addthis

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Είναι παράνοια αυτή η όλη εγκληματική ενεργεία ζητώ αποζημίωση για τα βασανιστήρια που έχω υποστεί στην σελίδα, που είχατε μετατρέψει σωστό ναζι κολαστήριο επί 5 χρόνια μέρα νύχτα και την κατααδικη σας

Ο Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες.

Είναι παράνοια αυτή η όλη εγκληματική ενεργεία ζητώ αποζημίωση για τα βασανιστήρια που έχω υποστεί στην σελίδα, που είχατε μετατρέψει σωστό ναζι κολαστήριο επί 5 χρόνια μέρα νύχτα και την καταδίκη σας , «κάθε είδους σωματικά και ψυχικά βασανιστήρια, μια απάνθρωπη και υποτιμητική συμπεριφορά ---- Αναφέρω το facebook τα γνωστά σε αυτούς , εγκληματικά δολοφονικά βασανιστήρια κατά εμου,και ζητώ την ποινική δίωξη τους διοτι δεν έκαναν ποτέ κατι να σταματήσει αυτή η κτηνωδία κατά εμου Ειναι οργανωμένη και μεσο εντολέα ενεργούν με θανατηφόρα βασανιστήρια πλυση εγκεφάλου και ναζι φασισστικα βασανηστιριαα Κάνω έγκληση σε κάθε φορέα για τα ανθρώπινα ατομικά εγκληματικά βασανιστήρια να καταδικάσουν αυτά τα βρομοσκυλα του facebook Που τα βρίσκετε ρε ηλίθιοι διεφθαρμένοι.?

Φωτογραφία του χρήστη Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας.    Φωτογραφία του χρήστη Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας.

  Facebook

Που ήσαστε τόσα χρόνια, τι κάνατε εκτός από κτηνωδίες βασανίστρια κάρτα εμού 5 χρόνια ζητώ την αυτόφωρη διαδικασία ,του κάθε υπεύθυνου για απάνθρωπα βασανιστήρια κτηνωδία βιαία ψυχοσωματικά βασανιστήρια,,και.. Καλώ το αρμόδιο υπεύθυνο του facebook να δηλώσει λόγο ανικανότητας,και μη

Την αυτόφωρη διαδικασία ,του κάθε υπεύθυνου για απάνθρωπα  βασανιστήρια  κτηνωδία βιαία ψυχοσωματικά βασανιστήρια,,και.. Καλώ το αρμόδιο υπεύθυνο του facebook να δηλώσει λόγο ανικανότητας,και μη μπορώντας να σταματήσει αυτό το έγκλημα και να παραιτηθεί  Γνωρίζω πολύ καλά ότι μπλοκάρετε τα πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις με την συμπαράσταση άλλον καταστάσεων που μπλοκάρουν με την σειρά τους .Δεν με ενδιαφέρει,ο αρμόδιος και υπεύθυνος είναι πάντα ενήμερος για όλα και ποτέ δεν έκανε κάτι .Ζητώ την δίωξη του για όλα αυτά που έχουν εφαρμόσει για την τελική εξόντωση μου  σε βαθμό κτηνωδίας,μέχρι  τελικής εξόντωσης?

ΔΙΑΤΑΑΡΑΑΑΞΞΙ  μμμπαααλες22

http://e-oikodomos.blogspot.gr/2012/01/blog-post_14.html

http://e-oikodomos.blogspot.gr/2012/01/blog-post_14.html

…Είναι παράνοια,διαφθορά η όλη αυτή εγκληματική ενέργεια. Ζητώ αποζημίωση για τα βασανιστήρια που έχω υποστεί στην σελίδα που είχατε μετατρέψει σωστό ναζι κολαστήριο, επί 5 χρόνια μέρα νύχτα,και την καταδίκη σας. Αναφέρω το facebook, για τα γνωστά σε αυτούς ,ηθική αυτουργοί εγκληματικά δολοφονικά βασανιστήρια κατά εμού,και ζητώ την ποινική δίωξη τους διότι δεν

…………Είναι παράνοα αυτή η όλη εγκληματική ενεργεία ζητώ αποζημίωση για τα βασανιστήρια που έχω  υποστεί στην σελίδα που είχατε μετατρέψει σωστό ναζι  κολαστήριο επί 5 χρόνια μέρα νύχτα  και την κατααδικη σας ,  «κάθε είδους σωματικά και ψυχικά βασανιστήρια, μια απάνθρωπη και υποτιμητική συμπεριφορά  ----           Αναφέρω το facebook τα γνωστά σε αυτούς , εγκληματικά δολοφονικά  βασανιστήρια κατά εμου,και ζητώ την ποινική δίωξη τους διοτι δεν έκαναν ποτέ κατι να σταματήσει αυτή η κτηνωδία κατά εμου Ειναι οργανωμένη και μεσο εντολέα ενεργούν με θανατηφόρα   βασανιστήρια πλυση εγκεφάλου  και ναζι φασισστικα βασανηστιριαα  Κάνω έγκληση σε κάθε φορέα για τα ανθρώπινα ατομικά εγκληματικά βασανιστήρια να καταδικάσουν αυτά τα βρομοσκυλα του facebook Που τα βρίσκετε ρε ηλίθιοι διεφθαρμένοι.. Η ντροπή δεν είναι τίποτα για εσάς ρατσιστές  εγκληματίες βασανιστές σας αναφέρω για πολλοστή φορά για κατάχριση διατάραξη οικιακής ειρήνης καψώνια βία εκφοβισμό και χιλιάδες απάνθρωπα και κτηνώδη.Κάποια στιγμή  λογικά, πρέπει να καταδικαστείτε από την δικαιοσύνη. όταν επιτέλους η φορείς ανθρωπίνων δικαιωμάτων ας αρχίσουν να σταματήσουν αυτήν την αγριότητα τον ναζί φασισμό .Την προσωπική αξιοπρέπεια και κάθε δικαίωμα στην ζωή?  

βασαα

Ψυχικά βασανιστήρια έχουν παρόμοιες επιπτώσεις με τα σωματικά Πρόσφατες μελέτες δείχνουν: Ψυχολογικά βασανιστήρια, όπως απομόνωση, ταπείνωση, δεν έχουν διαφορετικές συνέπειες για το

 Ψυχικά βασανιστήρια έχουν παρόμοιες επιπτώσεις με τα σωματικά
Πρόσφατες μελέτες δείχνουν: Ψυχολογικά βασανιστήρια, όπως απομόνωση, τρόμο καψώνια, ταπείνωση, δεν έχουν διαφορετικές συνέπειες για το θύμα, από ότι οι σοβαρές σωματικές επιθέσεις.
Τα ψυχικά βασανιστήρια είναι εξίσου καταστροφικά με τα σωματικά, έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες και θα πρέπει επομένως να απαγορεύονται από τους διεθνείς νόμου

βουλομα

ΗΠΑ πληροφοριοδότη Edward Snowden έχει βραβευτεί Στουτγκάρδη Νόμπελ Ειρήνης το 2014, που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία Die AnStifter πολιτών, η ομάδα δήλωσε τηνΚυριακή στην ιστοσελίδα της, σύμφωνα με το Σπούτνικ- US whistleblower Edward Snowden has been awarded Stuttgart Peace Prize 2014, established by citizens’ initiative Die AnStifter, the group said Sunday on its website, according to Sputnik.

Edward Snowden receives Stuttgart Peace Prize 2014 - Society - Panorama | Armenian news

ΗΠΑ πληροφοριοδότη Edward Snowden έχει βραβευτεί Στουτγκάρδη Νόμπελ Ειρήνης το 2014, που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία Die AnStifter πολιτών, η ομάδα δήλωσε  τηνΚυριακή στην ιστοσελίδα της, σύμφωνα με το Σπούτνικ.Edward Snowden receives Stuttgart Peace Prize 2014  Σνόουντεν δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή, αλλά έστειλε ένα μήνυμα μέσω βίντεο, προτρέποντας να αγωνιστούν για την παρατήρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. "Αν θέλουμε να ζούμε σε μια φιλελεύθερη κοινωνία, θα πρέπει να σταθούμε και να υπερασπιστούν τις φιλελεύθερες αξίες", δήλωσε ο Σνόουντεν. Ο πληροφοριοδότης πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να υπερασπιστούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη ζήτηση που ακόμη και οι πιο ανώτερους υπαλλήλους τους τηρούν, ως κυβέρνηση και η δημοκρατία πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Το 2013, Snowden τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA), σχετικά με τα προγράμματα ηλεκτρονικής παρακολούθησης, εκ μέρους των αρχών των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο, η οποία περιελάμβανε υποκλοπές για τους Αμερικανούς πολίτες και ξένους ηγέτες. Μετά το περιστατικό, ο καταγγέλλων χρεώθηκε με την κατασκοπεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, με το διαβατήριό του, να ανακληθεί. Τον Αύγουστο του 2013, η Σνόουντεν χορηγήθηκε προσωρινό άσυλο στη Ρωσία για ένα έτος. Η περίοδος άσυλο παρατάθηκε από τη ρωσική κυβέρνηση για τρία ακόμη χρόνια, τον Αύγουστο του 2014.

Edward Snowden receives Stuttgart Peace Prize 2014 - Society - Panorama | Armenian news http://www.panorama.am/en/society/2014/11/24/snowden-http://www.panorama.am/en/society/2014/11/24/snowden-Edward Snowden receives Stuttgart Peace Prize 2014

US whistleblower Edward Snowden has been awarded Stuttgart Peace Prize 2014, established by citizens’ initiative Die AnStifter, the group said Sunday on its website, according to Sputnik.
Snowden could not attend the ceremony, but sent a message via a video, urging to fight for the observation of human rights.
"If we are to live in a liberal society, we must stand and defend liberal values," Snowden said.
The whistleblower added that it was important to defend human rights and demand that even the most senior officials observe them, as government and democracy should be founded on people's trust.
In 2013, Snowden leaked classified information from the National Security Agency (NSA), concerning electronic surveillance programs, conducted by US authorities around the world, which included eavesdropping on US citizens and foreign leaders.
Following the incident, the whistleblower was charged with espionage in the United States, with his passport being revoked. In August 2013, Snowden was granted temporary asylum in Russia for one year. The asylum period was extended by the Russian government for three more years in August 2014.

Edward Snowden receives Stuttgart Peace Prize 2014 - Society - Panorama | Armenian news

Edward Snowden receives Stuttgart Peace Prize 2014 - Society - Panorama | Armenian news

ΗΠΑ πληροφοριοδότη Edward Snowden έχει βραβευτεί Στουτγκάρδη Νόμπελ Ειρήνης το 2014, που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία Die AnStifter πολιτών, η ομάδα δήλωσε την Κυριακή στην ιστοσελίδα της, σύμφωνα με το Σπούτνικ.
Σνόουντεν δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή, αλλά έστειλε ένα μήνυμα μέσω βίντεο, προτρέποντας να αγωνιστούν για την παρατήρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
"Αν θέλουμε να ζούμε σε μια φιλελεύθερη κοινωνία, θα πρέπει να σταθούμε και να υπερασπιστούν τις φιλελεύθερες αξίες", δήλωσε ο Σνόουντεν.
Ο πληροφοριοδότης πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό να υπερασπιστούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη ζήτηση που ακόμη και οι πιο ανώτερους υπαλλήλους τους τηρούν, ως κυβέρνηση και η δημοκρατία πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη των ανθρώπων.
Το 2013, Snowden τη διαρροή απόρρητων πληροφοριών από την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA), σχετικά με τα προγράμματα ηλεκτρονικής παρακολούθησης, εκ μέρους των αρχών των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο, η οποία περιελάμβανε υποκλοπές για τους Αμερικανούς πολίτες και ξένους ηγέτες.
Μετά το περιστατικό, ο καταγγέλλων χρεώθηκε με την κατασκοπεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, με το διαβατήριό του, να ανακληθεί. Τον Αύγουστο του 2013, η Σνόουντεν χορηγήθηκε προσωρινό άσυλο στη Ρωσία για ένα έτος. Η περίοδος άσυλο παρατάθηκε από τη ρωσική κυβέρνηση για τρία ακόμη χρόνια, τον Αύγουστο του 2014.

Edward Snowden receives Stuttgart Peace Prize 2014 - Society - Panorama | Armenian news http://www.panorama.am/en/society/2014/11/24/snowden-http://www.panorama.am/en/society/2014/11/24/snowden-Edward Snowden receives Stuttgart Peace Prize 2014

US whistleblower Edward Snowden has been awarded Stuttgart Peace Prize 2014, established by citizens’ initiative Die AnStifter, the group said Sunday on its website, according to Sputnik.
Snowden could not attend the ceremony, but sent a message via a video, urging to fight for the observation of human rights.
"If we are to live in a liberal society, we must stand and defend liberal values," Snowden said.
The whistleblower added that it was important to defend human rights and demand that even the most senior officials observe them, as government and democracy should be founded on people's trust.
In 2013, Snowden leaked classified information from the National Security Agency (NSA), concerning electronic surveillance programs, conducted by US authorities around the world, which included eavesdropping on US citizens and foreign leaders.
Following the incident, the whistleblower was charged with espionage in the United States, with his passport being revoked. In August 2013, Snowden was granted temporary asylum in Russia for one year. The asylum period was extended by the Russian government for three more years in August 2014.