addthis

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

--Γράφετε απάνθρωπα κτήνη ότι. Προτείνετε φίλους Δήμος Χαλκίδας Μιχάλης θαλάσσης Έχει βρει 17 φίλους του στο Facebook. Προτείνετέ του φίλους Δεν είναι έντιμο και πολιτισμένο να είσαστε υποκριτές,ζητώντας Προτείνετέ του φίλους. Ο

Γράφετε απάνθρωπα κτήνη ότι.Προτείνετε φίλους Δήμος Χαλκίδας Μιχάλης θαλάσσης Έχει βρει 17 φίλους του στο Facebook. Προτείνετέ του φίλους Δεν είναι έντιμο και πολιτισμένο να είσαστε υποκριτές,ζητώντας Προτείνετέ του φίλους. Ο Τρόπος σκέψης και πράξης είναι πρόστυχος και καλά οργανωμένος .Συνεχώς κάνετε αυτό το απάνθρωπο και βρόμικο,καλό φίλους και άμεσος τους γράφετε το αίτημα φιλίας στάλθηκε.Από αυτά δίνετε μερικά,και τα αλλά η πέρανε χρόνια όπως έχουν,η κάνετε το πρόστυχο και γράφετε ότι έχετε καλέσει αγνώστους ,και μου μπλοκάρετε την σελίδα.Η άγνωστη πάντα είναι η περισσότερη με  όνομα δικό μου,και ζητάτε να διαγράφουν.Το πιο ελεεινό είναι σατανισμενη ότι μου ζητάτε να κάνω δήλωση μετάνοιας ότι όντως έκανα παράπτωμα,νε με εκβιάζετε να υπογράψω κάτι που δεν έχω διαπράξει .Σαν πράξη ασυγχώρητη και αδικαιολόγητη.έλεος.

σα

Δεν μπορεί να μπαίνετε στην σελίδα καταχρηστικά χωρίς την έγκριση μου.παρακαλώ όχι Αλή φορά.

δεν μπορεί να μπαίνετε στην σελίδα καταχρηστικά χωρίς την έγκριση μου.παρακαλώ όχι Αλή φορά.Δεν έχω τίποτα προσωπικά μαζί σας ούτε που σας γνωρίζω αλά με αναγκάζει το ίδιο το f/b με τον τρόπο και την τοποθέτηση σε σειμιά που προσπαθεί να κρύψει ,προβλήματα δικά του.Ευχαριστώ.

Στο μέλλον δεν θα ανεχτώ κανένα μα κανένα,και όποιος θέλει μόνο από την σελίδα του.Διαφορετικά με το τον πρόστυχο τρόπο συμπεριφοράς του β/b θα αναγκαστώ και θα γένη και ο χρήστης μαζί έξω.Μου ασκούν μεγάλη βία υπό καθεστώς φασιστικό με βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια επί 5 χρόνια .Είμαι άνθρωπος και θέλω να ζήσω έχω ανεχτεί εκατοντάδες χιλιάδες διάφορα απάνθρωπα βασανιστήρια από τα κτήνη αυτά,με σκοπό την τελική εξόντωση μου?

artemis Schwebel

Ομάδα βοήθεια και κάθε αρμόδιος και υπεύθυνος του facebook Ντροπιαστικό όπως πάντα παλιάνθρωποι Δεν χρειάζομαι καμία βοήθεια διπρόσωποι να βρω τους φίλους.Είναι πολύ πρόστυχο και ηλίθιο να

Ομάδα βοήθεια και κάθε αρμόδιος και υπεύθυνος του facebook Ντροπιαστικό όπως πάντα παλιάνθρωποι Δεν χρειάζομαι καμία βοήθεια διπρόσωποι να βρω τους φίλους.Είναι πολύ πρόστυχο και ηλίθιο να προσπαθείς να μας υποτιμάς την νοημοσύνη ανόητε βλάκα.Είσαι πολύ κάθαρμα και άσε ταύτα τα δήθεν και τα τάχα.Η φίλοι είναι όλοι γνωστή αλά εσύ δεν κάνης τίποτα άλλο να τους γραφής ,το αίτημα φιλίας στάλθηκε,και το κρατάς από μέρες μέχρι χρόνια .Προσπαθώντας να φέρεις τον διχασμό .Είναι ντροπή αυτή η κτηνώδη και απάνθρωποι συμπεριφορά.Να φύγετε διεφθαρμένη η βρομιάρηδες βασανιστές ,δεν έχετε καμία θέση μαζί με τους ανθρώπους κτήνη βρομοσκυλα.Τώρα να φύγετε τομάρια?

mplokarisma  λαθοσ