addthis

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ρε ανόητη αυτό το μου αρέσει είναι από παλιά ταινία είναι από 29 Ιουνίου 2010 στις 12:36 π.μ. ·

Ρε ανόητη αυτό το μου αρέσει είναι από παλιά ταινία  είναι από  29 Ιουνίου 2010 στις 12:36 π.μ. ·

μου αρεση

Bill Gates αναφέρετε σε θέματα βοήθειας ,και η ομάδα ,με το γνωστό μίσος και εκδίκηση,κατά του biil ..... τον μπλοκάρει γιατί σώζει ανθρώπινες ζωές ,ενώ εσείς αμάδα και με την ευλογία του acebook ,βασανίζετε ανθρώπινες ζωές ,και φυσικά κατά εμού που κανό ανάρτηση ,με τα γραφόμενα Ντροπή σας μισητέ την ανθρωπότητα αίσχος Των αναπτυξιακών στόχων της χιλιετίας, εάν επιτευχθεί, έχουν τις δυνατότητες να βοηθήσει ζωοτροφών 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι. Πόσο θα στοιχίσει για την επίτευξη αυτών των στόχων έως το 2015; Στείλτε την απάντησή σας: (Μεταφράστηκε από: Bing)

Bill Gates  αναφέρετε σε θέμα βοήθεια και η ομάδα ,με το γνωστό μίσος και εκδίκηση,κατά του biil ..... τον μπλοκάρει γιατί σώζει ανθρώπινες ζωές ,ενώ εσείς αμάδα και με την ευλογία του acebook ,βασανίζετε ανθρώπινες ζωές ,και φυσικά κατά εμού που κανό ανάρτηση ,με τα γραφόμενα Ντροπή σας μισητέ την ανθρωπότητα αίσχος Των αναπτυξιακών στόχων της χιλιετίας, εάν επιτευχθεί, έχουν τις δυνατότητες να βοηθήσει ζωοτροφών 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι. Πόσο θα στοιχίσει για την επίτευξη αυτών των στόχων έως το 2015; Στείλτε την απάντησή σας: (Μεταφράστηκε από: Bing)

bill gatesBill Gates,  μπλοκάρισμα μόνιμο από ομάδα και βοήθεια του facebook.

Καθάρματα της ανθρωπότητας διεστραμμένη δειλοί και ρουφιανη ρατσιστές φασίστες να φύγετε αποβράσματα του διαδικτύου Όσο γεια το facebook ξέρη μόνο του τι θα κάνη .Χρόνια του γράφο γεια τα βασανιστήρια ,και με γράφουν και αυτή μόλον σειρά προτεραιότητας .

καθάρματα της ανθρωπότητας διεστραμμένη δειλοί και ρουφιανη ρατσιστές φασίστες να φύγετε αποβράσματα του διαδικτύου Όσο γεια το facebook ξέρη μόνο του τι θα κάνη .Χρόνια του γράφο γεια τα βασανιστήρια ,και με γράφουν και αυτή μόλον σειρά προτεραιότητας .

βλογ 77

Γιατί ανάγωγη χαλάσατε τις αναρτήσεις γεια να μην τα δουν αίσχος παλιάνθρωποι

Γιατί ανάγωγη  χαλάσατε τις αναρτήσεις γεια να μην τα δουν αίσχος παλιάνθρωποι

Αναφέρω στην UNICEF USA Την ομάδα και βοήθεια του facebook ,ότι συνεχώς σας μπλοκάρουν και δεν γίνετε η ανάρτηση.Περιττό να σας γράψω ότι είναι εναντία σε κάθε ,φιλανθρωπικό φορέα ,και γενικά κατά του ανθρώπινου γένους. UNICEF USA That should be very informative! Thanks for continuing to raise awareness on campus. Unicef NU We are THRILLED to be hosting the Global Poverty Project at Northeastern University February 4th in 300 Richards 6:30pm. Come check out their 1.4 billion reasons presentation! http://www.youtube.com/watch?v=I1mp0t0qc80 1.4 Billion Reasons Trailer www.globalpovertyproject.com 1.4 Billion Reasons is a keynote presentation by The Global Poverty Project that answers your questions about extreme global pov... μέσω του χρήστη Unicef NU Ο σύνδεσμος του χρήστη Unicef NU αρέσει στο χρήστη UNICEF USA. θα σταματησω ωρισμενες αναρτησης ,γεια να καταγγιλο την ομάδα βοήθεια ,γεια ρατσισμό ,ναζί βασανιστήρια φασισμό .Παρακαλώ δώστε βάση στο θέμα .Και χθες πάλη τα ιδία μου έκαναν.Δεν επιτρέπετε 2 απάνθρωποι να μισούν τους ανθρώπους ,και να προσπαθούν να τους εξοντώσουν .Προσωπικώς με κυνηγούν σε κάθε τέτοια ανάρτηση ,επί χρόνια ,με τα χειροτέρα βασανιστήρια Βίαια ψυχοσωματικά,και με 3000 αποκλεισμό φυλακή περιορισμό και γενικά όλα κλιστώ γεια έμενα .Εγκληματούν κατά του ανθρώπου κατά εμού ζητώ και ενημερώνω το facebook, ότι 4 χρόνος βασανισμού και ενώ γνωρίζει τα πάντα δεν έχει κάνη τίποτα να σταματήσει αυτός ο απάνθρωπος ο κτηνώδης ναζί φασισμός.χρησιμοποιούν λεκτικούς αριθμούς σε βαθμό ,πλύσης εγκεφάλου και σε στέλνουν μια και έξω

Αναφέρω στην UNICEF USA  Την ομάδα και βοήθεια του facebook ,ότι συνεχώς σας μπλοκάρουν και δεν γίνετε η ανάρτηση.Περιττό να σας γράψω ότι είναι εναντία σε κάθε ,φιλανθρωπικό φορέα ,και γενικά κατά του ανθρώπινου γένους. UNICEF USA That should be very informative! Thanks for continuing to raise awareness on campus. Unicef NU We are THRILLED to be hosting the Global Poverty Project at Northeastern University February 4th in 300 Richards 6:30pm. Come check out their 1.4 billion reasons presentation! http://www.youtube.com/watch?v=I1mp0t0qc80 1.4 Billion Reasons Trailer www.globalpovertyproject.com 1.4 Billion Reasons is a keynote presentation by The Global Poverty Project that answers your questions about extreme global pov... μέσω του χρήστη Unicef NU Ο σύνδεσμος του χρήστη Unicef NU αρέσει στο χρήστη UNICEF USA. θα σταματησω ωρισμενες αναρτησης ,γεια να καταγγιλο την ομάδα βοήθεια ,γεια ρατσισμό ,ναζί βασανιστήρια φασισμό .Παρακαλώ δώστε βάση στο θέμα .Και χθες πάλη τα ιδία μου έκαναν.Δεν επιτρέπετε 2 απάνθρωποι να μισούν τους ανθρώπους ,και να προσπαθούν να τους εξοντώσουν .Προσωπικώς με κυνηγούν σε κάθε τέτοια ανάρτηση ,επί χρόνια ,με τα χειροτέρα βασανιστήρια Βίαια ψυχοσωματικά,και με 3000 αποκλεισμό φυλακή περιορισμό και γενικά όλα κλιστώ γεια έμενα .Εγκληματούν κατά του ανθρώπου κατά εμού ζητώ και ενημερώνω το facebook, ότι 4 χρόνος βασανισμού και ενώ γνωρίζει τα πάντα δεν έχει κάνη τίποτα να σταματήσει αυτός ο απάνθρωπος ο κτηνώδης ναζί φασισμός.χρησιμοποιούν λεκτικούς αριθμούς σε βαθμό ,πλύσης εγκεφάλου και σε στέλνουν μια και έξω

       UNF                    UNF 2

ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑ (ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ) ΤΣΑΟΥΣΑΚΗΣ 1950


Αποκωδικοποιήθηκε το γονιδίωμα του ρεβιθιού - ΕΡΤ

Αποκωδικοποιήθηκε το γονιδίωμα του ρεβιθιού - ΕΡΤ
μέγεθος γραμματοσειράς Εκτύπωση
E-mail

Περίπου 28.300 γονίδια απαρτίζουν το φυτό του ρεβιθιού
© Nature Biotechnology
Μια μεγάλη διεθνής επιστημονική κοινοπραξία, η International Chickpea Genome Sequencing Consortium, ανακοίνωσε ότι αποκωδικοποίησε το γονιδίωμα του φυτού του ρεβιθιού.

Celtic Woman Mo Ghile Mear A New Journey Live at Slane Castle, 2007

Καθάρματα βάλατε αναρτάς σπω πριν 18 ώρες Αίσχος αυτή είναι η απάνθρωπη κτηνοδια

Καθάρματα βάλατε αναρτάς σπω πριν 18 ώρες Αίσχος αυτή είναι η απάνθρωπη κτηνοδια

Σταμάτα τους εκφοβισμούς και τραμπουκισμούς πρέπει να το καταλάβετε ότι πρέπει να σταματήσετε αυτήν την κτηνωδία .Με ρωτάς πράγματα που είναι απόρρητα μπορώ να σου απαντήσω .Το ναι σκέτο δεν σου φτάνει ,τι δουλεία έχει το μέσα με το έξω .ήσαστε ικανή γεια τα πάντα σταματώ το μου αρέσει διότι το εκμεταλλευόσαστε .Όπως διαφήμιση.Καλό ένα άτομο το όποιο με ρωτάς όχι εάν το γνωρίζω εάν γνωριζόμαστε από έξω Και πιο είσαι εσύ ρουφιανε που εισχωρείς στα προσωπικά το κάθε=νος .Προσωπικά δεδομένα.Με δικάζετε γεια τις σελίδες που πριν ακόμη ανοίξω και γεια μεγάλο διάστημα κλειστή μου γραφής ούτι ενόχλησα πότε .κόφτο αυτό το φασιστικό το τραμπούκο ,τον εκφοβισμό τις απειλές .Υπάρχουν νομοί υπάρχουν προσωπικά δικαιώματα .Δεν χαράσσονται αυτά όπως αυτά που έχετε κάνη ,δεν θα παραμένουν έτσι Σεβαστείτε τον συνάνθρωπο Είναι ποτέ δυνατό να έχουμε το 2013 και να γίνονται αυτά πού κάνετε εσείς Ζητώ την δικαιώματα μου και την επαναφορά τις αξιοπρέπειας πρόστυχη.

Σταμάτα τους εκφοβισμούς και τραμπουκισμούς  πρέπει να το καταλάβετε ότι πρέπει να σταματήσετε αυτήν την κτηνωδία .Με ρωτάς πράγματα που είναι απόρρητα μπορώ να σου απαντήσω .Το ναι σκέτο δεν σου φτάνει ,τι δουλεία έχει το μέσα με το έξω .ήσαστε  ικανή γεια τα πάντα σταματώ το μου αρέσει διότι το εκμεταλλευόσαστε .Όπως διαφήμιση.Καλό ένα άτομο το όποιο με ρωτάς όχι εάν το γνωρίζω εάν γνωριζόμαστε από έξω Και πιο είσαι εσύ ρουφιανε που εισχωρείς στα προσωπικά το κάθε=νος .Προσωπικά δεδομένα.Με δικάζετε γεια τις σελίδες που πριν ακόμη ανοίξω και γεια μεγάλο διάστημα κλειστή μου γραφής ούτι ενόχλησα πότε .κόφτο αυτό το φασιστικό το τραμπούκο ,τον εκφοβισμό τις απειλές .Υπάρχουν νομοί υπάρχουν προσωπικά δικαιώματα .Δεν χαράσσονται αυτά όπως αυτά που έχετε κάνη ,δεν θα παραμένουν έτσι  Σεβαστείτε τον συνάνθρωπο Είναι ποτέ δυνατό να έχουμε  το 2013 και να γίνονται αυτά πού κάνετε εσείς Ζητώ την δικαιώματα μου και την επαναφορά τις αξιοπρέπειας  πρόστυχη.

44

Τώρα να φύγετε τα βρήκατε ζόρικα και τα ανακατεύετε τώρα να φύγετε εγκληματίες καθάρματα τις ανθρωπότητας .Προσπαθείτε να ξεγελάσετε τους πάντες με τραμπουκισμό φασισμό ναζί βασανιστήρια .Δεν απομένει τόπο άλλο ,δεν υπαρχή τίποτα μόνο τον τραμπουκισμό που νομίζεις τσόγλανε ότι θα με καθήλωνες .Που είναι αυτά που δήθεν υπάρχουν .Υπαρκτά μονός είσαστε εσείς σαν καθάρματα και με ,τις ευλογιές του facebook,που όχι μόνο δεν ξερή του του γίνετε σιωπών και σας προσφέρει συγκάλυψη και ασυλία .Ζητώ τον διωγμό κάθε υπεύθυνου στον τομέα αυτό να δήλωση παραίτηση η να τον δίωξης facebook,και όλη η ευθύνη είναι δική σου .Δεν ήσασταν ικανή ,γεια αυτήν την κτηνωδία .Μισούν τα πάντα μισούν τον άνθρωπο .τι Άλο να σου γράψω τα γνωρίζεις όλα και δεν έκανες ποτέ τίποτα .Να τους παράς τους διεφθαρμένους αλήτες και να τα κάνουν όλα αυτά σε εσάς τώρα .Ζητώ μια γενική εκκαθάριση από αυτά τα παράσιτα ,που είναι κτήνη ,το τι θα κάνης το ξέρης μονός σου ότι έκανες πάντα.Μπαίνουν μέσα στα ιστολογία και κάνουν κατάχρηση κλοπή παραβίαση και κλέβουν αναρτήσεις .Εάν σου αρέσει συνέχισε ,αλά να έχετε το θέρος να αντιμετωπίζετε τον άνθρωπο σας άνθρωπο και όχι σαν σκουπίδι .Έλα να τους πάρεις και να του κατήγγειλες μόνο σου γεια εγκληματικές ενέργειες

Τώρα να φύγετε τα βρήκατε ζόρικα και τα ανακατεύετε τώρα να φύγετε εγκληματίες καθάρματα τις ανθρωπότητας .Προσπαθείτε να ξεγελάσετε τους πάντες με τραμπουκισμό φασισμό ναζί βασανιστήρια .Δεν απομένει τόπο άλλο ,δεν υπαρχή τίποτα μόνο τον τραμπουκισμό που νομίζεις τσόγλανε ότι θα με καθήλωνες .Που είναι αυτά που δήθεν υπάρχουν .Υπαρκτά μονός είσαστε εσείς σαν καθάρματα και με ,τις ευλογιές του facebook,που όχι μόνο δεν ξερή του του γίνετε σιωπών και σας προσφέρει συγκάλυψη και ασυλία .Ζητώ τον διωγμό κάθε  υπεύθυνου στον τομέα αυτό να δήλωση παραίτηση η να τον δίωξης facebook,και όλη η ευθύνη είναι δική σου .Δεν ήσασταν ικανή ,γεια αυτήν την κτηνωδία .Μισούν τα πάντα μισούν τον άνθρωπο .τι Άλο να σου γράψω τα γνωρίζεις όλα και δεν έκανες ποτέ τίποτα .Να τους παράς τους διεφθαρμένους αλήτες και να τα κάνουν όλα αυτά σε εσάς τώρα .Ζητώ μια γενική εκκαθάριση από αυτά τα παράσιτα ,που είναι κτήνη ,το τι θα κάνης το ξέρης μονός σου ότι έκανες πάντα.Μπαίνουν μέσα στα ιστολογία και κάνουν κατάχρηση κλοπή παραβίαση και κλέβουν αναρτήσεις .Εάν σου αρέσει συνέχισε ,αλά να έχετε το θέρος να αντιμετωπίζετε τον άνθρωπο σας άνθρωπο και όχι σαν σκουπίδι .Έλα να τους πάρεις και να του κατήγγειλες μόνο σου γεια εγκληματικές ενέργειες

krisi

Ντροπή να προσπαθείτε δήθεν να ξεγελάσετε με την οικογενειακή ασφάλειας https://www.facebook.com/safety/ Κέντρο οικογενειακής ασφάλειας Πιστεύουμε ότι το θέμα της ασφάλειας μάς αφορά όλους. Γι' αυτό σας προσφέρουμε τις πληροφορίες, τα εργαλεία και άλλες πηγές ενημέρωσης που θα βρείτε εδώ.Το μίσος και η εκδίκηση μπλοκάρισμα 4 φορές ένα πάνω στο άλλο Αυτή είναι η κατάσταση εκφοβισμός εκβιασμός βρωμιά.Και όλα αυτά με την συμπαράσταση του facebook που είναι πάντα ενήμερο ,προσφέροντας συγκάλυψη ασυλία παροχή εντολέα γεια σωστά βασανιστήρια .μια κτηνωδία Δεν λειτούργει τίποτα,από το 2010 τους επισπευτούμε ,μα απάντηση καμία Μόνο προέκυψε κάποιο λάθος.Ένια ντροπή να με βασανίζουν με βασανίζουν μέρα νύστα με ναζί βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια ,ηλεκτρονική παρενόχληση ,στο σπίτι μου προκαλούνταν ταραχή ψυχική οδύνη τόσο σε εμέ όσο και στην οικογένεια μου .Κατάχρηση οικιακής ειρήνης.Με παρακολουθούν με μπλοκάρουν με αποκλεισμό φυλακή κολαστήριο με 3000 περίπου μέρες ντροπής φυλακή .Με εκβιάζουν με εκφοβισμό τραμπουκισμό ,με διάφορα κακόβουλες σύνθημα στον τοίχο συνεχεία.Θέλουν να μου επισυνάψουν φρόνιμα να συμπληρώσω φόρμα πάντα άτιμοι .Είναι ντροπή ,με τα συνεχόμενα βασανιστήρια.έχω ενημέρωση χιλιάδες φορές 24 ώρες την ημέρα ,47 μέρες συνεχόμενα καψώνι μέχρι τελικής στην εντατική 4 φορές.Δεν ζήτησα ποτέ τίποτα ,δεν αποσκοπώ πουθενά .με βασανίζουν αλύπητα και απάνθρωπα,καταπατώντας ,αξιοπρέπεια υπόληψη και ότι ανθρώπινο υπάρχει.Με έχουν φτάσει σε ακραία σημεία ,μέχρι και την αυτοκτονία μετά από τόση πλύση εγκεφάλου Ζητώ την σύλληψη τους.Αρνούνται να μου δώσουν τα στοιχεία της ομάδας όνομα αριθμό και ένα mail επικοινωνίας.Τα όποια θόλο να τα προσκομίσω στον εισαγγελέα που μου έχει ενημέρωση το τη χρειάζεται .Χρόνια αλύπητα βασανιστήρια,αίσχος

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας (michales.thalasses@facebook.com)

7:46 πμ Προς:

mihalis.10@hotmail.com

σαφετη

Από:
Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας (michales.thalasses@facebook.com) Αυτός ο αποστολέας ανήκει στη
λίστα επαφών σας.Εστάλη:
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 7:46:46 πμΠρος:
mihalis.10@hotmail.comΚαταχρηση Μην ξαναβάλεις Προτεινόμενη Σελίδα Διαφημιστική δημοσίευση,δεν έχεις κανένα δικαίωμα σε αναφέρω γεια κατάχρηση ,εξαπάτηση ,και καταπάτηση σελίδας να πας στην σελίδα σου .τέρμα δεν υπαρχή καμία περίπτωση βλάκα . με νταβατζηλίκι με τραμπουκισμό με φασισμό στο σπίτι σου ανάγωγε.Εάν είναι μπορώ και μονός μου στην σελίδα του ο καθένας τέλος .Συνεχώς ηλεκτρονική παρενοχλεί ,και να στύλο μήνυμα στο διαφημιζόμενο .Τις λες ,δεν έκανα με κανένα συμφωνία γεια διαφήμισης
https://www.facebook.com/safety/
Conversation with
Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας, Διαδίκτυο Ελλάδας Κοινότητα Μ.θαλάσσης, Radiofonia Commune Michael Thalassis, mthalassis0@gmail.com and mihalis.10@hotmail.com

ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΓΛΥΚΕΡΙΑ-ΑΝΟΙΞΗ

Εκβιασμός τραμπουκισμός ηλεκτρονική παρενόχληση μέρα νύχτα από ομάδα και βοήθεια του facebook.

Έχετε πάθη κρίσι πανικού ομαδα και βοιθεια του facebook ,ανόητε παραμιλήσατε διεστραμμένη μου βγάζεις ναζί λεκτικό .Τέρμα η λεκτική στο διαδίκτυο κανένας ,ανόητος δεν κάνη Μην τολμήσετε και κάνετε κατάχρηση με
λεκτικούς θα σας ανάλαβα η αρμόδια κατάσταση Να τα ξεχάσετε βασανιστές αυτά που ξέρατε τέρμα η λεκτική ,σε ολόκληρο το διαδίκτυο ναι .κανίβαλοι ομάδα και βοήθεια
Με μπλοκάρουν με εικονικούς αποκλεισμούς ,και μετά ζητούν να παραδεχτώ κάτι που δεν έκανα και υπογράψω δήλωση μετάνοιας ότι δεν θα το ξανακάνω πιο ρε καθάρματα Εγκλιμάτιες. sos...
"Η ηλεκτρονική παρενόχληση είναι οποιοδήποτε είδος επανειλημμένης επιθετικής συμπεριφοράς λεκτικής, ψυχολογικής ή σωματικής - που πραγματοποιείται από ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων κατά τρίτων. Η ηλεκτρονική παρενόχληση είναι εσφαλμένη και απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραβλέπεται ή να αγνοείται."Η νέα καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για να διαφυλάξει τους ν...έους (και όχι μόνο) από την ηλεκτρονική παρενόχληση που ήδη λαμβάνει διαστάσεις στο διαδίκτυο.
http://www.adslgr.com/forum/threads/275882-%CE%95
Ευρωπαϊκή Ένωση: Σταματήστε την Ηλεκτρονική Παρενόχληση
http://www.adslgr.com/forum/threads/2758...
"Η ηλεκτρονική παρενόχληση είναι οποιοδήποτε είδος επανειλημμένης επιθετικής συμπεριφοράς λεκτικής, ψυχολογικής ή σωματικής - που πραγματοποιείται από ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων κατά τρίτων. Η ηλεκτρονική παρενόχληση είναι εσφαλμένη και απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παρα

krisi     eu