώρες καθορισμένο, αφού η εταιρεία όχι μόνο να διαβάσω τα βιβλία διευθύνσεων, των πελατών του, αλλά επίσης κατά τρόπο αόριστο, έτσι για πάντα), αποθηκεύεται - χωρίς πραγματικά να λέει ότι.
10.10.2013 WhatsApp με θέματα ευπάθειας: 22.02.2014 · Facebook Vague αποκτά Whatsapp. Δύο υπηρεσίες δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα στους χρήστες. Προειδοποιεί τώρα ο υπουργός δικαιοσύνης στην φ.α.σ. το: "οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν: πληρώνετε για αυτές τις υπηρεσίες με τους δεδομένων."
08.10.2013 WhatsApp κρυπτογράφησης προκαλεί αμφιβολίες: η δημοφιλής υπηρεσία μηνυμάτων WhatsApp είναι το θύμα μιας επίθεσης χάκερ. Μια ομάδα των hackers, που καλεί τον εαυτό της "Plaestinian χάκερ», πέτυχε προφανώς σήμερα, Τρίτη, τον έλεγχο του τομέα του WhatsApp.com να αναλάβει ως Caschys blog ανέφερε. Όταν καλείτε την ιστοσελίδα, μόνο ένα μήνυμα της προφανώς υποκινηθεί εισβολέας παρουσιάστηκε το πρωί. Σύντομα έκτοτε, δεν μπορεί να επιτευχθεί στον τομέα ήταν κάποιο χρονικό διάστημα.
26.07.2013 πληρωμές WhatsApp χειραγωγηθεί: τη δυνατότητα πληρωμής των WhatsApp προστατεύεται επαρκώς, όπως η ασφάλεια που βασίζεται στο Βερολίνο εταιρεία Curesec έχει παρατηρήσει. Που να επεκταθεί η συνδρομή WhatsApp μέσω αγγελιοφόρος app, που καθοδηγείται σε μια σελίδα Web, την οποία επιλέγουμε τον τύπο πληρωμής επιθυμητό. Τη διαδικασία πληρωμής, ωστόσο δεν με συνέπεια, επιλέγει κρυπτογραφημένο HTTPS, αλλά εκτελεί μια αίτηση HTTP στο πρώτο βήμα. Ένας άνθρωπος-in-the-middle εισβολέας μπορεί να χειριστεί αυτό, που ότι μπορεί να στείλει WhatsApp χρήστες σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα.
19.08.2013 - Πριγιάνκα αναμιγνύει WhatsApp για: τώρα οδηγεί μια εκμετάλλευση WhatsApp να αταξίες, που μετονομάζεται όλες της συνομιλίες σε WhatsApp σε "Priyanka". Το θέμα ευπάθειας μπορεί να είναι χρήση μόνο όταν οι χρήστες να επιβεβαιώσει την επαφή ή η επαγγελματική κάρτα "Πριγιάνκα". Ακόμη και εξάπλωσης, είναι η αξιοποίηση δεν. Μπορεί να αφαιρεθεί και πάλι χωρίς να χάσει όλα WhatsApp συνομιλίες ή επαφές. Αυτό είναι εντούτοις μόνο WhatsApps αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Η αξιοποίηση μπορεί να είναι ένα αστείο.
14.06.2013 ευπάθειας LFI βρέθηκε στον διακομιστή WhatsApp: ένας χάκερ έχει ανακαλύψει ένα κενό άσχημη τοπικό_αρχείο ένταξη (LFI) σε ένα διακομιστή WhatsApp, η οποία παρέχει εικόνα υλικό για δημοσιογράφους. Ας ελπίσουμε ότι, οι διακομιστές που μεταφέρουν μηνύματα, προστατεύονται καλύτερα.
29.01.2013 WhatsApp-δοκιμή: συνήγοροι ιδιωτικότητας επικρίνουν upload βιβλίο διευθύνσεων: μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές σε όλα έχει ένα πρόβλημα της ιδιωτικής ζωής: "WhatsApp" αποκτά πρόσβαση τα βιβλία διευθύνσεων των smartphones, επικρίνουν αρχές στον Καναδά και τις Κάτω χώρες. Μόνο τους πελάτες της Apple μπορούν τώρα να παρακάμψει.
24.01.2013 - spammers Ανακαλύψτε WhatsApp: spammers κατάχρηση η δημοφιλής υπηρεσία μηνυμάτων WhatsApp εμφανίζεται όλο και περισσότερο ως μέσο μεταφοράς για τους αμφίβολη διαφημιστικά μηνύματα. Το spammers προσπαθούν να δελεάσουν τον παραλήπτη μηνυμάτων στις ιστοσελίδες, στις οποίες συνδρομή παγίδες κρύβονται--συχνά σε σχέση με την πορνογραφία.
Jan WhatsApp: ευπάθεια επιτρέπει κατάσταση αλλάζει σε ξένες αριθμούς-προγραμματιστές, αγνοώντας τις οδηγίες: το ειδικά για αυτήν την επίδειξη σκοπό εφαρμόζεται whatsappstatus.net σελίδα δείχνει την ευπάθεια. Η ευπάθεια είναι προβληματική, αλλά λιγότερο (αστεία μηνύματα κατάστασης δεν έχει ακόμη χαμόγελο μπορεί να είναι), ως η αντίδραση του WhatsApp προγραμματιστές. Τόσο οι κατασκευαστές των εναλλακτικών SMS διδάχθηκαν ήδη τα μέσα Σεπτεμβρίου σχετικά με το σφάλμα άδεια, δεν ανταποκρίνεται λάθος όμως.
07.12.2012 - WhatsApp χάσμα και πάλι, αλλά δεν είναι παντού: το παιχνίδι της γάτας για την ασφάλεια των WhatsApp εισέρχεται στον επόμενο γύρο: αφού heise Security, περίπου πριν από μία εβδομάδα είχε καταδείξει ότι το ανδροειδών έκδοση εξακολουθεί να είναι ευάλωτος στην πειρατεία του λογαριασμού, ο φορέας εκμετάλλευσης προσφέρει τώρα WhatsApp έκδοση 2.8.8968 Google παιχνιδιού, το οποίο υπόσχεται μια βελτιωμένη επαλήθευση αριθμών τηλεφώνου.
03.12.2012 WhatsApp: αμφίβολη επιστολή αλυσίδα φάρσα επιβεβαίωσε: και πάλι μια τεράστια ασφάλεια διαρροή σε WhatsApp. Πόσο διαφορετικά blogs αναφέροντας heise σε απευθείας σύνδεση, το κινητό τηλέφωνο του χρήστη WhatsApp και τον αύξοντα αριθμό του τα Smartphones (IMEI) αρκετά, έτσι ώστε οι επιτιθέμενοι να αναλάβει τον έλεγχο του λογαριασμού WhatsApp. Επηρεάζονται τόσο για το Android και iOS app. Μέσω μιας δέσμης ενεργειών, τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργείται από το IMEI της συσκευής, πρέπει να εγγραφείτε για το διακομιστή WhatsApp.
29.11.2012 λογαριασμοί χρηστών, ακόμα απροστάτευτες! Ευπάθεια - εμπειρογνώμονες προειδοποιούν WhatsApp: ευπάθεια - εμπειρογνώμονες προειδοποιούν WhatsApp: αβέβαιοι - κενό - και πάλι σίγουρος - ένα bug - φορά αβέβαιο. WhatsApp θεωρείται ως ο κατεξοχήν SMS-δολοφόνος. Ωστόσο, η υπηρεσία μηνυμάτων δεν προέρχονται από το τίτλοι είναι συχνά αρνητικοί. Τώρα οι ειδικοί συμβουλεύουν κατά επειγόντως χρησιμοποιώντας το app.
12.10.2012 ZDF: "WhatsApp τα ογκώδη στοιχεία μυστικών": το post καταγγέλλει κακό κρυπτογράφησης περιεχόμενο του μηνύματος, καθώς και το γεγονός ότι WhatsApp λογαριασμό από οποιαδήποτε εύλογα εξειδικευμένο υπολογιστήs users εύκολα να αναλάβει μπορεί. ZDF αλλά πιο έντονα επέκρινε το γεγονός ότι όλες οι προσπάθειες για επικοινωνία προγραμματιστής, παραμένουν αναπάντητα μέχρι στιγμής.
WhatsApp έχει απρόσεκτα. Και ακόμη χειρότερα: WhatsApp δεν ανταποκρίνεται. Ένα επαναλαμβανόμενο συμπέρασμα. -Το κόκκινο νήμα είναι σαφές - που έχουμε σχέση μας προηγούμενο άρθρο για το θέμα στη σύνδεση.
25.09.2012 - προγραμματιστές API WhatsApp απειλεί με προσφυγή: προφανώς ως απάντηση στις ευπάθειες επέδειξε heise ασφαλείας WhatsApp συμβαίνουν τώρα κατά την ανάπτυξη μιας βιβλιοθήκης που παρέχει λειτουργίες προς όφελος των υπηρεσιών συνομιλίας μέσω PC. Ο συγγραφέας πήρε συνδεδεμένες αυτού πηγή code στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, η δημοφιλής αντικατάσταση SMS WhatsApp εξακολουθεί να έχει ένα σοβαρό θέμα ασφαλείας: χωρίς μεγάλη προσπάθεια, μπορείτε να αναλάβει τους λογαριασμούς άλλων χρηστών και να στείλετε μηνύματα εξ ονόματος ξένων και έλαβε. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, επειδή μέχρι τώρα - heise ασφάλειας θα μπορούσε εύκολα Επαναλάβατε τη δοκιμή για σήμερα είναι το απόγευμα της τρίτης.
Εκδήλωση SMS αντικατάστασης: ασφάλεια ειδικοί προειδοποιούν κατά WhatsApp: πάνω από ένα δισεκατομμύριο μηνύματα στέλνονται κάθε μέρα με SMS αντικατάσταση WhatsApp, τώρα οι ειδικοί προειδοποιούν: app προστατεύεται επαρκώς. Αγνώστους μπορεί πολύ εύκολα να αναλάβει τους λογαριασμούς - και ακόμη και συλλαμβάνονται πρόσβαση μπορούν να σωθούν πλέον.
28.09.2012 θέματα ασφάλειας με Smartphone app "WhatsApp είναι σπασμένα, σπασμένα δεξιά": ψηφιακή κάμερα τσεπών Exemode; Ακούγεται δελεαστική. Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν την εναλλακτική WhatsApp SMS, η μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές smartphone στη Γερμανία. Εμπειρογνώμονες έχουν τώρα ανέλυσε το πρόγραμμα - και βρέθηκαν ακόμη πιο σοβαρές ελλείψεις ασφαλείας.
Την 14.09.2012 λογαριασμό WhatsApp σχεδόν χωρίς προφυλάξεις: η δημοφιλής αντικατάσταση SMS WhatsApp αφήνεται εύκολα για να συλλάβει χρησιμοποιώντας ελεύθερα διαθέσιμα εργαλεία, σύμφωνα με μια δοκιμή από heise Security. Ποιος χρησιμοποιεί WhatsApp σε δημόσιο ασύρματο δίκτυο, διατρέχει τον κίνδυνο τα δεδομένα παρακολουθήσεων κατάχρηση του λογαριασμού να στείλετε και να λάβετε μηνύματα. Είναι ο λογαριασμός μόλις ραγιστούν, μπορείτε να προστατεύσετε τον πλέον. Στο ανιχνευτή μπορεί να τον χρησιμοποιήσει από τώρα και στο εξής κάθε.
11.05.2012 sniffer εργαλείο εμφανίζει μηνύματα μη WhatsApp: WhatsApp sniffer sniffer πρόγραμμα εμφανίζει μηνύματα από χρήστες WhatsApp στο ίδιο δίκτυο. Το εργαλείο κατευθύνει όλη την κυκλοφορία σε ένα ασύρματο δίκτυο μέσα από το Smartphone και αναζητήσεις για μηνύματα WhatsApp μεταφέρονται σε μορφή απλού κειμένου. Πρόκειται για ενός Ανδροειδών Smartphone, κατά την οποία ένα έχει ξεκλειδώσει την πρόσβαση ρίζας.
08.09.2011 - η ενημερωμένη έκδοση επιλύει θέματα ευπάθειας ασφαλείας στον αγγελιοφόρο Smartphone: σήμερα, διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση του iPhone app "Αγγελιοφόρο WhatsApp" για τη λήψη στο app store της Apple. Ο κατασκευαστής καθορίζει πολλές κρίσιμες τρωτά σημεία της ασφάλειας, που θα επιτρέψει επίσης την ανάγνωση με μηνύματα του κάθε χρήστη, εκτός από την αποστολή πλαστά μηνύματα σ ' αυτό. (Μεταφράστηκε από: Bing)
22.02.2014 - Wer WhatsApp nutzt, zahlt mit Daten: Facebook übernimmt WhatsApp. Beide Dienste kosten Nutzer nahezu nichts. Nun warnt der Justizminister in der F.A.S.: „Die Nutzer müssen sich darüber klar sein: Sie bezahlen diese Dienste mit ihren Daten.“
28.01.2014 - NSA und GCHQ überwachen beliebte Handy-Apps wie Angry Birds, Facebook und WhatsApp: Die NSA-Affäre nimmt immer größere Ausmaße an. Z...usammen mit den britischen Kollegen vom GCHQ sollen sie Smartphone-Apps wie Whatsapp oder Angry Birds ausspionieren und Daten über die Nutzer sammeln - auch Facebook und Youtube stehen unter Beobachtung. Das geht aus Dokumenten des Whistleblowers Edward Snowden hervor.
05.11.2013 - WhatsApp-Backup speichert Klartext bei Apple!:Der beliebte SMS-Ersatz WhatsApp bietet seit einiger Zeit die Möglichkeit, Backups zu erstellen. Dabei sichert die iPhone-App alle Gespräche in Apples iCloud – einschließlich aller Bilder. Das ist zwar ganz praktisch, um die Daten auf einem anderen Gerät wieder herstellen zu können. Allerdings legt WhatsApp die Daten völlig ungesichert im Klartext ab. Das heißt, dass jeder, der sich Zugang zum Apple-Konto des Anwenders verschaffen kann, dort auch dessen gesicherte WhatsApp-Daten abrufen kann.
15.10.2013 - WhatsApp Sicherheit mit Lücken und Risiken: WhatsApp hat sich seit dem Start im Jahr 2009 mächtig entwickelt: Mittlerweile werden über 17 Milliarden Nachrichten pro Tag (!) von mehr als 100 Millionen Nutzern über alle Plattformen hinweg versendet. Anders ausgedrückt: WhatsApp ist einer der beliebtesten Messengerdienste überhaupt. Daran scheinen auch schlechte Nachrichten und kritische Kommentare nichts ändern zu können. Im Januar wurde gegen WhatsApp in Kanada und den Niederlanden ermittelt, weil das Unternehmen die Adressbücher seiner Kunden nicht nur auslas, sondern auch auf unbestimmte Zeit, also für immer), speicherte – ohne das wirklich mitzuteilen.
10.10.2013 - WhatsApp mit Sicherheitsrisiken: 22.02.2014 · Facebook übernimmt Whatsapp. Beide Dienste kosten Nutzer nahezu nichts. Nun warnt der Justizminister in der F.A.S.: „Die Nutzer müssen sich darüber klar sein: Sie bezahlen diese Dienste mit ihren Daten.“
08.10.2013 - WhatsApp-Verschlüsselung ruft Zweifel hervor: Der beliebte Messaging-Dienst WhatsApp ist Opfer eines Hackerangriffs geworden. Einer Hackergruppe, die sich selbst "Plaestinian Hackers" nennt, ist es am heutigen Dienstag offenbar gelungen, die Kontrolle über die Domain WhatsApp.com zu übernehmen, wie Caschys Blog berichtet. Beim Aufruf der Webseite wurde am Vormittag lediglich eine Botschaft der anscheinend politisch motivierten Angreifer angezeigt. Kurz darauf war die Domain einige Zeit nicht erreichbar.
26.07.2013 - WhatsApp-Zahlungen manipulierbar: Die Bezahlfunktion von WhatsApp ist unzureichend geschützt, wie die Berliner Sicherheitsfirma Curesec bemerkt hat. Wer sein WhatsApp-Abo über die Messenger-App verlängert, der wird auf eine Webseite gelotst, auf der er die gewünschte Zahlungsart auswählen kann. Der Bezahlprozess setzt allerdings nicht konsequent auf verschlüsseltes HTTPS, sondern führt im ersten Schritt einen HTTP-Request aus. Diesen kann ein Angreifer als Man-in-the-Middle manipulieren, wodurch er der WhatsApp-Nutzer auf eine beliebige Webseite schicken kann.
19.08.2013 - Priyanka mischt WhatsApp auf: Momentan treibt ein WhatsApp-Exploit sein Unwesen, der alle Namen von Gesprächen in WhatsApp zu "Priyanka" ändert. Die Schwachstelle lässt sich nur ausnutzen, wenn Nutzer den Kontakt beziehungsweise die Visitenkarte "Priyanka" bestätigen. Selbst verbreiten kann sich der Exploit nicht. Er lässt sich wieder entfernen, ohne dass alle WhatsApp-Gespräche oder Kontakte verloren gehen. Das ist allerdings nur WhatsApps automatischen Backups zu verdanken. Bei dem Exploit dürfte es sich um einen Scherz handeln.
14.06.2013 - LFI-Sicherheitslücke auf WhatsApp-Server gefunden: Ein Hacker hat eine böse Local-File-Inclusion-Lücke (LFI) in einem WhatsApp-Server entdeckt, welcher Bildmaterial für Journalisten bereitstellt. Hoffentlich sind die Server, die die Nachrichten transportieren, besser abgesichert.
29.01.2013 - WhatsApp-Prüfung: Datenschützer kritisieren Adressbuch-Upload: Eine der beliebtesten Apps überhaupt hat ein Datenschutzproblem: "WhatsApp" greift auf die Adressbücher von Smartphones zu, bemängeln Behörden in Kanada und in den Niederlanden. Nur Apple-Kunden können das mittlerweile umgehen.
24.01.2013 - Spammer entdecken WhatsApp: Spammer missbrauchen den beliebten Messaging-Dienst WhatsApp derzeit offenbar verstärkt als Transportmittel für ihre dubiosen Werbebotschaften. Die Spam-Versender versuchen die Empfänger der Nachrichten auf Webseiten zu locken, auf denen Abofallen lauern – oft in Verbindung mit Pornografie.
06.01.2012 - WhatsApp: Sicherheitslücke erlaubt Status-Änderungen fremder Nummern – Entwickler ignorieren Hinweise: Die speziell für diesen Zweck aufgesetzte Demo-Seite
whatsappstatus.net demonstriert die Schwachstelle. Problematisch ist jedoch weniger die Sicherheitslücke (über ulkige Status-Meldungen lässt sich zur Not noch Schmunzeln), als die Reaktion der WhatsApp-Entwickler. So wurden die Macher der SMS-Alternative bereits Mitte September über den Autorisierungsfehler unterrichtet, reagierten auf den Fehler jedoch nicht.
07.12.2012 - WhatsApp schließt Lücke erneut, aber nicht überall: Das Katz-und-Maus-Spiel um die Sicherheit von WhatsApp geht in die nächste Runde: Nachdem heise Security vor rund einer Woche demonstriert hatte, dass die Android-Version nach wie vor anfällig für Account-Hijacking ist, bietet der Betreiber nun WhatsApp-Version 2.8.8968 über Google Play an, die eine verbesserte Rufnummern-Verifikation verspricht.
03.12.2012 - WhatsApp: Dubioser Kettenbrief als Hoax bestätigt: Wieder ein riesengroßes Sicherheitsleck in WhatsApp. Wie verschiedene Blogs unter Berufung auf Heise Online melden, reichen die Handynummer des WhatsApp-Nutzers und die Seriennummer seines Smartphones (IMEI), damit Angreifer die Kontrolle über das WhatsApp-Konto übernehmen. Betroffen sind sowohl die Android- als auch die iOS-App. Mittels eines Skripts wird aus der IMEI des Geräts das Passwort generiert, das man zur Anmeldung beim WhatsApp-Server benötigt.
29.11.2012 - Nutzerkonten weiterhin ungeschützt! Sicherheitslücke – Experten warnen vor WhatsApp: Sicherheitslücke – Experten warnen vor WhatsApp: Unsicher – Lücke geschlossen – wieder unsicher – Fehler behoben – erneut unsicher. WhatsApp gilt als der SMS-Killer schlechthin. Doch der Messaging-Dienst kommt aus den Negativschlagzeilen nicht heraus. Nun raten Experten dringend von der Verwendung der App ab.
12.10.2012 - ZDF: “WhatsApp gewaltiges Datensicherheitsrisiko”: Sowohl die schlechte Verschlüsselung der Nachrichten-Inhalte, als auch die Tatsache, dass sich WhatsApp-Accounts von jedem halbwegs geschulten Rechner-Nutzer problemlos übernehmen lassen, prangert der Beitrag an. Am schärfsten kritisiert das ZDF jedoch die Tatsache, dass alle Versuche einen Kontakt zu den Entwicklern aufzunehmen, bislang unbeantwortet blieben.
WhatsApp hat geschlampt. Und noch schlimmer: WhatsApp antwortet nicht. Eine wiederkehrendes Fazit. Unsere bisherigen Artikel zum Thema – der rote Faden ist klar erkennbar – haben wir im Anschluss verlinkt.
25.09.2012 - WhatsApp droht API-Entwicklern mit rechtlichen Schritten: Anscheinend als Reaktion auf die von heise Security demonstrierten Sicherheitslücken geht WhatsApp jetzt gegen den Entwickler einer Bibliothek vor, die Funktionen zum Nutzen des Chat-Services via PC bereitstellt. Der Autor hat seinen Quellcode daraufhin aus dem Netz genommen. Allerdings hat der beliebte SMS-Ersatz WhatsApp nach wie vor ein schwerwiegendes Sicherheitsproblem: Ohne großen Aufwand kann man die Accounts anderer Nutzer übernehmen und Nachrichten im fremden Namen senden und empfangen. Geändert hat sich daran bislang nichts – heise Security konnte den Test am heutigen Dienstagnachmittag problemlos wiederholen.
17.09.2012 - SMS-Ersatz: Sicherheitsexperten warnen vor WhatsApp: Mehr als eine Milliarde Nachrichten werden mit dem SMS-Ersatz WhatsApp täglich verschickt, jetzt warnen Experten: Die App ist nur unzureichend geschützt. Fremde können die Accounts sehr leicht übernehmen - und ein einmal gekaperter Zugang lässt sich nicht mehr retten.
28.09.2012 - Sicherheitsprobleme bei Smartphone-App
"WhatsApp ist kaputt, richtig kaputt": Kostenlos Kurznachrichten verschicken? Klingt verlockend. Millionen Menschen nutzen dafür die SMS-Alternative WhatsApp, eine der beliebtesten Smartphone-Apps in Deutschland. Experten haben das Programm jetzt analysiert - und dabei einmal mehr grobe Sicherheitsmängel entdeckt.
14.09.2012 - WhatsApp-Accounts fast ungeschützt: Der beliebte SMS-Ersatz WhatsApp lässt sich mit Hilfe frei zugänglicher Tools leicht kapern, wie ein Test von heise Security ergab. Wer WhatsApp in einem öffentlichen WLAN nutzt, riskiert, dass Datenschnüffler den Account zum Senden und Empfangen von Nachrichten missbrauchen. Ist der Account einmal geknackt, kann man ihn nicht mehr absichern. Der Schnüffler kann ihn fortan beliebig nutzen.
11.05.2012 - Schnüffel-Tool zeigt fremde WhatsApp-Nachrichten an: Das Schnüffelprogramm WhatsApp Sniffer zeigt Nachrichten von WhatsApp-Nutzern im gleichen Netzwerk an. Das Tool leitet den gesamten Datenverkehr in einem WLAN durch das Smartphone und sucht nach WhatsApp-Nachrichten, die im Klartext übertragen werden. Es genügt ein Android-Smartphone, auf dem man den Root-Zugang freigeschaltet hat.
08.09.2011 - Update behebt kritische Sicherheitslücken in Smartphone-Messenger: Seit heute steht in Apples App Store eine aktualisierte Version der iPhone-App "WhatsApp Messenger" zum Download bereit. Der Hersteller behebt darin zahlreiche kritische Sicherheitslücken, die neben dem Versenden gefälschter Nachrichten ebenfalls das Mitlesen von Nachrichten beliebiger Benutzer erlauben.Δείτε περισσότερα
22.02.2014 - που χρησιμοποιεί WhatsApp, πληρώνει με δεδομένων: Facebook αποκτά WhatsApp. Δύο υπηρεσίες δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα στους χρήστες. Προειδοποιεί τώρα ο υπουργός δικαιοσύνης στην φ.α.σ. το: "οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν: πληρώνετε για αυτές τις υπηρεσίες με τους δεδομένων."
28.01.2014 - NSA και GCHQ για να ελέγξει την δημοφιλή κινητά apps όπως το Angry Birds, Facebook και WhatsApp: το σκάνδαλο της NSA φτάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Μαζί με τους Βρετανούς συναδέλφους από GCHQ για να κατασκοπεύει τους Smartphone apps όπως Whatsapp ή Angry Birds και συλλογή δεδομένων σχετικά με τους χρήστες - ακόμη και Facebook και το YouTube είναι υπό παρακολούθηση. Προκύπτει από τα έγγραφα της το Edward Snowden πληροφοριοδοτών.
05.11.2013 αντιγράφων ασφαλείας καταστήματα WhatsApp σαφές κείμενο στο Apple!: DΠροσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για κάποια στιγμή δημοφιλή SMS αντικατάσταση WhatsApp. Ενώ το iPhone app αποθηκεύει όλες τις συνομιλίες στο iCloud της Apple - συμπεριλαμβανομένων όλων των εικόνων. Αυτό είναι πολύ βολικό να είναι σε θέση να επαναφέρετε τα δεδομένα σε μια άλλη συσκευή. Ωστόσο WhatsApp ωθεί εντελώς ακάλυπτο στα δεδομένα απλού κειμένου. Αυτό σημαίνει ότι όποιος μπορεί να πάρει την πρόσβαση στο λογαριασμό Apple του χρήστη, να ανακτήσετε εκεί του οποίου WhatsApp δεδομένα.
15.10.2013 - WhatsApp με κενά ασφαλείας και κινδύνων: WhatsApp έκτοτε εξελίχθηκε την έναρξη το 2009 ισχυρό: πάνω από 17 δισεκατομμύρια μηνύματα την ημέρα (!) από περισσότερα από 100 εκατομμύρια χρήστες τώρα έχουν αποσταλεί σε όλες τις πλατφόρμες. Με άλλα λόγια: WhatsApp είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέτρηση στενά er υπηρεσιών καθόλου. Φαίνεται να μην μπορεί να αλλάξει τις κακές ειδήσεις και κριτικές παρατηρήσεις. Τον Ιανουάριο κατά WhatsApp στον Καναδά και τις Κάτω χώρες καθορισμένο, αφού η εταιρεία όχι μόνο να διαβάσω τα βιβλία διευθύνσεων, των πελατών του, αλλά επίσης κατά τρόπο αόριστο, έτσι για πάντα), αποθηκεύεται - χωρίς πραγματικά να λέει ότι.
10.10.2013 WhatsApp με θέματα ευπάθειας: 22.02.2014 · Facebook Vague αποκτά Whatsapp. Δύο υπηρεσίες δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα στους χρήστες. Προειδοποιεί τώρα ο υπουργός δικαιοσύνης στην φ.α.σ. το: "οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν: πληρώνετε για αυτές τις υπηρεσίες με τους δεδομένων."
08.10.2013 WhatsApp κρυπτογράφησης προκαλεί αμφιβολίες: η δημοφιλής υπηρεσία μηνυμάτων WhatsApp είναι το θύμα μιας επίθεσης χάκερ. Μια ομάδα των hackers, που καλεί τον εαυτό της "Plaestinian χάκερ», πέτυχε προφανώς σήμερα, Τρίτη, τον έλεγχο του τομέα του WhatsApp.com να αναλάβει ως Caschys blog ανέφερε. Όταν καλείτε την ιστοσελίδα, μόνο ένα μήνυμα της προφανώς υποκινηθεί εισβολέας παρουσιάστηκε το πρωί. Σύντομα έκτοτε, δεν μπορεί να επιτευχθεί στον τομέα ήταν κάποιο χρονικό διάστημα.
26.07.2013 πληρωμές WhatsApp χειραγωγηθεί: τη δυνατότητα πληρωμής των WhatsApp προστατεύεται επαρκώς, όπως η ασφάλεια που βασίζεται στο Βερολίνο εταιρεία Curesec έχει παρατηρήσει. Που να επεκταθεί η συνδρομή WhatsApp μέσω αγγελιοφόρος app, που καθοδηγείται σε μια σελίδα Web, την οποία επιλέγουμε τον τύπο πληρωμής επιθυμητό. Τη διαδικασία πληρωμής, ωστόσο δεν με συνέπεια, επιλέγει κρυπτογραφημένο HTTPS, αλλά εκτελεί μια αίτηση HTTP στο πρώτο βήμα. Ένας άνθρωπος-in-the-middle εισβολέας μπορεί να χειριστεί αυτό, που ότι μπορεί να στείλει WhatsApp χρήστες σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα.
19.08.2013 - Πριγιάνκα αναμιγνύει WhatsApp για: τώρα οδηγεί μια εκμετάλλευση WhatsApp να αταξίες, που μετονομάζεται όλες της συνομιλίες σε WhatsApp σε "Priyanka". Το θέμα ευπάθειας μπορεί να είναι χρήση μόνο όταν οι χρήστες να επιβεβαιώσει την επαφή ή η επαγγελματική κάρτα "Πριγιάνκα". Ακόμη και εξάπλωσης, είναι η αξιοποίηση δεν. Μπορεί να αφαιρεθεί και πάλι χωρίς να χάσει όλα WhatsApp συνομιλίες ή επαφές. Αυτό είναι εντούτοις μόνο WhatsApps αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Η αξιοποίηση μπορεί να είναι ένα αστείο.
14.06.2013 ευπάθειας LFI βρέθηκε στον διακομιστή WhatsApp: ένας χάκερ έχει ανακαλύψει ένα κενό άσχημη τοπικό_αρχείο ένταξη (LFI) σε ένα διακομιστή WhatsApp, η οποία παρέχει εικόνα υλικό για δημοσιογράφους. Ας ελπίσουμε ότι, οι διακομιστές που μεταφέρουν μηνύματα, προστατεύονται καλύτερα.
29.01.2013 WhatsApp-δοκιμή: συνήγοροι ιδιωτικότητας επικρίνουν upload βιβλίο διευθύνσεων: μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές σε όλα έχει ένα πρόβλημα της ιδιωτικής ζωής: "WhatsApp" αποκτά πρόσβαση τα βιβλία διευθύνσεων των smartphones, επικρίνουν αρχές στον Καναδά και τις Κάτω χώρες. Μόνο τους πελάτες της Apple μπορούν τώρα να παρακάμψει.
24.01.2013 - spammers Ανακαλύψτε WhatsApp: spammers κατάχρηση η δημοφιλής υπηρεσία μηνυμάτων WhatsApp εμφανίζεται όλο και περισσότερο ως μέσο μεταφοράς για τους αμφίβολη διαφημιστικά μηνύματα. Το spammers προσπαθούν να δελεάσουν τον παραλήπτη μηνυμάτων στις ιστοσελίδες, στις οποίες συνδρομή παγίδες κρύβονται--συχνά σε σχέση με την πορνογραφία.
Jan WhatsApp: ευπάθεια επιτρέπει κατάσταση αλλάζει σε ξένες αριθμούς-προγραμματιστές, αγνοώντας τις οδηγίες: το ειδικά για αυτήν την επίδειξη σκοπό εφαρμόζεται whatsappstatus.net σελίδα δείχνει την ευπάθεια. Η ευπάθεια είναι προβληματική, αλλά λιγότερο (αστεία μηνύματα κατάστασης δεν έχει ακόμη χαμόγελο μπορεί να είναι), ως η αντίδραση του WhatsApp προγραμματιστές. Τόσο οι κατασκευαστές των εναλλακτικών SMS διδάχθηκαν ήδη τα μέσα Σεπτεμβρίου σχετικά με το σφάλμα άδεια, δεν ανταποκρίνεται λάθος όμως.
07.12.2012 - WhatsApp χάσμα και πάλι, αλλά δεν είναι παντού: το παιχνίδι της γάτας για την ασφάλεια των WhatsApp εισέρχεται στον επόμενο γύρο: αφού heise Security, περίπου πριν από μία εβδομάδα είχε καταδείξει ότι το ανδροειδών έκδοση εξακολουθεί να είναι ευάλωτος στην πειρατεία του λογαριασμού, ο φορέας εκμετάλλευσης προσφέρει τώρα WhatsApp έκδοση 2.8.8968 Google παιχνιδιού, το οποίο υπόσχεται μια βελτιωμένη επαλήθευση αριθμών τηλεφώνου.
03.12.2012 WhatsApp: αμφίβολη επιστολή αλυσίδα φάρσα επιβεβαίωσε: και πάλι μια τεράστια ασφάλεια διαρροή σε WhatsApp. Πόσο διαφορετικά blogs αναφέροντας heise σε απευθείας σύνδεση, το κινητό τηλέφωνο του χρήστη WhatsApp και τον αύξοντα αριθμό του τα Smartphones (IMEI) αρκετά, έτσι ώστε οι επιτιθέμενοι να αναλάβει τον έλεγχο του λογαριασμού WhatsApp. Επηρεάζονται τόσο για το Android και iOS app. Μέσω μιας δέσμης ενεργειών, τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργείται από το IMEI της συσκευής, πρέπει να εγγραφείτε για το διακομιστή WhatsApp.
29.11.2012 λογαριασμοί χρηστών, ακόμα απροστάτευτες! Ευπάθεια - εμπειρογνώμονες προειδοποιούν WhatsApp: ευπάθεια - εμπειρογνώμονες προειδοποιούν WhatsApp: αβέβαιοι - κενό - και πάλι σίγουρος - ένα bug - φορά αβέβαιο. WhatsApp θεωρείται ως ο κατεξοχήν SMS-δολοφόνος. Ωστόσο, η υπηρεσία μηνυμάτων δεν προέρχονται από το τίτλοι είναι συχνά αρνητικοί. Τώρα οι ειδικοί συμβουλεύουν κατά επειγόντως χρησιμοποιώντας το app.
12.10.2012 ZDF: "WhatsApp τα ογκώδη στοιχεία μυστικών": το post καταγγέλλει κακό κρυπτογράφησης περιεχόμενο του μηνύματος, καθώς και το γεγονός ότι WhatsApp λογαριασμό από οποιαδήποτε εύλογα εξειδικευμένο υπολογιστήs users εύκολα να αναλάβει μπορεί. ZDF αλλά πιο έντονα επέκρινε το γεγονός ότι όλες οι προσπάθειες για επικοινωνία προγραμματιστής, παραμένουν αναπάντητα μέχρι στιγμής.
WhatsApp έχει απρόσεκτα. Και ακόμη χειρότερα: WhatsApp δεν ανταποκρίνεται. Ένα επαναλαμβανόμενο συμπέρασμα. -Το κόκκινο νήμα είναι σαφές - που έχουμε σχέση μας προηγούμενο άρθρο για το θέμα στη σύνδεση.
25.09.2012 - προγραμματιστές API WhatsApp απειλεί με προσφυγή: προφανώς ως απάντηση στις ευπάθειες επέδειξε heise ασφαλείας WhatsApp συμβαίνουν τώρα κατά την ανάπτυξη μιας βιβλιοθήκης που παρέχει λειτουργίες προς όφελος των υπηρεσιών συνομιλίας μέσω PC. Ο συγγραφέας πήρε συνδεδεμένες αυτού πηγή code στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, η δημοφιλής αντικατάσταση SMS WhatsApp εξακολουθεί να έχει ένα σοβαρό θέμα ασφαλείας: χωρίς μεγάλη προσπάθεια, μπορείτε να αναλάβει τους λογαριασμούς άλλων χρηστών και να στείλετε μηνύματα εξ ονόματος ξένων και έλαβε. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, επειδή μέχρι τώρα - heise ασφάλειας θα μπορούσε εύκολα Επαναλάβατε τη δοκιμή για σήμερα είναι το απόγευμα της τρίτης.
Εκδήλωση SMS αντικατάστασης: ασφάλεια ειδικοί προειδοποιούν κατά WhatsApp: πάνω από ένα δισεκατομμύριο μηνύματα στέλνονται κάθε μέρα με SMS αντικατάσταση WhatsApp, τώρα οι ειδικοί προειδοποιούν: app προστατεύεται επαρκώς. Αγνώστους μπορεί πολύ εύκολα να αναλάβει τους λογαριασμούς - και ακόμη και συλλαμβάνονται πρόσβαση μπορούν να σωθούν πλέον.
28.09.2012 θέματα ασφάλειας με Smartphone app "WhatsApp είναι σπασμένα, σπασμένα δεξιά": ψηφιακή κάμερα τσεπών Exemode; Ακούγεται δελεαστική. Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν την εναλλακτική WhatsApp SMS, η μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές smartphone στη Γερμανία. Εμπειρογνώμονες έχουν τώρα ανέλυσε το πρόγραμμα - και βρέθηκαν ακόμη πιο σοβαρές ελλείψεις ασφαλείας.
Την 14.09.2012 λογαριασμό WhatsApp σχεδόν χωρίς προφυλάξεις: η δημοφιλής αντικατάσταση SMS WhatsApp αφήνεται εύκολα για να συλλάβει χρησιμοποιώντας ελεύθερα διαθέσιμα εργαλεία, σύμφωνα με μια δοκιμή από heise Security. Ποιος χρησιμοποιεί WhatsApp σε δημόσιο ασύρματο δίκτυο, διατρέχει τον κίνδυνο τα δεδομένα παρακολουθήσεων κατάχρηση του λογαριασμού να στείλετε και να λάβετε μηνύματα. Είναι ο λογαριασμός μόλις ραγιστούν, μπορείτε να προστατεύσετε τον πλέον. Στο ανιχνευτή μπορεί να τον χρησιμοποιήσει από τώρα και στο εξής κάθε.
11.05.2012 sniffer εργαλείο εμφανίζει μηνύματα μη WhatsApp: WhatsApp sniffer sniffer πρόγραμμα εμφανίζει μηνύματα από χρήστες WhatsApp στο ίδιο δίκτυο. Το εργαλείο κατευθύνει όλη την κυκλοφορία σε ένα ασύρματο δίκτυο μέσα από το Smartphone και αναζητήσεις για μηνύματα WhatsApp μεταφέρονται σε μορφή απλού κειμένου. Πρόκειται για ενός Ανδροειδών Smartphone, κατά την οποία ένα έχει ξεκλειδώσει την πρόσβαση ρίζας.
08.09.2011 - η ενημερωμένη έκδοση επιλύει θέματα ευπάθειας ασφαλείας στον αγγελιοφόρο Smartphone: σήμερα, διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση του iPhone app "Αγγελιοφόρο WhatsApp" για τη λήψη στο app store της Apple. Ο κατασκευαστής καθορίζει πολλές κρίσιμες τρωτά σημεία της ασφάλειας, που θα επιτρέψει επίσης την ανάγνωση με μηνύματα του κάθε χρήστη, εκτός από την αποστολή πλαστά μηνύματα σ ' αυτό. (Μεταφράστηκε από: Bing)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=662418080471322&set=np.99663566.100001255632772&type=1&theater&notif_t=notify_me

cc

Anonymous Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης... - Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

5 Gründe WhatsApp jetzt zu deinstallieren! Facebook übernimmt den Messenger-Dienst WhatsApp. Grund genug, darüber nachzudenken, ob man WhatsApp weiter nutzen ...will oder nicht. Das sind unsere fünf Gründe, warum man WhatsApp deinstallieren sollte. 1. WhatsApp ist das neue Telefonbuch von Facebook!

 

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας κοινοποίησε φωτογραφία από Anonymous.

5 Gründe WhatsApp jetzt zu deinstallieren! 

Facebook übernimmt den Messenger-Dienst WhatsApp. Grund genug, darüber nachzudenken, ob man WhatsApp weiter nutzen will oder nicht. Das sind unsere fünf Gründe, warum man WhatsApp deinstallieren sollte. 

1. WhatsApp ist das neue Telefonbuch von Facebook!

Es ist kein Geheimnis: #Facebook sammelt Daten und erstellt daraus Profile über jeden einzelnen Nutzer. Wer #WhatsApp jetzt weiterhin nutzt, unterstützt Facebook beim Datensammeln - ganz abgesehen davon, dass Facebook mit WhatsApp ein Telefonbuch mit fast 500 Millionen Nutzern in die Hände fällt.

2. WhatsApp war doch noch nie wirklich sicher

WhatsApp und Sicherheit - ein langes Thema. Man erinnere sich nur an den Sniffer-#Skandal, bei dem ein Android-Programm alle WhatsApp-Nachrichten entschlüsselte, die über ein WLAN-Netz gesendet werden. ,Besserung ist nicht in Sicht. Die Verwicklung von #WhatsApp in die #NSA-Affäre beweist, dass persönliche Daten beim Messenger schlecht aufgehoben sind.

3. Werbung in WhatsApp? Aber sicher!

Facebook übernahm bereits vor knapp zwei Jahren die Bilder-Plattform Instagram. Nun denken die Entwickler von Instagram darüber nach, Werbung in ihren Dienst zu integrieren. Facebook erzielt den Großteil seiner Umsätze über Werbung. Die Investition von 19 Milliarden Dollar muss sich rentieren. Es liegt also auf der Hand, dass man bei WhatsApp in Zukunft Werbung sehen wird - auch wenn das der WhatsApp-Gründer zur Zeit ablehnt.

4. Wer will denn ein WhatsApp mit blauen Buttons?

Abgesehen von möglicher Werbung könnte Facebook WhatsApp auch in die eigene Benutzeroberfläche integrieren. Das Ziel: jede Nachricht, jedes Video oder Bild könnte man liken und disliken - noch einmal frische Daten für Facebook.

5. Niemand nutzt WhatsApp in Zukunft!

Auch wenn die Nutzerzahlen von WhatsApp immer weiter steigen - der Messenger-Dienst wird bald an Popularität verlieren. In den USA wenden sich viele Erwachsene von Facebook ab. Bei WhatsApp geschieht ähnliches: Viele Nutzer wechseln zu Nachrichtendiensten wie Telegram.

5 Gründe WhatsApp jetzt zu deinstallieren!
Facebook übernimmt den Messenger-Dienst WhatsApp. Grund genug, darüber nachzudenken, ob man WhatsApp weiter nutzen ...will oder nicht. Das sind unsere fünf Gründe, warum man WhatsApp deinstallieren sollte.
1. WhatsApp ist das neue Telefonbuch von Facebook!
Es ist kein Geheimnis: ‪#‎Facebook‬ sammelt Daten und erstellt daraus Profile über jeden einzelnen Nutzer. Wer ‪#‎WhatsApp‬ jetzt weiterhin nutzt, unterstützt Facebook beim Datensammeln - ganz abgesehen davon, dass Facebook mit WhatsApp ein Telefonbuch mit fast 500 Millionen Nutzern in die Hände fällt.
2. WhatsApp war doch noch nie wirklich sicher
WhatsApp und Sicherheit - ein langes Thema. Man erinnere sich nur an den Sniffer-‪#‎Skandal‬, bei dem ein Android-Programm alle WhatsApp-Nachrichten entschlüsselte, die über ein WLAN-Netz gesendet werden. ,Besserung ist nicht in Sicht. Die Verwicklung von #WhatsApp in die ‪#‎NSA‬-Affäre beweist, dass persönliche Daten beim Messenger schlecht aufgehoben sind.
3. Werbung in WhatsApp? Aber sicher!
Facebook übernahm bereits vor knapp zwei Jahren die Bilder-Plattform Instagram. Nun denken die Entwickler von Instagram darüber nach, Werbung in ihren Dienst zu integrieren. Facebook erzielt den Großteil seiner Umsätze über Werbung. Die Investition von 19 Milliarden Dollar muss sich rentieren. Es liegt also auf der Hand, dass man bei WhatsApp in Zukunft Werbung sehen wird - auch wenn das der WhatsApp-Gründer zur Zeit ablehnt.
4. Wer will denn ein WhatsApp mit blauen Buttons?
Abgesehen von möglicher Werbung könnte Facebook WhatsApp auch in die eigene Benutzeroberfläche integrieren. Das Ziel: jede Nachricht, jedes Video oder Bild könnte man liken und disliken - noch einmal frische Daten für Facebook.
5. Niemand nutzt WhatsApp in Zukunft!
Auch wenn die Nutzerzahlen von WhatsApp immer weiter steigen - der Messenger-Dienst wird bald an Popularität verlieren. In den USA wenden sich viele Erwachsene von Facebook ab. Bei WhatsApp geschieht ähnliches: Viele Nutzer wechseln zu Nachrichtendiensten wie Telegram.Δείτε περισσότερα

5 λόγοι για να απεγκαταστήσετε WhatsApp τώρα!
Facebook αναλαμβάνει την αγγελιοφόρο WhatsApp υπηρεσία. Λόγος αρκετά, σκεφτείτε, αν κάποιος θέλει να ή να μην περαιτέρω χρήση WhatsApp. Πρόκειται για πέντε λόγους μας, γιατί θα πρέπει να απεγκαταστήσετε WhatsApp.
1 WhatsApp είναι νέο τηλεφωνικό κατάλογο του Facebook!
Δεν είναι μυστικό: #Facebook συλλέγει δεδομένα και να δημιουργεί προφίλ του κάθε μεμονωμένο χρήστη. Που τώρα ακόμα χρησιμοποιεί #WhatsApp, βοηθά το Facebook δεδομένα συγκέντρωση - πέρα από το Facebook με WhatsApp ρίψη έναν τηλεφωνικό κατάλογο με σχεδόν 500 εκατομμύρια χρήστες στα χέρια.
2. WhatsApp αλλά όμως ποτέ δεν πραγματικά βέβαιος ήταν WhatsApp και ασφάλειας - ένα μεγάλο θέμα. Θυμηθείτε μόνο στο ανιχνευτή #Skandal, όπου ένα Android πρόγραμμα αποκρυπτογραφηθεί όλα WhatsApp μηνύματα που διαβιβάζονται μέσω δικτύου Wi-Fi. Ότι η βελτίωση δεν είναι στον ορίζοντα. Η συμμετοχή της #WhatsApp στην υπόθεση #NSA αποδεικνύει ότι τα προσωπικά δεδομένα όταν το Messenger είναι κακό.
3. διαφήμιση σε WhatsApp; Αλλά σίγουρα!
Σχεδόν δύο χρόνια πριν, το Facebook πήρε πάνω από την πλατφόρμα εικόνες Instagram. Τώρα, οι προγραμματιστές του Instagram σκέψη για να ενσωματώσει την διαφήμιση σε λειτουργία τους. Facebook έκανε το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεών της διαφήμισης. Πρέπει να καταβάλουν την επένδυση των 19 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι τόσο προφανές, ότι θα - δείτε διαφήμιση για WhatsApp στο μέλλον επίσης όταν ιδρυτής ότι WhatsApp απορρίπτει τη στιγμή.
4. Ποιος θέλει ένα WhatsApp με μπλε κουμπιά;
Εκτός από την δυνατή διαφήμιση, Facebook WhatsApp θα μπορούσε να ενσωματώσει στο τους περιβάλλον εργασίας χρήστη. Ο στόχος: θα μπορούσατε να παρομοιάζουν και DIS-παρομοιάζουν-και πάλι των φρέσκο δεδομένων για Facebook κάθε μήνυμα, κάθε βίντεο ή εικόνας.
5. κανείς δεν χρησιμοποιεί WhatsApp στο μέλλον!
Ακόμη και αν ο αριθμός των χρηστών από WhatsApp αυξάνεται πάντα - δημοτικότητα θα χάσει σύντομα η υπηρεσία Messenger service. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί ενήλικες να απομακρυνθούν από το Facebook. WhatsApp κάνει παρόμοια: σε υπηρεσίες μηνυμάτων πολλοί χρήστες Lightweight τηλεγράφημα. (Μεταφράστηκε από: Bing)

Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · πριν από 25 λεπτά ·

  • Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας 5 λόγοι για να απεγκαταστήσετε WhatsApp τώρα!
    Facebook αναλαμβάνει την αγγελιοφόρο WhatsApp υπηρεσία. Λόγος αρκετά, σκεφτείτε, αν κάποιος θέλει να ή να μην περαιτέρω χρήση WhatsApp. Πρόκειται για πέντε λόγους μας, γιατί θα πρέπει να απεγκαταστήσετε WhatsApp.
    1 WhatsApp είναι νέο τηλεφωνικό κατάλογο του Facebook!
    Δεν είναι μυστικό: #Facebook συλλέγει δεδομένα και να δημιουργεί προφίλ του κάθε μεμονωμένο χρήστη. Που τώρα ακόμα χρησιμοποιεί #WhatsApp, βοηθά το Facebook δεδομένα συγκέντρωση - πέρα από το Facebook με WhatsApp ρίψη έναν τηλεφωνικό κατάλογο με σχεδόν 500 εκατομμύρια χρήστες στα χέρια.
    2. WhatsApp αλλά όμως ποτέ δεν πραγματικά βέβαιος ήταν WhatsApp και ασφάλειας - ένα μεγάλο θέμα. Θυμηθείτε μόνο στο ανιχνευτή #Skandal, όπου ένα Android πρόγραμμα αποκρυπτογραφηθεί όλα WhatsApp μηνύματα που διαβιβάζονται μέσω δικτύου Wi-Fi. Ότι η βελτίωση δεν είναι στον ορίζοντα. Η συμμετοχή της #WhatsApp στην υπόθεση #NSA αποδεικνύει ότι τα προσωπικά δεδομένα όταν το Messenger είναι κακό.
    3. διαφήμιση σε WhatsApp; Αλλά σίγουρα!
    Σχεδόν δύο χρόνια πριν, το Facebook πήρε πάνω από την πλατφόρμα εικόνες Instagram. Τώρα, οι προγραμματιστές του Instagram σκέψη για να ενσωματώσει την διαφήμιση σε λειτουργία τους. Facebook έκανε το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεών της διαφήμισης. Πρέπει να καταβάλουν την επένδυση των 19 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι τόσο προφανές, ότι θα - δείτε διαφήμιση για WhatsApp στο μέλλον επίσης όταν ιδρυτής ότι WhatsApp απορρίπτει τη στιγμή.
    4. Ποιος θέλει ένα WhatsApp με μπλε κουμπιά;
    Εκτός από την δυνατή διαφήμιση, Facebook WhatsApp θα μπορούσε να ενσωματώσει στο τους περιβάλλον εργασίας χρήστη. Ο στόχος: θα μπορούσατε να παρομοιάζουν και DIS-παρομοιάζουν-και πάλι των φρέσκο δεδομένων για Facebook κάθε μήνυμα, κάθε βίντεο ή εικόνας.
    5. κανείς δεν χρησιμοποιεί WhatsApp στο μέλλον!
    Ακόμη και αν ο αριθμός των χρηστών από WhatsApp αυξάνεται πάντα - δημοτικότητα θα χάσει σύντομα η υπηρεσία Messenger service. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί ενήλικες να απομακρυνθούν από το Facebook. WhatsApp κάνει παρόμοια: σε υπηρεσίες μηνυμάτων πολλοί χρήστες Lightweight τηλεγράφημα. (Μεταφράστηκε από: Bing)

    Φωτογραφία του χρήστη Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας.

    πριν από λίγα δευτερόλεπτα · Δεν μου αρέσει · 1

(2) Facebook

Anonymous 5 Gründe WhatsApp jetzt zu deinstallieren! Facebook 5 λόγοι για να απεγκαταστήσετε WhatsApp τώρα! Facebook

https://www.facebook.com/Anonymous.Kollektiv

Anonymous

5 λόγοι για να απεγκαταστήσετε WhatsApp τώρα!
Facebook αναλαμβάνει την αγγελιοφόρο WhatsApp υπηρεσία. Λόγος αρκετά, σκεφτείτε, αν κάποιος θέλει να ή να μην περαιτέρω χρήση WhatsApp. Πρόκειται για πέντε λόγους μας, γιατί θα πρέπει να απεγκαταστήσετε WhatsApp.
1 WhatsApp είναι νέο τηλεφωνικό κατάλογο του Facebook!
Δεν είναι μυστικό: #Facebook συλλέγει δεδομένα και να δημιουργεί προφίλ του κάθε μεμονωμένο χρήστη. Που τώρα ακόμα χρησιμοποιεί #WhatsApp, βοηθά το Facebook δεδομένα συγκέντρωση - πέρα από το Facebook με WhatsApp ρίψη έναν τηλεφωνικό κατάλογο με σχεδόν 500 εκατομμύρια χρήστες στα χέρια.
2. WhatsApp αλλά όμως ποτέ δεν πραγματικά βέβαιος ήταν WhatsApp και ασφάλειας - ένα μεγάλο θέμα. Θυμηθείτε μόνο στο ανιχνευτή #Skandal, όπου ένα Android πρόγραμμα αποκρυπτογραφηθεί όλα WhatsApp μηνύματα που διαβιβάζονται μέσω δικτύου Wi-Fi. Ότι η βελτίωση δεν είναι στον ορίζοντα. Η συμμετοχή της #WhatsApp στην υπόθεση #NSA αποδεικνύει ότι τα προσωπικά δεδομένα όταν το Messenger είναι κακό.
3. διαφήμιση σε WhatsApp; Αλλά σίγουρα!
Σχεδόν δύο χρόνια πριν, το Facebook πήρε πάνω από την πλατφόρμα εικόνες Instagram. Τώρα, οι προγραμματιστές του Instagram σκέψη για να ενσωματώσει την διαφήμιση σε λειτουργία τους. Facebook έκανε το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεών της διαφήμισης. Πρέπει να καταβάλουν την επένδυση των 19 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι τόσο προφανές, ότι θα - δείτε διαφήμιση για WhatsApp στο μέλλον επίσης όταν ιδρυτής ότι WhatsApp απορρίπτει τη στιγμή.
4. Ποιος θέλει ένα WhatsApp με μπλε κουμπιά;
Εκτός από την δυνατή διαφήμιση, Facebook WhatsApp θα μπορούσε να ενσωματώσει στο τους περιβάλλον εργασίας χρήστη. Ο στόχος: θα μπορούσατε να παρομοιάζουν και DIS-παρομοιάζουν-και πάλι των φρέσκο δεδομένων για Facebook κάθε μήνυμα, κάθε βίντεο ή εικόνας.
5. κανείς δεν χρησιμοποιεί WhatsApp στο μέλλον!
Ακόμη και αν ο αριθμός των χρηστών από WhatsApp αυξάνεται πάντα - δημοτικότητα θα χάσει σύντομα η υπηρεσία Messenger service. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί ενήλικες να απομακρυνθούν από το Facebook. WhatsApp κάνει παρόμοια: σε υπηρεσίες μηνυμάτων πολλοί χρήστες Lightweight τηλεγράφημα. (
Μεταφράστηκε από: Bing)

5 Gründe WhatsApp jetzt zu deinstallieren!
Facebook übernimmt den Messenger-Dienst WhatsApp. Grund genug, darüber nachzudenken, ob man WhatsApp weiter nutzen will oder nicht. Das sind unsere fünf Gründe, warum man WhatsApp deinstallieren sollte.
1. WhatsApp ist das neue Telefonbuch von Facebook!...
Es ist kein Geheimnis:
‪#‎Facebook‬ sammelt Daten und erstellt daraus Profile über jeden einzelnen Nutzer. Wer ‪#‎WhatsApp‬ jetzt weiterhin nutzt, unterstützt Facebook beim Datensammeln - ganz abgesehen davon, dass Facebook mit WhatsApp ein Telefonbuch mit fast 500 Millionen Nutzern in die Hände fällt.
2. WhatsApp war doch noch nie wirklich sicher
WhatsApp und Sicherheit - ein langes Thema. Man erinnere sich nur an den Sniffer-
‪#‎Skandal‬, bei dem ein Android-Programm alle WhatsApp-Nachrichten entschlüsselte, die über ein WLAN-Netz gesendet werden. ,Besserung ist nicht in Sicht. Die Verwicklung von #WhatsApp in die ‪#‎NSA‬-Affäre beweist, dass persönliche Daten beim Messenger schlecht aufgehoben sind.
3. Werbung in WhatsApp? Aber sicher!
Facebook übernahm bereits vor knapp zwei Jahren die Bilder-Plattform Instagram. Nun denken die Entwickler von Instagram darüber nach, Werbung in ihren Dienst zu integrieren. Facebook erzielt den Großteil seiner Umsätze über Werbung. Die Investition von 19 Milliarden Dollar muss sich rentieren. Es liegt also auf der Hand, dass man bei WhatsApp in Zukunft Werbung sehen wird - auch wenn das der WhatsApp-Gründer zur Zeit ablehnt.
4. Wer will denn ein WhatsApp mit blauen Buttons?
Abgesehen von möglicher Werbung könnte Facebook WhatsApp auch in die eigene Benutzeroberfläche integrieren. Das Ziel: jede Nachricht, jedes Video oder Bild könnte man liken und disliken - noch einmal frische Daten für Facebook.
5. Niemand nutzt WhatsApp in Zukunft!
Auch wenn die Nutzerzahlen von WhatsApp immer weiter steigen - der Messenger-Dienst wird bald an Popularität verlieren. In den USA wenden sich viele Erwachsene von Facebook ab. Bei WhatsApp geschieht ähnliches: Viele Nutzer wechseln zu Nachrichtendiensten wie Telegram.
Δείτε περισσότερα

5 λόγοι για να απεγκαταστήσετε WhatsApp τώρα!
Facebook αναλαμβάνει την αγγελιοφόρο WhatsApp υπηρεσία. Λόγος αρκετά, σκεφτείτε, αν κάποιος θέλει να ή να μην περαιτέρω χρήση WhatsApp. Πρόκειται για πέντε λόγους μας, γιατί θα πρέπει να απεγκαταστήσετε WhatsApp.
1 WhatsApp είναι νέο τηλεφωνικό κατάλογο του Facebook!
Δεν είναι μυστικό: #Facebook συλλέγει δεδομένα και να δημιουργεί προφίλ του κάθε μεμονωμένο χρήστη. Που τώρα ακόμα χρησιμοποιεί #WhatsApp, βοηθά το Facebook δεδομένα συγκέντρωση - πέρα από το Facebook με WhatsApp ρίψη έναν τηλεφωνικό κατάλογο με σχεδόν 500 εκατομμύρια χρήστες στα χέρια.
2. WhatsApp αλλά όμως ποτέ δεν πραγματικά βέβαιος ήταν WhatsApp και ασφάλειας - ένα μεγάλο θέμα. Θυμηθείτε μόνο στο ανιχνευτή #Skandal, όπου ένα Android πρόγραμμα αποκρυπτογραφηθεί όλα WhatsApp μηνύματα που διαβιβάζονται μέσω δικτύου Wi-Fi. Ότι η βελτίωση δεν είναι στον ορίζοντα. Η συμμετοχή της #WhatsApp στην υπόθεση #NSA αποδεικνύει ότι τα προσωπικά δεδομένα όταν το Messenger είναι κακό.
3. διαφήμιση σε WhatsApp; Αλλά σίγουρα!
Σχεδόν δύο χρόνια πριν, το Facebook πήρε πάνω από την πλατφόρμα εικόνες Instagram. Τώρα, οι προγραμματιστές του Instagram σκέψη για να ενσωματώσει την διαφήμιση σε λειτουργία τους. Facebook έκανε το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεών της διαφήμισης. Πρέπει να καταβάλουν την επένδυση των 19 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι τόσο προφανές, ότι θα - δείτε διαφήμιση για WhatsApp στο μέλλον επίσης όταν ιδρυτής ότι WhatsApp απορρίπτει τη στιγμή.
4. Ποιος θέλει ένα WhatsApp με μπλε κουμπιά;
Εκτός από την δυνατή διαφήμιση, Facebook WhatsApp θα μπορούσε να ενσωματώσει στο τους περιβάλλον εργασίας χρήστη. Ο στόχος: θα μπορούσατε να παρομοιάζουν και DIS-παρομοιάζουν-και πάλι των φρέσκο δεδομένων για Facebook κάθε μήνυμα, κάθε βίντεο ή εικόνας.
5. κανείς δεν χρησιμοποιεί WhatsApp στο μέλλον!
Ακόμη και αν ο αριθμός των χρηστών από WhatsApp αυξάνεται πάντα - δημοτικότητα θα χάσει σύντομα η υπηρεσία Messenger service. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί ενήλικες να απομακρυνθούν από το Facebook. WhatsApp κάνει παρόμοια: σε υπηρεσίες μηνυμάτων πολλοί χρήστες Lightweight τηλεγράφημα. (
Μεταφράστηκε από: Bing)

5 Gründe WhatsApp jetzt zu deinstallieren! 

Facebook übernimmt den Messenger-Dienst WhatsApp. Grund genug, darüber nachzudenken, ob man WhatsApp weiter nutzen will oder nicht. Das sind unsere fünf Gründe, warum man WhatsApp deinstallieren sollte. 

1. WhatsApp ist das neue Telefonbuch von Facebook!

Es ist kein Geheimnis: #Facebook sammelt Daten und erstellt daraus Profile über jeden einzelnen Nutzer. Wer #WhatsApp jetzt weiterhin nutzt, unterstützt Facebook beim Datensammeln - ganz abgesehen davon, dass Facebook mit WhatsApp ein Telefonbuch mit fast 500 Millionen Nutzern in die Hände fällt.

2. WhatsApp war doch noch nie wirklich sicher

WhatsApp und Sicherheit - ein langes Thema. Man erinnere sich nur an den Sniffer-#Skandal, bei dem ein Android-Programm alle WhatsApp-Nachrichten entschlüsselte, die über ein WLAN-Netz gesendet werden. ,Besserung ist nicht in Sicht. Die Verwicklung von #WhatsApp in die #NSA-Affäre beweist, dass persönliche Daten beim Messenger schlecht aufgehoben sind.

3. Werbung in WhatsApp? Aber sicher!

Facebook übernahm bereits vor knapp zwei Jahren die Bilder-Plattform Instagram. Nun denken die Entwickler von Instagram darüber nach, Werbung in ihren Dienst zu integrieren. Facebook erzielt den Großteil seiner Umsätze über Werbung. Die Investition von 19 Milliarden Dollar muss sich rentieren. Es liegt also auf der Hand, dass man bei WhatsApp in Zukunft Werbung sehen wird - auch wenn das der WhatsApp-Gründer zur Zeit ablehnt.

4. Wer will denn ein WhatsApp mit blauen Buttons?

Abgesehen von möglicher Werbung könnte Facebook WhatsApp auch in die eigene Benutzeroberfläche integrieren. Das Ziel: jede Nachricht, jedes Video oder Bild könnte man liken und disliken - noch einmal frische Daten für Facebook.

5. Niemand nutzt WhatsApp in Zukunft!

Auch wenn die Nutzerzahlen von WhatsApp immer weiter steigen - der Messenger-Dienst wird bald an Popularität verlieren. In den USA wenden sich viele Erwachsene von Facebook ab. Bei WhatsApp geschieht ähnliches: Viele Nutzer wechseln zu Nachrichtendiensten wie Telegram.

Δεν μου αρέσει · · Κοινοποιήστε · 31962222 · πριν από 23

Facebook

5 Gründe WhatsApp jetzt zu deinstallieren! Facebook übernimmt den Messenger-Dienst WhatsApp. Grund genug, darüber nachzudenken, ob man WhatsApp weiter nutzen will oder nicht. Das sind unsere fünf Gründe, warum man WhatsApp deinstallieren ...sollte. 1. WhatsApp ist das neue Telefonbuch von Facebook! Anonymous 5 λόγοι για να απεγκαταστήσετε WhatsApp τώρα!

 

από ένα περίπου λεπτό

Anonymous
5 λόγοι για να απεγκαταστήσετε WhatsApp τώρα!
Facebook αναλαμβάνει την αγγελιοφόρο WhatsApp υπηρεσία. Λόγος αρκετά, σκεφτείτε, αν κάποιος θέλει να ή να μην περαιτέρω χρήση WhatsApp. Πρόκειται για πέντε λόγους μας, γιατί θα πρέπει... να απεγκαταστήσετε WhatsApp.
1 WhatsApp είναι νέο τηλεφωνικό κατάλογο του Facebook!
Δεν είναι μυστικό:
#Facebook συλλέγει δεδομένα και να δημιουργεί προφίλ του κάθε μεμονωμένο χρήστη. Που τώρα ακόμα χρησιμοποιεί #WhatsApp, βοηθά το Facebook δεδομένα συγκέντρωση - πέρα από το Facebook με WhatsApp ρίψη έναν τηλεφωνικό κατάλογο με σχεδόν 500 εκατομμύρια χρήστες στα χέρια.
2. WhatsApp αλλά όμως ποτέ δεν πραγματικά βέβαιος ήταν WhatsApp και ασφάλειας - ένα μεγάλο θέμα. Θυμηθείτε μόνο στο ανιχνευτή
#Skandal, όπου ένα Android πρόγραμμα αποκρυπτογραφηθεί όλα WhatsApp μηνύματα που διαβιβάζονται μέσω δικτύου Wi-Fi. Ότι η βελτίωση δεν είναι στον ορίζοντα. Η συμμετοχή της #WhatsApp στην υπόθεση #NSA αποδεικνύει ότι τα προσωπικά δεδομένα όταν το Messenger είναι κακό.
3. διαφήμιση σε WhatsApp; Αλλά σίγουρα!
Σχεδόν δύο χρόνια πριν, το Facebook πήρε πάνω από την πλατφόρμα εικόνες Instagram. Τώρα, οι προγραμματιστές του Instagram σκέψη για να ενσωματώσει την διαφήμιση σε λειτουργία τους. Facebook έκανε το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεών της διαφήμισης. Πρέπει να καταβάλουν την επένδυση των 19 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι τόσο προφανές, ότι θα - δείτε διαφήμιση για WhatsApp στο μέλλον επίσης όταν ιδρυτής ότι WhatsApp απορρίπτει τη στιγμή.
4. Ποιος θέλει ένα WhatsApp με μπλε κουμπιά;
Εκτός από την δυνατή διαφήμιση, Facebook WhatsApp θα μπορούσε να ενσωματώσει στο τους περιβάλλον εργασίας χρήστη. Ο στόχος: θα μπορούσατε να παρομοιάζουν και DIS-παρομοιάζουν-και πάλι των φρέσκο δεδομένων για Facebook κάθε μήνυμα, κάθε βίντεο ή εικόνας.
5. κανείς δεν χρησιμοποιεί WhatsApp στο μέλλον!
Ακόμη και αν ο αριθμός των χρηστών από WhatsApp αυξάνεται πάντα - δημοτικότητα θα χάσει σύντομα η υπηρεσία Messenger service. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί ενήλικες να απομακρυνθούν από το Facebook. WhatsApp κάνει παρόμοια: σε υπηρεσίες μηνυμάτων πολλοί χρήστες Lightweight τηλεγράφημα. (Μεταφράστηκε από: Bing)
Gründe WhatsApp jetzt zu deinstallieren!
Facebook übernimmt den Messenger-Dienst WhatsApp. Grund genug, darüber nachzudenken, ob man WhatsApp weiter nutzen will oder nicht. Das sind unsere fünf Gründe, warum man WhatsApp deinstallieren sollte.
1. WhatsApp ist das neue Telefonbuch von Facebook!
Es ist kein Geheimnis: #Facebook sammelt Daten und erstellt daraus Profile über jeden einzelnen Nutzer. Wer #WhatsApp jetzt weiterhin nutzt, unterstützt Facebook beim Datensammeln - ganz abgesehen davon, dass Facebook mit WhatsApp ein Telefonbuch mit fast 500 Millionen Nutzern in die Hände fällt.
2. WhatsApp war doch noch nie wirklich sicher
WhatsApp und Sicherheit - ein langes Thema. Man erinnere sich nur an den Sniffer-#Skandal, bei dem ein Android-Programm alle WhatsApp-Nachrichten entschlüsselte, die über ein WLAN-Netz gesendet werden. ,Besserung ist nicht in Sicht. Die Verwicklung von #WhatsApp in die #NSA-Affäre beweist, dass persönliche Daten beim Messenger schlecht aufgehoben sind.
3. Werbung in WhatsApp? Aber sicher!
Facebook übernahm bereits vor knapp zwei Jahren die Bilder-Plattform Instagram. Nun denken die Entwickler von Instagram darüber nach, Werbung in ihren Dienst zu integrieren. Facebook erzielt den Großteil seiner Umsätze über Werbung. Die Investition von 19 Milliarden Dollar muss sich rentieren. Es liegt also auf der Hand, dass man bei WhatsApp in Zukunft Werbung sehen wird - auch wenn das der WhatsApp-Gründer zur Zeit ablehnt.
4. Wer will denn ein WhatsApp mit blauen Buttons?
Abgesehen von möglicher Werbung könnte Facebook WhatsApp auch in die eigene Benutzeroberfläche integrieren. Das Ziel: jede Nachricht, jedes Video oder Bild könnte man liken und disliken - noch einmal frische Daten für Facebook.
5. Niemand nutzt WhatsApp in Zukunft!
Auch wenn die Nutzerzahlen von WhatsApp immer weiter steigen - der Messenger-Dienst wird bald an Popularität verlieren. In den USA wenden sich viele Erwachsene von Facebook ab. Bei WhatsApp geschieht ähnliches: Viele Nutzer wechseln zu Nachrichtendiensten wie Telegram.
5 λόγοι για να απεγκαταστήσετε WhatsApp τώρα!
Facebook αναλαμβάνει την αγγελιοφόρο WhatsApp υπηρεσία. Λόγος αρκετά, σκεφτείτε, αν κάποιος θέλει να ή να μην περαιτέρω χρήση WhatsApp. Πρόκειται για πέντε λόγους μας, γιατί θα πρέπει να απεγκαταστήσετε WhatsApp.
1 WhatsApp είναι νέο τηλεφωνικό κατάλογο του Facebook!
Δεν είναι μυστικό: #Facebook συλλέγει δεδομένα και να δημιουργεί προφίλ του κάθε μεμονωμένο χρήστη. Που τώρα ακόμα χρησιμοποιεί #WhatsApp, βοηθά το Facebook δεδομένα συγκέντρωση - πέρα από το Facebook με WhatsApp ρίψη έναν τηλεφωνικό κατάλογο με σχεδόν 500 εκατομμύρια χρήστες στα χέρια.
2. WhatsApp αλλά όμως ποτέ δεν πραγματικά βέβαιος ήταν WhatsApp και ασφάλειας - ένα μεγάλο θέμα. Θυμηθείτε μόνο στο ανιχνευτή #Skandal, όπου ένα Android πρόγραμμα αποκρυπτογραφηθεί όλα WhatsApp μηνύματα που διαβιβάζονται μέσω δικτύου Wi-Fi. Ότι η βελτίωση δεν είναι στον ορίζοντα. Η συμμετοχή της #WhatsApp στην υπόθεση #NSA αποδεικνύει ότι τα προσωπικά δεδομένα όταν το Messenger είναι κακό.
3. διαφήμιση σε WhatsApp; Αλλά σίγουρα!
Σχεδόν δύο χρόνια πριν, το Facebook πήρε πάνω από την πλατφόρμα εικόνες Instagram. Τώρα, οι προγραμματιστές του Instagram σκέψη για να ενσωματώσει την διαφήμιση σε λειτουργία τους. Facebook έκανε το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεών της διαφήμισης. Πρέπει να καταβάλουν την επένδυση των 19 δισεκατομμύρια δολάρια. Είναι τόσο προφανές, ότι θα - δείτε διαφήμιση για WhatsApp στο μέλλον επίσης όταν ιδρυτής ότι WhatsApp απορρίπτει τη στιγμή.
4. Ποιος θέλει ένα WhatsApp με μπλε κουμπιά;
Εκτός από την δυνατή διαφήμιση, Facebook WhatsApp θα μπορούσε να ενσωματώσει στο τους περιβάλλον εργασίας χρήστη. Ο στόχος: θα μπορούσατε να παρομοιάζουν και DIS-παρομοιάζουν-και πάλι των φρέσκο δεδομένων για Facebook κάθε μήνυμα, κάθε βίντεο ή εικόνας.
5. κανείς δεν χρησιμοποιεί WhatsApp στο μέλλον!
Ακόμη και αν ο αριθμός των χρηστών από WhatsApp αυξάνεται πάντα - δημοτικότητα θα χάσει σύντομα η υπηρεσία Messenger service. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί ενήλικες να απομακρυνθούν από το Facebook. WhatsApp κάνει παρόμοια: σε υπηρεσίες μηνυμάτων πολλοί χρήστες Lightweight τηλεγράφημα. (Μεταφράστηκε από: Bing)
Δείτε περισσότερα

5 Gründe WhatsApp jetzt zu deinstallieren!
Facebook übernimmt den Messenger-Dienst WhatsApp. Grund genug, darüber nachzudenken, ob man WhatsApp weiter nutzen will oder nicht. Das sind unsere fünf Gründe, warum man WhatsApp deinstallieren ...sollte.
1. WhatsApp ist das neue Telefonbuch von Facebook!
Es ist kein Geheimnis: #Facebook sammelt Daten und erstellt daraus Profile über jeden einzelnen Nutzer. Wer #WhatsApp jetzt weiterhin nutzt, unterstützt Facebook beim Datensammeln - ganz abgesehen davon, dass Facebook mit WhatsApp ein Telefonbuch mit fast 500 Millionen Nutzern in die Hände fällt.
2. WhatsApp war doch noch nie wirklich sicher
WhatsApp und Sicherheit - ein langes Thema. Man erinnere sich nur an den Sniffer-#Skandal, bei dem ein Android-Programm alle WhatsApp-Nachrichten entschlüsselte, die über ein WLAN-Netz gesendet werden. ,Besserung ist nicht in Sicht. Die Verwicklung von #WhatsApp in die #NSA-Affäre beweist, dass persönliche Daten beim Messenger schlecht aufgehoben sind.
3. Werbung in WhatsApp? Aber sicher!
Facebook übernahm bereits vor knapp zwei Jahren die Bilder-Plattform Instagram. Nun denken die Entwickler von Instagram darüber nach, Werbung in ihren Dienst zu integrieren. Facebook erzielt den Großteil seiner Umsätze über Werbung. Die Investition von 19 Milliarden Dollar muss sich rentieren. Es liegt also auf der Hand, dass man bei WhatsApp in Zukunft Werbung sehen wird - auch wenn das der WhatsApp-Gründer zur Zeit ablehnt.
4. Wer will denn ein WhatsApp mit blauen Buttons?
Abgesehen von möglicher Werbung könnte Facebook WhatsApp auch in die eigene Benutzeroberfläche integrieren. Das Ziel: jede Nachricht, jedes Video oder Bild könnte man liken und disliken - noch einmal frische Daten für Facebook.
5. Niemand nutzt WhatsApp in Zukunft!
Auch wenn die Nutzerzahlen von WhatsApp immer weiter steigen - der Messenger-Dienst wird bald an Popularität verlieren. In den USA wenden sich viele Erwachsene von Facebook ab. Bei WhatsApp geschieht ähnliches: Viele Nutzer wechseln zu Nachrichtendiensten wie Telegram.
Δείτε περισσότερα

Φωτογραφία: 5 Gründe WhatsApp jetzt zu deinstallieren! 

Facebook übernimmt den Messenger-Dienst WhatsApp. Grund genug, darüber nachzudenken, ob man WhatsApp weiter nutzen will oder nicht. Das sind unsere fünf Gründe, warum man WhatsApp deinstallieren sollte. 

1. WhatsApp ist das neue Telefonbuch von Facebook!

Es ist kein Geheimnis: #Facebook sammelt Daten und erstellt daraus Profile über jeden einzelnen Nutzer. Wer #WhatsApp jetzt weiterhin nutzt, unterstützt Facebook beim Datensammeln - ganz abgesehen davon, dass Facebook mit WhatsApp ein Telefonbuch mit fast 500 Millionen Nutzern in die Hände fällt.

2. WhatsApp war doch noch nie wirklich sicher

WhatsApp und Sicherheit - ein langes Thema. Man erinnere sich nur an den Sniffer-#Skandal, bei dem ein Android-Programm alle WhatsApp-Nachrichten entschlüsselte, die über ein WLAN-Netz gesendet werden. ,Besserung ist nicht in Sicht. Die Verwicklung von #WhatsApp in die #NSA-Affäre beweist, dass persönliche Daten beim Messenger schlecht aufgehoben sind.

3. Werbung in WhatsApp? Aber sicher!

Facebook übernahm bereits vor knapp zwei Jahren die Bilder-Plattform Instagram. Nun denken die Entwickler von Instagram darüber nach, Werbung in ihren Dienst zu integrieren. Facebook erzielt den Großteil seiner Umsätze über Werbung. Die Investition von 19 Milliarden Dollar muss sich rentieren. Es liegt also auf der Hand, dass man bei WhatsApp in Zukunft Werbung sehen wird - auch wenn das der WhatsApp-Gründer zur Zeit ablehnt.

4. Wer will denn ein WhatsApp mit blauen Buttons?

Abgesehen von möglicher Werbung könnte Facebook WhatsApp auch in die eigene Benutzeroberfläche integrieren. Das Ziel: jede Nachricht, jedes Video oder Bild könnte man liken und disliken - noch einmal frische Daten für Facebook.

5. Niemand nutzt WhatsApp in Zukunft!

Auch wenn die Nutzerzahlen von WhatsApp immer weiter steigen - der Messenger-Dienst wird bald an Popularität verlieren. In den USA wenden sich viele Erwachsene von Facebook ab. Bei WhatsApp geschieht ähnliches: Viele Nutzer wechseln zu Nachrichtendiensten wie Telegram.

Δεν μου αρέσει · · Προώθηση · Κοινοποιήστε

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Ο Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας... - Διαδίκτυο Ενότητες Μιχ.Θαλάσσης Κοινότητα φωτογραφία από Wir für Edward Snowden. Εμείς Από Έντουαρντ Snowden Μέρκελ συνεχίζει να είναι το επίκεντρο της NSA Σύμφωνα με τον Ομπάμα , το κινητό τηλέφωνο της Μέρκελ δεν είναι πλέον παρακολουθείται άμεσα . ( Νίκαια επαφή με τον φίλο μας

 

Ο Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας κοινοποίησε φωτογραφία από Wir für Edward Snowden.
Εμείς Από Έντουαρντ Snowden
Μέρκελ συνεχίζει να είναι το επίκεντρο της NSA
Σύμφωνα με τον Ομπάμα , το κινητό τηλέφωνο της Μέρκελ δεν είναι πλέον παρακολουθείται άμεσα . ( Νίκαια επαφή με τον φίλο μας )
NSA : «Έχουμε διαταγές να μην επιτρέψει οποιαδήποτε απώλεια πληροφοριών μετά την ανακοίνωση της καγκελαρίου δεν μπορεί να παρακολουθείται άμεσα "
Τώρα, οι επαφές Μέρκελ παρακολουθείται απερίφραστα . Ακόμα κι αν δεν ακούτε άμεσα Μέρκελ κινητό τηλέφωνο - αν ο υπόλοιπος κόσμος έχει κοριό , όλες οι κλήσεις από Μέρκελ είναι στο κουτί !
Επιτήρησης για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας ; Για την εθνική ασφάλεια ;
Ψέμα από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και το Νόμπελ Ειρήνης !
Η πολιτική κατασκοπεία , η οικονομική κατασκοπεία , - προφανώς!
Αυτή η αλαζονική , εγκληματική συμπεριφορά , το στάδιο του εκβιασμού βρίσκεται με τα προσωπικά στοιχεία των φορέων λήψης αποφάσεων στην πολιτική , την οικονομία , την κυβέρνηση και την οικονομία πολύ κοντά ...
Στον κόσμο αστυνομικός αναπτύσσει ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος για να : - ποινική ταξίδια όλες έλεγχο και την εξουσία για τον εαυτό τους ! Απαξιεί πολιτική μας , ο πληθυσμός παραιτήθηκε .
Πότε θα ξεκινήσει ως ένα πρώτο βήμα για να καθαρίσει το γερμανικό έδαφος ;
- Τερματισμός όλων μυστικές συνθήκες με τις ΗΠΑ , όχι περισσότερο ειδικά δικαιώματα
- Το κλείσιμο των κέντρων κατασκοπείας των ΗΠΑ και τις στρατιωτικές βάσεις
- Απέλαση όλων των στρατιωτικών των ΗΠΑ και εξουσιοδότησε ιδιωτικές επιχειρήσεις κατασκοπείας
Είναι καιρός οι πολιτικοί μας να θυμηθείτε να πάρετε τη φροντίδα των γύρω του γερμανικού λαού και την πρόληψη της βλάβης ! Η συνεργασία με την ποινική , τα ανθρώπινα δικαιώματα -αψηφούν τα καθεστώτα θα πρέπει να επανεξεταστεί ριζικά !
www.n24.de/n24/Nachrichten/Politik/d/4328700/nsa-hoert-umfeld-von-angela-merkel-ab.html
Merkel nach wie vor im Fokus der NSA
Nach Aussage von Obama wird das Handy von Merkel nicht mehr direkt abgehört. (Nette Geste von unserem Freund)
NSA: "Wir ha...
Δείτε περισσότερα

 


Μέρκελ ακόμα δεν είναι πλέον άμεσα να ακούει το κινητό στο επίκεντρο των ΕΑΑ σύμφωνα με τον Ομπάμα με Μέρκελ. (Συμπαθητική αφή από τον φίλο μας)
NSA: "έχουμε το για να είναι δυνατή οποιαδήποτε απώλεια πληροφοριών, μετά από επικοινωνία δεν μπορεί άμεσα παρακολουθείται ο καγκελάριος" τώρα η Μέρκελ του παρακολουθείται επαφές με τους εντονότερους δυνατούς όρους. Ακόμα κι αν ακούς όχι άμεσα στην Μέρκελ κινητό,-εάν το υπόλοιπο του κόσμου είναι bugged, όλες οι κλήσεις από Μέρκελ είναι στο πλαίσιο!
Παρακολούθησης για την πρόληψη του τρόμου! Για την εθνική ασφάλεια;
Ξεδιάντροπη ψέμα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και το Νόμπελ ειρήνης νικητής!
Πολιτική κατασκοπεία, οικονομική κατασκοπεία, προφανώς!
Αυτή η αλαζονική, εγκληματική συμπεριφορά, το βήμα για την εκβίαση με ιδιωτική λεπτομέρειες των φορέων λήψης αποφάσεων στην πολιτική, οικονομικών, αρχές και τις επιχειρήσεις είναι πολύ κοντά σε...
Ο αστυνομικός του κόσμου χτίζει ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος, - διακινούμενη εγκληματική ελέγχουμε όλα και δύναμη! Πολιτική μας σηκώνει τους ώμους τους ώμους του, ο πληθυσμός που παραιτήθηκε.
Όταν ξεκινάμε ως πρώτο βήμα, να καθαρίσει το γερμανικό πάτωμα;
-Παύση από τα όλες τις μυστικές συμφωνίες με τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν περισσότερα - ειδικά δικαιώματα κλείσιμο των ΗΠΑ για τα κέντρα κατασκοπεία και στρατιωτικές βάσεις - εκδίωξη της εταιρείας όλα στρατιωτική και εξουσιοδοτημένο προσωπικό κατάσκοπος των ΗΠΑ, είναι καιρός να θυμηθείτε να ασχοληθούν με τον Γερμανικό λαό και να αποτρέψουν την βλάβη οι πολιτικοί μας! Η συνεργασία πρέπει να αναθεωρηθεί ριζικά με ποινικές, ανθρώπινα δικαιώματα-αψηφούν καθεστώτα!
www.N24.de/ n24/Nachrichten/Politik/d/4328700/nsa-hoert-umfeld-von-angela-merkel-ab.html (Μεταφράστηκε από: Bing

Ο Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας... - Διαδίκτυο Ενότητες Μιχ.Θαλάσσης Κοινότητα

από The Mole On Edward Snowden's Neck

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

από The Mole On Edward Snowden's Neck
Ο χρήστης αυχένα του Mole On Edward Snowden της κοινοποίησε σύνδεσμο.
Η παλίρροια γυρίζει. Η χθεσινή προδότης είναι ήρωας σήμερα, και οι γενναίοι δημοσιογράφοι που με βοήθησαν, Edward Snowden, να πάρει... τη λέξη έξω επιτέλους να τιμηθεί για την παροχή δημόσιας υπηρεσίας. Ή τουλάχιστον έτσι ελπίζει κανείς.
Edward Snowden δεν είναι μια «προδότης» και Glenn Greenwald δεν είναι μια «Συνένοχοι» | The Nation
www.thenation.com
Η απειλή πίσω από τις διαρροές Snowden δεν είναι η έκθεση των αμερικανικών τακτικές στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, αλλά η γελοιοποίηση έφερε επάνω ισχυρισμούς της Αμερικής της ηγεσίας.Δείτε περισσότερα

Φωτογραφία: από The Mole On Edward Snowden's Neck
Ο χρήστης αυχένα του Mole On Edward Snowden της κοινοποίησε σύνδεσμο. 
Η παλίρροια γυρίζει. Η χθεσινή προδότης είναι ήρωας σήμερα, και οι γενναίοι δημοσιογράφοι που με βοήθησαν, Edward Snowden, να πάρει τη λέξη έξω επιτέλους να τιμηθεί για την παροχή δημόσιας υπηρεσίας. Ή τουλάχιστον έτσι ελπίζει κανείς.
Edward Snowden δεν είναι μια «προδότης» και Glenn Greenwald δεν είναι μια «Συνένοχοι» | The Nation 
www.thenation.com 
Η απειλή πίσω από τις διαρροές Snowden δεν είναι η έκθεση των αμερικανικών τακτικές στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, αλλά η γελοιοποίηση έφερε επάνω ισχυρισμούς της Αμερικής της ηγεσίας.

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Οι αποκαλύψεις των πληροφοριοδοτών μας κάνουν να πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε πολλά για το μυστικό κόσμο της Ουάσιγκτον. Αυτό είναι μια ψευδαίσθηση

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

από The Mole On Edward Snowden's Neck
Τι Edward Snowden διέρρευσε ήταν τίποτα σε σύγκριση με το τι δεν έκανε | The Nation
www.thenation.com
Οι αποκαλύψεις των πληροφοριοδοτών μας κάνουν να πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε πολλά για το μυστικό κόσμο της Ουάσιγκτον. Αυτό είναι μια ψευδαίσθηση.

από The Mole On Edward Snowden's Neck
Τι Edward Snowden διέρρευσε ήταν τίποτα σε σύγκριση με το τι δεν έκανε | The Nation 
www.thenation.com 
Οι αποκαλύψεις των πληροφοριοδοτών μας κάνουν να πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε πολλά για το μυστικό κόσμο της Ουάσιγκτον. Αυτό είναι μια ψευδαίσθηση.

Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · πριν από 9 λεπτά ·

Facebook

Εργασία με σύνδεση…

Εργασία με σύνδεση…ργασία με σύνδεση…Εργασία με σύνδεση…

Musical 2014 - ALADDIN