addthis

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί τόσο μίσος τόση αντιπαλότητα τόσο κτηνωδία ,με ναζί βασανιστήρια με το γάντι Τι να σας γράψω ,γνωρίζετε πολύ καλά το τι κάνετε

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Χαλάτε της αναρτήσεις και δεν θέλετε πολλούς από το διαδίκτυο .Γιατί ρε  κάνης αυτά ,τόσο παλιό  είσαι.Γιατί τόσο μίσος τόση αντιπαλότητα τόσο κτηνωδία ,με ναζί βασανιστήρια με το γάντι Τι να σας γράψω ,γνωρίζετε πολύ καλά το τι κάνετε και σας αφήνουν να συνεχίσετε,διώχνοντας αδιαφορία και ανικανότητα να σας σταματήσουν ,τα φασιστικά βασανιστήρια κατά εμού?4 χρόνια και 3250 μέρες φυλακή κάνοντας την σελίδα κολαστήριο ,και να με βασανίζετε μέρα νύχτα καθάρματα στον εισαγγελέα .Θέλω να ζήσω και μου έχετε καταστρέψει τα πάντα αλήτες διαολεμένα τερατα κανίβαλοι,υπάρχει και θεια δίκη.?

Χαλάτε της αναρτήσεις και δεν θέλετε πολλούς από το διαδίκτυο .Γιατί ρε (Μ) κάνης αυτά ,τόσο παλιό (π) είσαι.Γιατί τόσο μίσος τόση αντιπαλότητα τόσο κτηνωδία ,με ναζί βασανιστήρια με το γάντι Τι να σας γράψω ,γνωρίζετε πολύ καλά το τι κάνετε και σας αφήνουν να συνεχίσετε,διώχνοντας αδιαφορία και ανικανότητα να σας σταματήσουν ,τα φασιστικά βασανιστήρια κατά εμού?

(18) Facebook

ΓΙΑΤΙ ΡΕ Κάθαρμα προσπαθείς να κρύψεις το τρύπιο δίχτυ

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

http://photomihalis.blogspot.gr/2013/12/blog-post_1659.html#links
ΓΙΑΤΙ ΡΕ Κάθαρμα προσπαθείς να κρύψεις το τρύπιο δίχτυ και παραμορφώνεις την ανάρτηση στην σελίδα .Δεν με απασχολούν αυτά αλλά γιατί συνεχίζετε τα βασανιστήρια .Δεν έχετε μπέσα να παραδεχτείτε τα μεγάλα λάθη σας .Έμενα που παρανόμως με κτηνώδη βίαια ομαδικά ψυχοσωματικά βασανιστήρια ,ποιος ενδιαφέρθηκε .Ποιος θα στήλη στην φυλακή ομάδα βοήθεια εντολέα και κάθε υπεύθυνο .Ήσαστε χρεωμένη με αμέτρητο μίσος και κακιά ,απανθρωπιά και κτηνωδία .Δεν έχετε κανένα δικαίωμα ,αυτά που μου κάνετε 4 χρόνο .Ζητώ την καταδίκη σας βασανιστές εγκληματίες καθάρματα?

(16) Facebookοπερα

ΓΙΑΤΙ ΡΕ Κάθαρμα προσπαθείς να κρύψεις το τρύπιο δίχτυ και παραμορφώνεις την ανάρτηση στην σελίδα .Δεν με απασχολούν αυτά αλλά γιατί συνεχίζετε τα βασανιστήρια .

ΓΙΑΤΙ ΡΕ Κάθαρμα προσπαθείς να κρύψεις το τρύπιο δίχτυ και παραμορφώνεις την ανάρτηση στην  σελίδα .Δεν με απασχολούν αυτά αλλά γιατί συνεχίζετε τα βασανιστήρια  .Δεν έχετε μπέσα να παραδεχτείτε τα μεγάλα λάθη σας .Έμενα που παρανόμως με κτηνώδη βίαια ομαδικά ψυχοσωματικά βασανιστήρια ,ποιος ενδιαφέρθηκε .Ποιος θα στήλη στην φυλακή ομάδα βοήθεια εντολέα και κάθε υπεύθυνο .Ήσαστε χρεωμένη με αμέτρητο μίσος και κακιά ,απανθρωπιά και κτηνωδία .Δεν έχετε κανένα δικαίωμα ,αυτά που μου κάνετε 4 χρόνο .Ζητώ την καταδίκη σας βασανιστές εγκληματίες καθάρματα?

(10) Facebook Συνεχίζεις τα απειλητικά συνθήματα στον τοίχο να δεχτώ υπογράψω να μου κάνετε φρόνιμα?

Συνεχίζεις τα απειλητικά συνθήματα στον τοίχο να δεχτώ υπογράψω να μου κάνετε φρόνιμα.Γεια ρίξε μια μάτια στο Video ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα ,και εξακολουθείς να με παρενοχλείς και να με βασανίζεις.Πέρασε μέσα μέχρι τον τοίχο σας
Mark Zuckerberg του Facebook Wall Hacked
http://youtu.be/450qYdu5VLY
Δημοσιεύθηκε στις 19 Αύγ 2013
Khalil , ένας Παλαιστίνιος λευκό καπέλο hacker , έστειλαν αναφορές σφαλμάτων στο Facebook σχετικά με μια ευπάθεια που επέτρεψε να δημοσιεύσετε στον τοίχο κανενός . Αλλά η ομάδα ασφαλείας του Facebook δεν κάνει τίποτα . Έτσι, Khalil έγραψε στον τοίχο του Mark Zuckerberg γι 'αυτό και ήταν γενικά μια badass ....
Χαλίλ εξηγεί στο blog του , που υπέβαλε μια πλήρη περιγραφή του σφάλματος , συν την περίοδο παρακολούθησης απόδειξη της ύπαρξής της στη σελίδα σχολίων ασφάλειας του Facebook , όπου οι ερευνητές μπορούν να κερδίσουν ανταμοιβές τουλάχιστον $ 500 για την εύρεση σημαντικά τρωτά σημεία . Στη συνέχεια υπέβαλε εκ νέου . Η δεύτερη φορά που πήρε ένα πίσω e-mail που είπε , " λυπάμαι που αυτή δεν είναι bug . "
Όταν δημοσιεύτηκε στον τοίχο του Zuckerberg , Khalil είπε , " First συγγνώμη για το σπάσιμο της ιδιωτικής ζωής σας και μετά στον τοίχο σας , εγώ δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να κάνουν μετά από όλες τις εκθέσεις έστειλα στην ομάδα του Facebook . " Στη συνέχεια λεπτομερώς την κατάσταση και παρέχονται συνδέσεις .
Μέσα σε λίγα λεπτά , ένας μηχανικός του Facebook σε επαφή Khalil για περισσότερες πληροφορίες και στη συνέχεια δεσμευμένο λογαριασμό του « ως προληπτικό μέτρο » , ενώ μια ομάδα ασφαλείας καθόρισε το bug . Αργότερα ο λογαριασμός του είχε ενεργοποιηθεί ξανά . Αλλά το Facebook λέει ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει μια ανταμοιβή για την ανακάλυψη , επειδή στην πειρατεία τοίχο Zuck είναι αυτός παραβιάσει τους όρους Facebook της υπηρεσίας. Οι σχολίασε ότι , « εκμεταλλεύονται bugs για να επηρεάσει τους πραγματικούς χρήστες δεν είναι αποδεκτή συμπεριφορά για ένα λευκό καπέλο . Στην περίπτωση αυτή , ο ερευνητής χρησιμοποίησε το bug που ανακαλύφθηκε για να δημοσιεύσετε σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα των πολλών χρηστών χωρίς τη συγκατάθεσή τους . " Facebook παραδέχεται , όμως , ότι η ομάδα του θα έπρεπε να είναι πιο επιμελής στην παρακολούθηση την υποβολή Χαλίλ . Έτσι . Cool . Το πρόβλημα λύθηκε .
Κατηγορία : Οδηγίες και στυλ
ΆδειαΤυπική άδεια YouTube

http://youtu.be/450qYdu5VLY
Δημοσιεύθηκε στις 19 Αύγ 2013

Mark Zuckerberg's Facebook Wall Hacked

youtube.com

Khalil, a Palestinian white hat hacker, submitted bug reports to Facebook about a vulnerability that allowed him to post on anyone's wall. But

(10) Facebook

Μάνος Ξυδούς - Εσύ εκεί