addthis

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

The tragedy of world's thinnest woman


Διαβάστε το άρθρο σχετικά με Valeria Levitina http://english.pravda.ru/society/stor ...
Πολλές νεαρές γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν εμμονή με την πάλη ενάντια υπερβολικό βάρος και μπορεί να είναι τρομοκρατημένοι στη σκέψη του ένα ντόνατ ή ένα burger. Valeria Levitina μπορεί να εξυπηρετήσει μια πικρή παράδειγμα γι 'αυτούς: θα πρέπει να αγαπάτε τον εαυτό σας για αυτό που είναι, χωρίς να βασανίζουν το σώμα και την ψυχή σας.
Στο 39, Ρωσίδα Βαλέρια Levitina ζυγίζει 23 κιλά και μοιάζει σαν φυλακισμένος στρατόπεδο συγκέντρωσης. Όπως συμβαίνει συχνά, τα προβλήματα άρχισαν στην παιδική ηλικία και είχαν άμεση σχέση με τη γονική τους φόβους. Η μητέρα της φοβόταν ότι η κόρη της θα μεγαλώσει σε λιπαρές ουσίες γυναίκα, καθώς ήταν κοινή σε πολλά μέλη της οικογένειάς τους.
Στη συνέχεια, Βαλέρια άρχισε να βασανίζει τον εαυτό της με πολύ αυστηρές δίαιτες. Στην αρχή ήταν, λόγω της παρενόχλησης στο σχολείο, στη συνέχεια, λόγω των προσπαθειών για να γίνει μοντέλο. Ο χρόνος που περνούν, και η Βαλέρια να χάσουν βάρος. Πολύ γρήγορα, Valeria φτάσει το καταστροφικό αριθμό των 23 κιλών. Δεν είναι τόσο απλό να πάει πίσω σε κανονικό από μια τέτοια σοβαρή κατάσταση: το σύστημα της απορρίπτει απλώς πολλά θρεπτικά συστατικά.
Στην πραγματικότητα, η Βαλέρια, ο οποίος τώρα ζει στο Μονακό, έχει αγωνιστεί με την ασθένειά της για πολλά χρόνια, που δεν αφήνει καμία ελπίδα να γίνει μητέρα και να προσπαθούν να ξεκινήσουν μια φυσιολογική ζωή και πάλι. Valeria δέχεται αμέτρητες επιστολές από γυναίκες οπαδούς της - πολλές γυναίκες εμμονή με λεπτότητα την θεωρούν ένα μοντέλο ρόλο.
Valeria είναι αισιόδοξος ότι θλιβερό παράδειγμα της μπορεί να προειδοποιήσει άλλα κορίτσια και να προστατεύονται από αυστηρές δίαιτες που μπορεί να καταστρέψει κυριολεκτικά τους ως ανθρώπινο ον.
Κατηγορία: Μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί και ακτιβισμός
ΆδειαΤυπική άδεια YouTube

προσπαθείτε να μου δημιουργείτε προβλήματα κάνετε κατάχρηση

 

μετά κτήνος προσπαθείτε να μου δημιουργείτε προβλήματα κάνετε κατάχρηση βλάκα Βγάζονται μπάρες συνέχεια κάνοντας ηλεκτρονική παρενόχληση.Γίνετε κάθε λεπτό πρόστυχη να κάθομαι να ασχολούμαι με εσάς καθάρματα

μετά κτήνος προσπαθείτε να μου δημιουργείτε προβλήματα κάνετε κατάχρηση βλάκα Βγάζονται μπάρες συνέχεια κάνοντας ηλεκτρονική παρενόχληση.Γίνετε κάθε λεπτό πρόστυχη να κάθομαι να ασχολούμαι με εσάς καθάρματα

(9) Facebook

Δεν πρέπει να μισούμε τους

 

Ο Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας πρόσθεσε νέα φωτογραφία.

Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · Προώθηση · 5 ώρες πριν ·

(7) Facebook

θρασύδειλε διπρόσωπη διαφθορά .Ρε ανόητε είσαι γλοιώδης και μας περνάς γεια ,τι προσπαθείς ρε κάθαρμα να κάνης παρουσιάζοντας τον Bill

Μην γίνεσαι  ηλίθιος θρασύδειλε  διπρόσωπη διαφθορά .Ρε ανόητε είσαι γλοιώδης και μας περνάς γεια μαλακες ,τι προσπαθείς ρε κάθαρμα να κάνης παρουσιάζοντας τον Bill .Τόσα χρόνια μου έχετε κάνη βασανιστήρια που έκανα ανάρτηση του η ένα απλό μου αρέσει  και την εξαφανίζατε.Τον πέρασες σας τα μούτρα σας .Τον μισείτε όπως συμπεριφέρεστε με μίσος και κτηνωδία .Μην τολμήσεις αλήτη διπρόσωπη φασίστες και ξανακάνεις αυτό ντροπή σου ρε γλοιώδη.Πόσες μέρες αποκλεισμό μπλοκάρισμα ,καψώνια με λεκτικούς μου έχετε κάνη ναζί βασανιστή .Τον κυνηγάτε όταν κανό ανάρτηση με μανία και μίσος Κοιτά την εικόνα αυτή ανά από τα χιλιάδες μπλοκαρίσματα που μου κάνετε όταν κανό ανάρτηση .Και γενικά ότι έχει να κάνη με κάθε δικό του Microsoft,window και γενικα μου κάνετε καψώνια Εικόνα από αρχείο που επαρχεία ,σε 1 μέρα μου είχατε επιβάλει περίπου 400 φυλακή ,απαγόρευση να αναρτήσω υπό περιορισμό και χιλιάδες ναζί λεκτικούς Μην με ξανά παρενοχλήσετε καθάρματα Οι άνθρωποι αυτή σώζουν ζωές συνανθρώπων ,και εσείς βασανίζετε ανθρώπους φασίστες εγκληματίες βασανιστές Ντροπή σας ρε τόσο θρασύτητα .

bill 4-1-12