addthis

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Αυτός είναι Ο Αντίχριστος Mark Zuckerberg, ο σατανάς ο διώκτης μου που προσπαθεί να με δολοφονήσει .Ας μου απόδειξη ότι δεν είναι ,6 χρόνια κάνω εγκλήσεις και αντί αυτού βασανιστήρια μέχρι θανάτου η στην αυτοκτονία??? ότι Αυτός είναι Ο Αντίχριστος Mark Zuckerberg, ο σατανάς ο διώκτης μου που προσπαθεί να με δολοφονήσει .Ας μου απόδειξη ήτοι δεν είναι ,6 χρόνια κάνω εγκλήσεις και αντί αυτού βασανιστήρια μέχρι θανάτου η στην αυτοκτονία???

Αυτός είναι Ο Αντιχρηστος Mark Zuckerberg, ο σατανάς ο διώκτης μου που προσπαθεί να με δολοφονήσει .Ας μου απόδειξη ήτοι δεν είναι ,6 χρόνια κάνω εγκλήσεις και αντί αυτού βασανιστήρια μέχρι θανάτου η στην αυτοκτονία???

Δεν είμαι ανυπεράσπιστος facebook  βασιλεύ τον media σατανά εγκληματία δολοφόνε των λαών.Δεν είμαι κτήμα σου ούτε γέννημα σου είμαι πλασμένος από τον τον κύριο τον θεό μου,και τον φύλακα Άγγελο που με προστατεύει από εσάς του αντίχριστους τους άπληστους ,τα κτήνη του δολοφόνους .Έχω βαφτιστή και έχω πάρει το χρίσμα   τις θεια κοινωνίας αντίχριστε Θα δόσης λόγο γεια αυτά που μου έχεις κάνη τόσα 6 χρόνια,όχι σε έμενα ούτε στην δικαιοσύνη στον κύριο αντίχριστε  σατανά??? Αυτός είναι Ο Αντιχρηστος   Mark Zuckerberg  ο σατανάς ο διώκτης μου που προσπαθεί να με δολοφονήσει .Ας μου απόδειξη ήτοι δεν είναι ,6 χρόνια κάνω εγκλήσεις και αντί αυτού βασανιστήρια μέχρι θανάτου η στην αυτοκτονία???

anti