addthis

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

………………..Μαρμάρι Ευβοίας ………..Marmari Evia

Μαρμάρι Ευβοίας. ίναι δήμος του νομού Ευβοίας. Βρίσκεται στην νότια χερσόνησο του νησιού της Εύβοιας ανάμεσα στους δήμους Καρύστου και Στυραίων.

Φτιάξε ,γράψε, ζωγράφισε,φωτογράφισε,ότι άλλο θέλεις μονός σου. Έχεις αξίες μέσα σου

Χαλκίδα – Τελωνείο – Λιμάνι - Υψηλή γέφυρα - Chalkis - Customs - Port - High Bridge

Χαλκιδα Νεα-γεφυρα, Τώρα που κάνω λήψης, ο καιρός είναι ακατάλληλος Υγρασία 100% ορατότητα 0 , και όμως κάτι κάναμε Εδω είναι το εμπορικό λιμάνι τις πόλις,και το τελωνείο ,Στο βάθος υπάρχει μεγάλη υψηλή γέφυρα όπου ενώνει την Εύβοια με την υπόλοιπη στερεά Ελλάδα ,και την εθνική οδό Αθήνα Θεσσαλονίκη. Υπάρχει και προαστιακός σταθμός ,Αθήνα Χαλκίδα –Αθήνα σε χρόνο πολύ πιο λιγότερο τις 1 ώρας

Κοζάνη - Δήμος Τσοτιλίου Μονότοξη………….-………Kozani - City Vlasti arched…………

Μακεδονία – Φλώρινα - Μεγάλη Πρέσπα Φλώρινας

Δυτική Μακεδονία - Φλώρινα - Δήμος Πρεσπών Μεγάλη Πρέσπα Φλώρινας.Η Φλώρινα Είναι η πρωτεύουσα του νομού κτισμένη σχεδόν στο κέντρο του νομού, Μικρή Πρέσπα και Μεγάλη Πρέσπα . Οι ιστορικές Πρέσπες σχηματίζουν τον Εθνικό Δρυμό των Πρεσπών, αλλά και τον Υδροβιότοπο των Πρεσπών. Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και Διεθνείς Οργανώσεις ενέταξαν την περιοχή των λιμνών στους Δρυμούς και Υδροβιότοπους για την προστασία της σπάνιας πανίδας και χλωρίδας της περιοχής. Οι λίμνες των Πρεσπών έχουν μεγάλη ποικιλία βιότοπων και τοπίων και τούτο οφείλεται στη γεωμορφολογία και στο κλίμα της περιοχής. Οι λίμνες είναι σε υψόμετρο 853 μ., Το τοπίο είναι καταπληκτικό με την πλούσια φύση που έχει.

Χαλκίδα-περνώντας-την-γέφυρα

Χαλκιδα-περνοντασ-την-γεφυρ