addthis

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

(8) Facebook As a tribute to Maestro Pavarotti on his 59th birthday on 12th October, Adams shares with you their performance of 'O Sole Mio filmed in Modena, Italy on 13th September 1994.

 

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

http://youtu.be/5a0juQ0aeGI

As a tribute to Maestro Pavarotti on his 59th birthday on 12th October, Adams shares with you their performance of 'O Sole Mio filmed in Modena, Italy on 13th September 1994.

Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · πριν από 4 λεπτά ·

(8) Facebook

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Προς: Mark Zuckerberg Facebook. Καταγγέλλω το Facebook ομάδα βοήθεια και φυσικά τον αρμόδιο και κάθε υπεύθυνο πανo στο ( Άρθρο 7 (ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Σεβασμό...ς της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής

 

  • Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

    20 Οκτωβρίου 2013

    Από Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας.
    Προς: Mark Zuckerberg Facebook. Καταγγέλλω το Facebook ομάδα βοήθεια και φυσικά τον αρμόδιο και κάθε υπεύθυνο πανo στο ( Άρθρο 7 (ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ
    ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Σεβασμό...ς της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής Κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στο σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής του, της κατοικίας του και των επικοινωνιών του) Όχι μόνο δεν σεβαστήκαν με βασάνισαν 4 χρόνο 24 ώρες ημερησίως,με ηλεκτρονική παρενόχληση,προκαλώντας ταραχή και ψυχική οδύνη τόσο σε εμέ όσο και στην οικογένεια,βίαια ψυχοσωματικά βασανίστρια ,μπλοκάρισμα σελίδας και κάθε είδος εποικυινονοιας με βάρβαρο και φασιστικό τρόποΔείτε περισσότερα

    Φωτογραφία: Από Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας.
Προς: Mark Zuckerberg Facebook. Καταγγέλλω το Facebook ομάδα βοήθεια και φυσικά τον αρμόδιο και κάθε υπεύθυνο πανo στο ( Άρθρο 7 (ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ 
 ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Σεβασμός της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής Κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στο σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής του, της κατοικίας του και των επικοινωνιών του) Όχι μόνο δεν σεβαστήκαν με βασάνισαν 4 χρόνο 24 ώρες ημερησίως,με ηλεκτρονική παρενόχληση,προκαλώντας ταραχή και ψυχική οδύνη τόσο σε εμέ όσο και στην οικογένεια,βίαια ψυχοσωματικά βασανίστρια ,μπλοκάρισμα σελίδας και κάθε είδος εποικυινονοιας με βάρβαρο και φασιστικό τρόπο

    31Δεν μου αρέσει · · Κοινοποιήστε

    • Aρέσει σε εσάς και σε 2 ακόμη.

    • Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

      Γράψτε ένα σχόλιο...

    Προώθηση δημοσίευσης

    24 είδαν αυτή τη δημοσίευση

  • Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

    4 Οκτωβρίου 2013

    Άρθρο 7
    Σεβασμός της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής
    Κάθε πρόσωπο έχει δικαίωμα στο σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής του, της κατοικίας του και των επικοινωνιών του.

    12

  • Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

    (7) Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

     

    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

    3 Δεκεμβρίου 2013

    Ἐχθρικές προσβολές Ὅσες φορές σᾶς προσβάλλει ὁ ἐχθρὸς (διάβολος) εἴτε μὲ κάποιο πάθος εἴτε μὲ μελαγχολία, μὲ τὴν ἀμέλεια, τὴν ἀπελπισία, ἁρπάξτε ἀμέσως τὸ ὅπλο τῆς προσευχῆς, καὶ θὰ δεῖτε πόσο γρήγορα ἐξαφανίζεται καὶ δὲ μένει οὔτε ἴχνος τῆς παρουσίας του. Ὅταν σᾶς πολεμάει ὁ ἐχθρὸς νὰ ζητᾶτε τὴ βοήθεια τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου, τοῦ φύλακα Ἄγγελου τῆς ψυχῆς σας καὶ ὅλων τῶν Ἀγγέλων καὶ τῶν Ἁγίων. Μα...ζὶ μὲ τὴν προσευχή σας νὰ λέτε τὴ δυσκολία σας σὲ πνευματικὸ Ἱερέα, ἀλλὰ νὰ ζητᾶτε καὶ τὶς προσευχὲς καὶ συμβουλὲς τῶν ἄλλων ἀδελφῶν σας, διότι ἕνας ἀδελφὸς ποὺ βοηθιέται ἀπὸ ἄλλον ἀδελφό, γίνεται δυνατὸς σὰν τὴν ὀχυρωμένη πόλη. Γιὰ ὅλα αὐτὰ χρειάζεται νὰ ἀσκεῖται βὶα στὸν ἑαυτό σας, νὰ ἐνεργεῖτε γρήγορα καὶ μὲ γεναιότητα (πατρός Φιλόθεου Ζερβάκου)
    Από: ηλιας χαιντουτης

    (7) Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

    (7) Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

     

    Ο χρήστης Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια κοινοποίησε σύνδεσμο.

    11 Ιανουαρίου

    Κατάσταση: Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας . Ελεύθερη σελίδα χωρίς φραγμούς χωρίς κινδυνολογία εκβιασμούς ,χωρίς κτήμα κανενός.Δίχως λογοκρισία φίμωση ηλεκτρονική παρενόχληση ,και χωρίς
    κανένα υπονοούμενο και διακρίσεις. Ζητώ από ...το αρμόδιο και υπεύθυνο του facebook,να σεβαστή ,και να σταματήσει αυτή την 4 χρόνια ασταμάτητη μέρα νύχτα κτηνωδία κατά εμού.Απλά σεβαστείτε, είμαι άνθρωπος και έχω κάθε δικαίωμα να ζήσω.Χωρίς τα μέχρι τώρα ακατανόμαστα, γνωστά στους πάντες τον εκβιασμό, και πρόστυχα κτηνώδη με 3250 μπλοκάρισμα φυλακή υποτίμηση νοημοσύνης και χιλιάδες απάνθρωπα μαρτύρια?
    http://photomihalis.blogspot.gr/2014/01/blog-post_3.html#linksΔείτε περισσότερα

    Photo Mihalis.Thalassis Halkida: Κατάσταση: Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας . Ελεύθερη...

    photomihalis.blogspot.se

    (7) Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

    (Για τους φίλους τις σελίδας σταμάτησα διότι μου κάνουν ηλεκτρονική παρενόχληση ,απάνθρωπα ναζί βασανιστήρια ομάδα βοήθεια και κάθε αρμόδιος και ανεύθυνος του facebook

     

    Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας
    Κέντρο οικογενειακής ασφάλειας Για τους φίλους τις σελίδας σταμάτησα διότι μου
    κάνουν ηλεκτρονική παρενόχληση ,απάνθρωπα ναζί βασανιστήρια ομάδα βοήθεια και κάθε αρμόδιος και ανεύθυνος του facebook Κόλαση απάνθρωπα κτηνώδη βασανιστήρια ψευδή κατηγορία με 3250 μέρες πρόστυχες και απάνθρωπες και όλα τα φασιστικά ομαδικά βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια κατά εμού .μια κτηνωδία που θύμιζε άλλες απάνθρωπες ανθρώπινες κατάστασης Τους καταδικάζω όλους τους αρμόδιους στον τομέα αυτό όπου είναι συνυπεύθυνη και παίζουν επί χρόνια μαζί μου.Γεια έμενα είναι κτήνη και ζητώ την καταδίκη τους ,φυλακή Έχουν τον ναζί φασιστικό τρόπο που σε φτάνουν στα άκρα ,δηλαδή αυτοκτονία? Είναι ξεπεσμός να φτάσει κόπιας σε αυτό το σημείο.?
    Safety centre | Facebook
    www.facebook.com

    (6) Facebook

    Ποτέ στο άδικο,ποτέ στην ψευτιά και ποτέ στην υποκρισία Ποτέ δεν με ενδιέφερε η προσωπολατρία η αυτοπροβολή,η μεγάλη αριθμοί και ούτε ποτέ αποσκόπησα κάπου .Δυστυχώς αυτή είναι δεν αλλάζουν τακτική ,συνεχώς στο μίσος στην εκδίκηση ,το γιατί δεν γνωρίζω αλά ούτε και θέλω να μάθω

    Ποτέ στο άδικο,ποτέ στην ψευτιά και ποτέ στην υποκρισία Ποτέ δεν με ενδιέφερε η προσωπολατρία η αυτοπροβολή,η μεγάλη αριθμοί και ούτε ποτέ αποσκόπησα κάπου .Δυστυχώς αυτή είναι δεν αλλάζουν τακτική ,συνεχώς στο μίσος στην εκδίκηση ,το γιατί δεν γνωρίζω αλά ούτε και θέλω να μάθω

    (3) Διαρροές Edward Snowden θα αναγκάσει δαπανηρές... - Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

     

    Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

    eba12472f6218502490f6a706700bc73-676x450

    Διαρροές Edward Snowden θα αναγκάσει δαπανηρές αλλαγές ασφαλείας του Πενταγώνου, επικεφαλής Defense Intelligence Agency Αντιπτέραρχος Michael Flynn δήλωσε αυτή την εβδομάδα.
    WASHINGTON (AP) - Ένας κορυφαίος αξιωματούχος των ΗΠΑ στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών, δήλωσε την Τρίτη ότι το Πεντάγωνο θα πρέπει να κάνει δαπανηρές αλλαγές στα προγράμματα και το προσωπικό, λόγω των διαρροών από πρώην αναλυτής της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας Edward Snowden.
    Επικεφαλής Defense Intelligence Agency Αντιπτέραρχος Michael Flynn είπε στην Επιτροπή Βουλή Intelligence ότι η υπηρεσία του θα πρέπει να υποθέσουμε ότι Snowden έλαβε κάθε έγγραφο που έχει πρόσβαση, και ότι ένα μεγάλο μέρος του αφορούσε προγράμματα του Πενταγώνου.
    «Υποθέτουμε η χειρότερη περίπτωση για το πώς είμαστε επανεξέταση όλων των δράσεων του Υπουργείου Άμυνας ... εκδηλώσεις, ασκήσεις σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Flynn, το γραφείο του οποίου παράγεται ένα διαβαθμισμένο έκθεση αξιολόγησης της νέφος των διαρροών Snowden. Είπε ότι πιστεύει ότι θα υπάρξουν πρέπει πιθανότατα να είναι οι αλλαγές σε όλους τους κλάδους των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, επειδή οι ερευνητές πρέπει να υποθέσουμε ότι η πληροφορία είναι σε κίνδυνο.
    "Αυτό που πιθανώς έκανε μακριά με ... υπερβαίνει κατά" τηλέφωνο και Internet συλλογή προγραμμάτων της NSA, δήλωσε ο διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών James κλακέτα, μιλώντας πριν από την ετήσια ακρόαση εκτίμησης της απειλής της επιτροπής. "Λιγότερο από το 10 τοις εκατό έχει να κάνει με τα προγράμματα οικιακής παρακολούθησης», είπε.
    Κλακέτα ζήτησε από Snowden και όποιος είναι να τον βοηθά να επιστρέψει τα υπόλοιπα έγγραφα που δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί.
    Έγγραφα που απελευθερώνονται κατά το παρελθόν έτος από Snowden έχουν αποκαλύψει ότι η NSA μαζεύει τα εκατομμύρια του τηλεφώνου και του Internet τα αρχεία των Αμερικανών. Αποκαλύψεις για τα προγράμματα κατάσκοπος της NSA δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά στην Guardian και The Washington Post εφημερίδες τον Ιούνιο, με βάση ορισμένα από τα χιλιάδες έγγραφα Snowden παρέδωσε Barton Gellman της Post, Βραζιλία-με βάση Αμερικανός δημοσιογράφος Glenn Greenwald και Laura Poitras, ένα ΗΠΑ σκηνοθέτης.
    Η επακόλουθη διαμάχη οδήγησε τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να ζητήσει από τους οργανισμούς και το Κογκρέσο να εξετάσει κάποιες μεταρρυθμίσεις.
    Αξιωματούχοι είπαν Snowden κατεβάσει περίπου 1,7 εκατομμύρια έγγραφα. Αμερικανοί αξιωματούχοι μυστικών έχουν πει ορισμένα από τα έγγραφα περιλαμβάνουν την ταυτότητα των μυστικών πράκτορες. Οι υπάλληλοι μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, επειδή δεν ήταν εξουσιοδοτημένος να μιλήσει δημοσίως για την υπόθεση.
    Περιγράφοντας την επίδραση των διαρροών Σνόουντεν, η κλακέτα φάνηκε να υποχωρήσει προσεκτικά από τον ισχυρισμό του την περασμένη εβδομάδα στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας ότι οι αποκαλύψεις ήταν «η πιο μαζική και πιο επιζήμιες κλοπής μυστικών πληροφοριών στην ιστορία μας." Μερικοί ιστορικοί και ερευνητές αντέδρασαν με αυτό σχόλιο αμφισβητώντας κατά πόσον οι διαρροές Snowden ήταν πιο επιζήμια από ό, τι Σοβιετική δαχτυλίδια κατάσκοπος που έκλεψε ΗΠΑ ατομικής βόμβας σχέδια στη δεκαετία του 1940 και διοχετεύεται κρίσιμων δεδομένων επικοινωνιών και εκτεθεί φονικά αμερικανική πληροφοριοδότες στη Ρωσία στη δεκαετία του 1980 και του 1990.
    Αντ 'αυτού, στην εναρκτήρια δήλωσή του την Τρίτη, κλακέτα είπε την επιτροπή της Γερουσίας ότι διαρροές Snowden ήταν "πιθανώς η πιο μαζική και πιο επιζήμιες κλοπής μυστικών πληροφοριών στην ιστορία μας."
    Σπίτι Intelligence πρόεδρος Mike Rogers δήλωσε ότι η πληροφορία Snowden πρόσβαση περιλαμβάνει αντίμετρα ο στρατός των ΗΠΑ χρησιμοποιεί για να αποφύγει τις καταστροφικές αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών που χρησιμοποιούνται κατά των στρατευμάτων στο Αφγανιστάν, και όλο και περισσότερο πέρα από τις παραδοσιακές πολεμικές ζώνες, με στόχο την ΗΠΑ και Δυτικοί αξιωματούχοι σε μέρη όπως η Λιβύη.
    Επίσης προσπάθησε να σκιαγραφήσει κλακέτα και Flynn σχετικά με το αν πίστευαν Snowden ήταν κατά κάποιο τρόπο εργασίας με ή αξιοποιείται από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.
    Όταν Flynn δήλωσε: «Δεν έχω καμία πληροφορία για το αποτέλεσμα», που συνέταξε μια απότομη "Με συγχωρείτε;" από τον Rogers, ο οποίος συζήτησε το ίδιο θέμα με τους δύο αξιωματούχους σε διαβαθμισμένες συνεδρίαση την προηγούμενη ημέρα.
    Flynn αναδιατυπωθεί απάντησή του, λέγοντας: «Ναι, υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα είναι κάτω από αυτή την επιρροή."
    Κλακέτα είπε ότι δεν υπήρχε καμία απόδειξη, αλλά πρόσθεσε ότι, «είναι πέρα από την πίστη σε μένα ότι δεν θα πρέπει να εκμεταλλεύονται την ... ευκαιρία τόσο για την αξιοποίηση και για τον έλεγχο Snowden."
    Μετά την ακρόαση, Rogers είπε, "μπορώ να σας πω από μια ολόκληρη σειρά των διαβαθμισμένων συναντήσεων, οι λαοί που κάνουν αυτό για μια διαβίωση πιστεύω ότι είναι κάτω από την επιρροή των Ρώσων." Είπε επίσης ότι πιστεύει πως εάν Snowden πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε από το υλικό με αυτόν ή πρόσβαση με οποιοδήποτε τρόπο, οι Ρώσοι θα σπάσει τον κώδικα και παραβιάζουν τις πληροφορίες - γνωμοδότηση υιοθετούνται και από ανώτερα Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Πληροφοριών Δημοκράτης Adam Schiff της Καλιφόρνια.
    "Snowden πρέπει να γνωρίζουν ότι αν πήρε ότι οι διαβαθμισμένες πληροφορίες στη Ρωσία, πρέπει να υπάρχει μια καλή πιθανότητα που οι Ρώσοι θα πάρουν στα χέρια τους αυτό," Schiff δήλωσε σε συνέντευξή του μετά την ακρόαση.
    Snowden είπε στους New York Times ότι άφησε όλα τα έγγραφα με τους δημοσιογράφους στο Χονγκ Κονγκ πριν από το ταξίδι στη Ρωσία, όπου έχει προσωρινό άσυλο.
    Snowden αρνήθηκε συνεργασία με τη ρωσική κυβέρνηση ή οποιαδήποτε ξένη νοημοσύνη των νομικών εκπροσώπων agency.Snowden 's δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί για το άμεσο σχόλιο.
    Rogers, R-Mich., Είπε επίσης ότι ένα άτομο με την πρόσβαση στα έγγραφα Snowden προσπαθούσε να τα πουλήσει για προσωπικό όφελος, αλλά δεν θα προσδιορίσει ποιος ήταν. Ζήτησε Διευθυντής του FBI James Comey, επίσης, κατά την επ 'ακροατηρίου συζήτηση, αν ένα τέτοιο άτομο θα μπορούσε να διωχθεί για την πώληση κλοπιμαίων, αλλά Comey demurred, λέγοντας ότι αν το εν λόγω άτομο ήταν ένας δημοσιογράφος αυτός ή αυτή ενδέχεται να προστατεύονται από δικαιώματα του Συντάγματος για την ελευθερία του λόγου .

    Edward Snowden Leaks Lead to Costly Pentagon Change: US Official http://www.theepochtimes.com/n3/490248-edward-snowden-leaks-lead-to-costly-pentagon-change-us-official/ via @epochtimes ....

    (3) Διαρροές Edward Snowden θα αναγκάσει δαπανηρές... - Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

    (6) Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

     

  • ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΑΝΑΡΤΙΣΗΣ Η ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΜΕ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ .ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΤΕΡΑΤΑ??
    http://photomihalis.blogspot.gr/2014/02/blog-post_2839.html#links

    Φωτογραφία: ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΑΝΑΡΤΙΣΗΣ Η ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΜΕ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ .ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΤΕΡΑΤΑ??
http://photomihalis.blogspot.gr/2014/02/blog-post_2839.html#links

    Μου αρέσει! · · Να μην λαμβάνω ειδοποιήσεις · Προώθηση · Κοινοποιήστε

    • Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

      Γράψτε ένα σχόλιο...

  • Ο Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας κοινοποίησε σύνδεσμο.

    πριν από 33 λεπτά

    http://www.youtube.com/embed/grzH12Yzna0

    The Day We Fight Back Against The NSA

    This content is viewer supported. Thank you: http://www.patreon.com/AcronymTV Subscribe - http://bit.ly/VUl21B Video description: Activists in New York City ...

    Μου αρέσει! · · Προώθηση · Κοινοποιήστε

    • Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

      Γράψτε ένα σχόλιο...

  • Ο Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας κοινοποίησε σύνδεσμο.

    πριν από 33 λεπτά

    http://www.youtube.com/embed/grzH12Yzna0

    The Day We Fight Back Against The NSA

    This content is viewer supported. Thank you: http://www.patreon.com/AcronymTV Subscribe - http://bit.ly/VUl21B Video description: Activists in New York City ...

    Μου αρέσει! · · Προώθηση · Κοινοποιήστε

    • Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

      Γράψτε ένα σχόλιο...

  • Ο Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας κοινοποίησε σύνδεσμο.

    πριν από 34 λεπτά

    Video description:
    Activists in New York City commandeered the Verizon building to promote the February 11th day of action to stop the NSA.
    Members of the New York City Light Brigade, The Illuminator Art Collective and other allies turned... the Verizon building in downtown New York into a large billboard to project the all seeing "NSA eye" along with text stating "you will never be alone", "our eye is on you", and "Wherever you go, whatever you do, you are under surveillance."
    The use of the Verizon building is significant because Verizon has been complicit with the NSA in spying on U.S citizens.
    February 11th has been dubbed "The Day We Fight Back Against The NSA" by a broad coalition of activist groups, companies, and online platforms who will hold a worldwide day of activism in opposition to the NSA's mass spying regime.
    Δείτε περισσότερα

    The Day We Fight Back Against The NSA

    This content is viewer supported. Thank you: http://www.patreon.com/AcronymTV Subscribe - http://bit.ly/VUl21B Video description: Activists in New York City ...

    Μου αρέσει! · · Προώθηση · Κοινοποιήστε

    • Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

      Γράψτε ένα σχόλιο...

  • Ο Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας κοινοποίησε σύνδεσμο.

    πριν από μία ώρα περίπου

    https://www.facebook.com/CarolCNN/posts/10152186324570238?ref=notif&notif_t=notify_me

    www.facebook.com

    Μου αρέσει! · · Προώθηση · Κοινοποιήστε

    • Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

      Γράψτε ένα σχόλιο...

  • Ο Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας κοινοποίησε σύνδεσμο.

    πριν από μία ώρα περίπου

    https://www.facebook.com/CarolCNN/posts/10152186324570238?ref=notif&notif_t=notify_me

    www.facebook.com

    Μου αρέσει! · · Προώθηση · Κοινοποιήστε

    • Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

      Γράψτε ένα σχόλιο...

  • Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

    πριν από μία ώρα περίπου

    ΑΙΣΧΟΣ Υπερβολικη καταχριση: από ομαδα και βοηθεια του facebook ,ρατσισμος ναζι φασισμος?

    Φωτογραφία: ΑΙΣΧΟΣ Υπερβολικη καταχριση: από ομαδα και βοηθεια του facebook ,ρατσισμος ναζι φασισμος?

    Μου αρέσει! · · Να μην λαμβάνω ειδοποιήσεις · Προώθηση · Κοινοποιήστε

  • (6) Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

    (5) Facebook ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΑΝΑΡΤΙΣΗΣ Η ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΜΕ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ .ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΤΕΡΑΤΑ?? http://photomihalis.blogspot.gr/2014

     

    Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

    ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΑΝΑΡΤΙΣΗΣ Η ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΜΕ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ .ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΤΕΡΑΤΑ??
    http://photomihalis.blogspot.gr/2014/02/blog-post_2839.html#links

    Safety centre | Facebook

    facebook.com

    Safety is a conversation and a responsibility we all share. Get to know how Facebook approaches safety, and learn about the tools and resources available to teens, parents and teachers.

    (5) Facebook

    ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΑΝΑΡΤΙΣΗΣ Η ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΜΕ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ .ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΤΕΡΑΤΑ??

    ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΑΝΑΡΤΙΣΗΣ Η ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΜΕ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ .ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΤΕΡΑΤΑ??

    ΝΣΑ

    ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΑΝΑΡΤΙΣΗΣ Η ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΜΕ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ .ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΤΕΡΑΤΑ??

    ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΑΝΑΡΤΙΣΗΣ Η ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΜΕ ΝΑΖΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ .ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΤΕΡΑΤΑ??

    Καλά τι έχετε κάνη και τρέχετε σαν παλαβή να μου μπλοκάρετε η εξαφανίσετε τις ανάρτησης που κάνω.Δεν έχετε καθόλου ,μα καθόλου λογική

    Καλά τι έχετε κάνη και τρέχετε σαν παλαβή να μου μπλοκάρετε η εξαφανίσετε τις ανάρτησης που κάνω.Δεν έχετε καθόλου ,μα καθόλου λογική .Εσείς έχετε εισβάλει μέσα στο σπίτι μου ,πετιέστε από παντού και μπλοκάρετε.Τι είναι αυτά ,εξευτελισμός τόσο ανόητη ήσαστε .Τι φοβάστε και εξαφανίζετε τα πάντα,δεν κατάλαβες καλά ανόητε βλάκα άντε πάρτε δρόμο βασανιστές καταχραστές και ότι παράνομο υπάρχει?

    μπλοκάρετε τα πάντα ,με πιο δικαίωμα κακόβουλα κτήνη με παρενοχλείτε παντού και πάντα .Δεν υπάρχει κάποιος να σας συμμαζεύσει να μάθετε ότι αυτά τα έχει που κάνετε είναι τραμπουκισμός φασισμός κτηνωδία κατ προσωπικού  αίσχος

    fobos