addthis

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Εκδορείς η σελίδα είναι κοινότητα, έπρεπε να έχεις πεθάνει τόσο καιρό κάνατε κατακρεούργηση το ατομικών δικαιωμάτων.Την ψυχική μου γαληνή ,ψυχική οδύνη και ότι πιο κτηνώδες υπάρχει ,με βασανίσατε αλύπητα μέσα στο σπίτι μου κάνοντας διατάραξη οικιακής ειρήνης.Με

Εκδορείς η σελίδα είναι κοινότητα, έπρεπε να έχεις πεθάνει τόσο καιρό κάνατε κατακρεούργηση το ατομικών δικαιωμάτων.Την ψυχική μου γαληνή ,ψυχική οδύνη και ότι πιο κτηνώδες υπάρχει ,με βασανίσατε αλύπητα μέσα στο σπίτι μου κάνοντας διατάραξη οικιακής ειρήνης.Με εκδιώξατε σαν αγρίμι να με δολοφονήσετε με το γάντι κάνοντας πλύση εγκέφαλου και εικονικές ψυχοσωματικές εκτέλεσης .Δολοφόνοι του λόγου και της ατομικής ελευθερίας μου, κατά εμού 6 χρόνο  με 3250 μέρες κόλαση φυλακή μπλοκάρισμα ,μετατρέποντας την σελίδα σε κολαστήριο Εγκληματείτε κάνω αυτό έγκληση για κτηνώδη βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια Κάνης κατάχρηση παρακώληση ατομικής αλληλογραφίας και κάθε  επικοινωνίας είσαι εγκληματίας βασανιστής .Ζητώ την ποινική δίωξη σου και όχι με την συγκάλυψη και την ασυλία να με βασανίζεται απάνθρωπα και κτηνώδη Ζήτω την δίωξη σας από το facebook και γενικά από όλο το διαδίκτυο,είσαστε ικανή για τα πάντα .να τιμωρηθεί ο αρμόδιος και υπεύθυνος του facebook που γνώριζε τα πάντα ,Ας δικάσει ο καθένας τον εαυτό του μονός του εάν έχει ίχνος ανθρώπινης συνείδησης?

ντροπη σας

μασ

Ντροπιαστικό εκδορείς τω ψυχών Mark Zuckerberg.Σε καταγγέλλω σαν ηθικό αυτουργό Πες μας κάτι για την κοινότητα σου ,τις εξέλιξης, όλο ψέμα και υποκρισίαγια όλα τα κτηνώδη και απάνθρωπα βασανιστήρια κατά εμού,υποτιμήσατε την νοημοσύνη μας την αξιοπρέπεια μας .Μπουκάρετε μέσα στο σπίτι μου κάνοντας διατάραξη οικιακής ειρήνης.

 Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

  Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Mark Zuckerberg.Σε καταγγέλλω σαν ηθικό αυτουργό Πες μας κάτι για την κοινότητα σου ,τις εξέλιξης, όλο ψέμα και υποκρισίαγια όλα τα κτηνώδη και απάνθρωπα βασανιστήρια κατά εμού,υποτιμήσατε την νοημοσύνη μας την αξιοπρέπεια μας .Μπουκάρετε μέσα στο σπίτι μου κάνοντας διατάραξη οικιακής ειρήνης.Ηλεκτρονική παρενόχληση απειλή ταραχή ψυχική οδύνη τόσο σε εμέ όσο και στην οικογένεια μου ,ντροπή σας από έμενα?
ήσαστε .Το γιατί το γνωρίζεις πολύ καλά /.Κάνε αυτογνωσία και θα καταλ...άβεις το τι κάνης Δεν έχετε καμία μα καμία αξιοπρέπεια απέναντι μου,θλίβομαι κάθε φορά που το μόνο που ξέρετε να γράφετε ,τις εξέλιξης και τα κατορθώματα σας ,πάντα ώμος από εμάς τους χρήστες.Δεν φτάνει αυτό με βασανίζετε 6 χρονών με βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια,γνωρίζεις τα πάντα mark ..και ποτέ δεν έγραψες να σταματήσουν τα βασανιστήρια.Είναι ντροπή αυτή α ανάξια συμπεριφορά.Σας σεβάστηκα σαν κατάσταση σαν άνθρωπο ,αλλά δύστυχος μόνο ανθρωπιά δεν συνάντησα στο facebook..χιλιάδες απάνθρωπα ατομικά βασανιστήρια? Είναι σελίδα αυτή στην εικόνα ,συνεχώς μπλοκαρισμένα τα πάντα.Δεν σεβαστήκατε τίποτα το πιο είναι ο υπεύθυνος το γνωρίζεις πολύ καλά?

Δείτε περισσότερα Ενημερώσεις

BI: Tech @SAI · 17m17 minutes ago
Here's what you can earn working at Facebook http://read.bi/1zc79B9 pic.twitter.com/2z3TlL9EaJ

BI: Tech on Twitter

“Here's what you can earn working at Facebook http://t.co/FlzBonBrxY

twitter.com|Από BI: Tech

Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε

(2) Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Καταχρηση Μπλοκαρησμα Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, απο το facebook: ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ του- Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας Μπλοκαρισμα Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων σε¨(190 )ομάδες σας Σελίδες που διαχειρίζεστε για (198 )Σελίδες και τις (14 )εφαρμογέ

Καταχρηση Μπλοκαρησμα Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, απο το facebook:
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ του- Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας
Μπλοκαρισμα Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων σε¨(190 )ομάδες σας
Σελίδες που διαχειρίζεστε για  (198 )Σελίδες
και τις (14 )εφαρμογές σας
https://www.facebook.com
Αυτό κάνετε 6 χρόνο,δεν χρειάζεται να γράψω λεπτομέρειες,γνωρίζετε καλά πού ήσαστε και τι Ναζί βασανιστήρια κάνετε απάνθρωποι κανίβαλοι?

μασ       αρχικη

Είναι ντροπή να φτάνεται πάντα σε κακόβουλες και πρόστυχες πράξης.Ζητώ την επαναφορά τις σελίδας στην σωστή θέση Σελίδα

Είναι ντροπή να φτάνεται πάντα σε κακόβουλες και πρόστυχες πράξης.Ζητώ την επαναφορά τις σελίδας στην σωστή θέση Σελίδα υπολειτουργούσε  επί ημέρες και από χθες δεν λειτουργεί καθόλου στην επιλογή αρχική σελίδα.Καταδικάζω την πράξη αυτή διότι είναι σκόπιμα ,μπλοκαρισμένη?

αρχικη

Ντροπιαστικό¨Απεσταλμένα αιτήματα φιλίας 60. Σελίδα Διαδίκτυο Κοινότητα Βικιπαίδεια Μ.Θαλάσσης Απαντηση Το αίτημα φιλίας στάλθηκε χωρίς να φτάσει ποτέ,ηλίθιοι διεφθαρμένη?

 

Ο Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας πρόσθεσε 3 νέες φωτογραφίες.

1 λεπτό ·

Ντροπιαστικό¨Απεσταλμένα αιτήματα φιλίας 60. Σελίδα Διαδίκτυο Κοινότητα Βικιπαίδεια Μ.Θαλάσσης Απαντηση Το αίτημα φιλίας στάλθηκε χωρίς να φτάσει ποτέ,ηλίθιοι διεφθαρμένη? Ψέμα και υποκρισία παραμένουν τουλάχιστον 3 χρόνια βαλσαμωμένα, αυτή η διεστραμμένη βρίσκονται ανάμεσα μας ,αίσχος?

Δείτε τα εισερχόμενα αιτήματα

Φωτογραφία του χρήστη Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας.Φωτογραφία του χρήστη Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας.Φωτογραφία του χρήστη Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας.

 

 

Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε

(97) Facebook