addthis

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Facebook

 

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

https://www.facebook.com/michales.thalasses
Θα συνεχίσω...πως?

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · Προώθηση · πριν από 3 λεπτά ·

Facebook

Κατασταση Σήμερα 30 Μαΐου: Η σελίδα μετά από αλλεπάλληλες επιδρομές κανιβάλων ναζί βασανιστών,επί πολλά χρόνια δεν σταματά,απλά θέλουν να την σταματήσουν,η ναζί φασίστες βασανιστές. αφού πρώτα εξοντώσουν έμενα Το να τους υπενθυμίσω το τι και σε τι κατηγορίες ανήκουν, μας το έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν.Είναι δολοφόνοι ,με εγκληματικές και κτηνώδης πράξης.Τα γνωρίσουν όλα τα απάνθρωπα που έχουν διάπραξη σε βαθμό κακουργήματος

Χθες

300619_552829608102222_1134371820_n

Τελικά αποδείξατε ότι όντος είσαστε όλα αυτά που σας έγραψα,με ακριβά σε όλους τους τομής.Δεν έχετε τίποτα να παρουσιάσετε σαν άνθρωποι.Είναι εξευτελισμός γεια την ανθρωπότητα να υπάρχουν τέτοια πρόστυχα και κακόβουλα.Τι προσπαθείτε να κάνετε τι νομίζετε ότι κάνατε,μια ανούσια.Συνεχίζετε το καψώνι την ηλεκτρονική παρενόχληση τον φασισμό τον εκφοβισμό,και την άδικη και αισχρή κατηγορία.Σελίδα που είχα να ανοίξω καιρό ,κάναμε αλλαγή κωδικού και άμεσος με ψευδή πρόστυχη κατηγορία ότι (Γνωρίζετε τα άτομα στα οποία στέλνετε αιτήματα φιλίας;)να σου γράψω ότι είσαι βλάκας,συμφωνώ.Πότε ανόητο κτήνος έστειλα αιτήματα φιλίας που έχω να στύλο μήνες .Τα δικά μου έστελνα και εκεί με μπλοκάρατε και φυλακίσατε με τον γνωστό εκβιαστικό ναζί φασιστικό τρόπο, με φυλακίσατε.Δεν ξέρετε ότι σας γίνετε ,έχετε τόσο κτηνωδία και μίσος και δεν ξέρετε που να την βάλετε Ζητώ την ποινική δίωξη σας γεια σάρια βασανιστριών σε βαθμό κακουργήματος με βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια προκαλώντας πολλαπλά προβλήματα.Τώρα μου ζητάς καλοπεί στ 59 μου χρόνια,που ποτέ δεν επισκέφτηκα καμία υπηρεσία

Τελικά αποδείξατε ότι όντος είσαστε όλα αυτά που σας έγραψα,με ακριβά σε όλους τους τομής.Δεν έχετε τίποτα να παρουσιάσετε σαν άνθρωποι.Είναι εξευτελισμός γεια την ανθρωπότητα να υπάρχουν τέτοια πρόστυχα και κακόβουλα.Τι προσπαθείτε να κάνετε τι νομίζετε ότι κάνατε,μια ανούσια.Συνεχίζετε το καψώνι την ηλεκτρονική παρενόχληση τον φασισμό τον εκφοβισμό,και την άδικη και αισχρή κατηγορία.Σελίδα που είχα να ανοίξω καιρό ,κάναμε αλλαγή κωδικού και άμεσος με ψευδή πρόστυχη κατηγορία ότι (Γνωρίζετε τα άτομα στα οποία στέλνετε αιτήματα φιλίας;)να σου γράψω ότι είσαι βλάκας,συμφωνώ.Πότε ανόητο κτήνος έστειλα αιτήματα φιλίας που έχω να στύλο μήνες .Τα δικά μου έστελνα και εκεί με μπλοκάρατε και φυλακίσατε με τον γνωστό εκβιαστικό ναζί φασιστικό τρόπο, με φυλακίσατε.Δεν ξέρετε ότι σας γίνετε ,έχετε τόσο κτηνωδία και μίσος και δεν ξέρετε που να την βάλετε Ζητώ την ποινική δίωξη σας γεια σάρια βασανιστριών σε βαθμό κακουργήματος με βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια προκαλώντας πολλαπλά προβλήματα.Τώρα μου ζητάς καλοπεί στ 59 μου χρόνια,που ποτέ δεν επισπεύτηκα καμία υπηρεσία γεια ανομία .Μόνο η χούντα έκανε αυτά που κάνετε εσείς.Μου ζητάς να παραδεχτώ ότι έκανα κάτι που δεν έκανα ποτέ .Μου βάζεις με εκβιαστικό και φασιστικό τρόπο να απαντώ ναι .Δηλαδή να Κάνο δήλωση μετάνοιας φύγε τσολκγλανενε βασανιστή .Σε καταγγείλω και ζητώ την αποζημίωση γεια όλα αυτά τα ψευδή και θανατηφόρα εγκλήματα κατά εμού .Ζητώ την επέμβαση εισαγγελέα καθάρματα ικανή για τα πάντα

99ή

Φίλοι της Ψαλτικής Τέχνης

 

Filippa Natasa

πριν από 22 ώρες

Ο βίος της Αγίας Υπομονής
Είχε 6 παιδιά και ως αυτοκράτειρα και, κατά τον φιλόσοφο Πλήθωνα (Γεώργιο Γεμιστό), διακρινόταν για τη σωφροσύνη της και την δικαιοσύνη της. Ήταν η μητέρα του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου, Κωνσταντίνου Παλ...αιολόγου.
Ο αυτοκράτορας σύζυγός της έγινε αργότερα μοναχός με το όνομα Ματθαίος και μετά το θάνατό του έγινε και η ίδια μοναχή στο μοναστήρι της Κυρά - Μάρθας. Ήταν μια μοναχή σαν όλες τις άλλες και, ακόμη και αν ήταν αυτοκράτειρα, έκανε όλα τα διακονήματα στο μοναστήρι.
Η Αγία Υπομονή βοήθησε να ιδρυθεί ένας οίκος ευγηρίας, με το όνομα ‘Η ελπίδα των απελπισμένων’, στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη (του τιμίου Προδρόμου) της Πέτρας όπου φυλασσόταν το σκήνωμά του Αγίου Παταπίου.
Η πολιορκία της Κωνσταντινούπολης συνέβη κατά τη στιγμή που εκείνη και ο σύζυγός της είχαν εξοριστεί (1390 – 1392). Η Αγία Υπομονή πέθανε στις 13 Μαρτίου του 1450, 3 χρόνια πριν η Κωνσταντινούπολη, πρωτεύουσα του Βυζαντίου, πέσει στα χέρια των Οθωμανών Τούρκων, έπειτα από μακρά πολιορκία. Στην πτώση της Κωνσταντινούπολης ο αυτοκράτορας υιός της, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, πέθανε στη μάχη. Η Αγία Υπομονή ετάφη στη μονή του Παντοκράτορα στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί ετάφησαν ο αυτοκράτορας σύζυγός της και 3 από τα παιδιά τους (εκ των οποίων τα 2 ήταν μοναχοί).Δείτε περισσότερα

— με το χρήστη Ευη Δημογιάννη και 47 ακόμη.

Φωτογραφία: Ο βίος της Αγίας Υπομονής

Είχε 6 παιδιά και ως αυτοκράτειρα και, κατά τον φιλόσοφο Πλήθωνα (Γεώργιο Γεμιστό), διακρινόταν για τη σωφροσύνη της και την δικαιοσύνη της. Ήταν η μητέρα του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Ο αυτοκράτορας σύζυγός της έγινε αργότερα μοναχός με το όνομα Ματθαίος και μετά το θάνατό του έγινε και η ίδια μοναχή στο μοναστήρι της Κυρά - Μάρθας. Ήταν μια μοναχή σαν όλες τις άλλες και, ακόμη και αν ήταν αυτοκράτειρα, έκανε όλα τα διακονήματα στο μοναστήρι.

Η Αγία Υπομονή βοήθησε να ιδρυθεί ένας οίκος ευγηρίας, με το όνομα ‘Η ελπίδα των απελπισμένων’, στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη (του τιμίου Προδρόμου) της Πέτρας όπου φυλασσόταν το σκήνωμά του Αγίου Παταπίου.

Η πολιορκία της Κωνσταντινούπολης συνέβη κατά τη στιγμή που εκείνη και ο σύζυγός της είχαν εξοριστεί (1390 – 1392). Η Αγία Υπομονή πέθανε στις 13 Μαρτίου του 1450, 3 χρόνια πριν η Κωνσταντινούπολη, πρωτεύουσα του Βυζαντίου, πέσει στα χέρια των Οθωμανών Τούρκων, έπειτα από μακρά πολιορκία. Στην πτώση της Κωνσταντινούπολης ο αυτοκράτορας υιός της, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, πέθανε στη μάχη. Η Αγία Υπομονή ετάφη στη μονή του Παντοκράτορα στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί ετάφησαν ο αυτοκράτορας σύζυγός της και 3 από τα παιδιά τους (εκ των οποίων τα 2 ήταν μοναχοί).

35Κοινοποιήστε

Φίλοι της Ψαλτικής Τέχνης

Η προσπάθεια να πειστεί ένας βλάκας μέσω... - Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

 

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια · Αρέσει σε 93 άτομα

20 Μαΐου στις 9:00 π.μ. ·

  • Η προσπάθεια να πειστεί ένας βλάκας μέσω παράθεσης τετράγωνων και ακλόνητων επιχειρημάτων δεν οδηγεί πουθενά. Αυτός είναι στο δικό του κόσμο. Πέρα από το αίτιο και το αιτιατό.
    Δεν υπακούει σε νόμους και αρχές, δεν καταλαβαίνει από dead line και προθεσμίες. Ο χρόνος που μπορείς να σπαταλήσεις για να βρεις άκρη μαζί του, είναι σίγουρα ο πιο χαμένος χρόνος. Η συνεχόμενη προσπάθεια οδηγεί σε λογομαχίες οι οποίες όμως χωρίς να οδηγούν πουθενά, εξουθενώνουν τον λογικό, ενώ ο βλάκας δεν καταλαβαίνει τίποτα,ΒΛΑΚΑ

    2Δεν μου αρέσει · · Κοινοποιήστε

Η προσπάθεια να πειστεί ένας βλάκας μέσω... - Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια