addthis

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

κα...ι παράφρων βασανιστές στην πράξη .είναι κακές στιγμές μοιάζουν με βασανιστήρια και να σε σκοτώσει αυτό το μαρτύριο .Ναι επειδή έχει γίνει ένα καθημερινό μαρτύριο Θεός δύσκολους καιρούς,διότι είμαι ένας

Δεν υπάρχει καμία λογική να είναι σε θέση να καλύψει το σύνολο της ντροπής .Είναι και τύψεις, έχω ζητήσει από το δικαστήριο για το δικαίωμα του πολίτη του Υπουργείου, τα ίδια και από το Facebook, δυστυχώς, η συμμετοχή σε σκληρότητα,... κα...ι παράφρων βασανιστές στην πράξη .είναι κακές στιγμές μοιάζουν με βασανιστήρια και να σε σκοτώσει αυτό το μαρτύριο .Ναι επειδή έχει γίνει ένα καθημερινό μαρτύριο Θεός δύσκολους καιρούς,διότι είμαι ένας άνθρωπος για τόσα πολλά χρόνια, μέρα και νύχτα κατάχρηση και παραβίαση των προσωπικών διασυρμό δικαιωμάτων ..Ας δουν τα επιχειρήματα και ας κρίνουν.Προσωπικά, το ξέρω, αλά επίθεση οποιαδήποτε παραβίαση θα συνεχίσει μαζί και facebook, επειδή προκάλεσαν πολλούς τραυματισμούς και ψυχοσωματικές και δημόσια προσβολή και την ταπείνωση με διασπορά, πολλαπλές ψευδή κατηγορίες.Ζητώ να αποσύρει τα πάντα περί ανήθικης ηθικής .Δεν εμείς αλήτες είτε τώρα κοινωνία με πήγε σε όλα τα στρώματα και τα χρώματα ιδεολογίες. ποτέ πρόβλημα.Και έρχονται σε μένα τότε δεν είναι τόσο ηλίθιο, χυδαίο και γενική σήψη, δοκιμάστε την διαμονή τους σε αυτή την παχύτερη και απάνθρωπη πράξη.

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας Ora, escravo moderno está convencido de que não existe alternativa na organização do mundo atual.Τώρα, η σύγχρονη σκλάβος είναι πεπεισμένη ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στην οργάνωση του κόσμου σήμερα.

 

AnonymousBrasil

Ora, escravo moderno está convencido de que não existe alternativa na organização do mundo atual.Τώρα, η σύγχρονη σκλάβος είναι πεπεισμένη ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στην οργάνωση του κόσμου σήμερα. Παραιτήθηκε για αυτή τη ζωή, γιατί νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλο. Και υπάρχει ακόμη και αν είναι η δύναμη της κυριαρχίας αυτής: έχει την ψευδαίσθηση ότι το σύστημα που αποίκισαν ολόκληρο το πρόσωπο της γης είναι το τέλος της ιστορίας.
Η τάξη που κυριαρχούσε που προσαρμόζονται... στην ιδεολογία τους είναι πώς να προσαρμοστούν στον κόσμο όπως είναι, και όπως πάντα έχει την πεποίθηση. Ονειρεύεται έναν άλλο κόσμο, έγινε ένα έγκλημα ομόφωνα κριτική από τα μέσα ενημέρωσης και τις δημόσιες αρχές.
Ο ένοχος είναι στην πραγματικότητα αυτό που συμβάλλει, συνειδητά ή όχι, στην κυρίαρχη κοινωνική οργάνωση άνοιας. Υπάρχει δεν πιο τρελός από το ισχύον σύστημα. -Σύγχρονη δουλεία (Μεταφράστηκε από: Bing)

Δείτε περισσότερα

Ora, escravo moderno está convencido de que não existe alternativa na organização do mundo atual. Ele se resignou a esta vida porque pensa que não pode haver ou...tra. E é ai mesmo que se encontra a força da dominação presente: entreter a ilusão desse sistema que colonizou toda a face da Terra é o fim da história.

Convenceu a classe dominada que adaptar-se a sua ideologia é como adaptar-se ao mundo tal qual se mostra e como sempre foi. Sonhar com outro mundo se tornou um crime criticado unanimemente pelos meios de comunicação e os poderes públicos.

O criminoso é na realidade aquele que contribui, consciente ou não, na demência da organização social dominante. Não existe loucura maior que a do sistema atual. - Servidão Moderna

(17) Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Το έχει καταλάβει ότι είναι επικίνδυνο για την ανθρωπότητα .Δεν υπάρχει καμία λογική να είναι σε θέση να καλύψει το σύνολο της ντροπής

Το έχει καταλάβει ότι είναι επικίνδυνο για την ανθρωπότητα .Δεν υπάρχει καμία λογική να είναι σε θέση να καλύψει το σύνολο της ντροπής

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

 Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Αντιμέτωποι με μια κατάσταση που μόνο απολύτως τρελό κανίβαλοι, και το σημείο όπου ανεμοστρόβιλος μας στροβιλίζει Το έχει καταλάβει ότι είναι επικίνδυνο για την ανθρωπότητα .Δεν υπάρχει καμία λογική να είναι σε θέση να καλύψει το σύνολο της ντροπής .Είναι και τύψεις, έχω ζητήσει από το δικαστήριο για το δικαίωμα του πολίτη του Υπουργείου, τα ίδια και από το Facebook, δυστυχώς, η συμμετοχή σε σκληρότητα, κα...ι παράφρων βασανιστές στην πράξη .είναι κακές στιγμές μοιάζουν με βασανιστήρια και να σε σκοτώσει αυτό το μαρτύριο .Ναι επειδή έχει γίνει ένα καθημερινό μαρτύριο Θεός δύσκολους καιρούς,διότι είμαι ένας άνθρωπος για τόσα πολλά χρόνια, μέρα και νύχτα κατάχρηση και παραβίαση των προσωπικών διασυρμό δικαιωμάτων ..Ας δουν τα επιχειρήματα και ας κρίνουν.Προσωπικά, το ξέρω, αλά επίθεση οποιαδήποτε παραβίαση θα συνεχίσει μαζί και facebook, επειδή προκάλεσαν πολλούς τραυματισμούς και ψυχοσωματικές και δημόσια προσβολή και την ταπείνωση με διασπορά, πολλαπλές ψευδή κατηγορίες.Ζητώ να αποσύρει τα πάντα περί ανήθικης ηθικής .Δεν εμείς αλήτες είτε τώρα κοινωνία με πήγε σε όλα τα στρώματα και τα χρώματα ιδεολογίες. ποτέ πρόβλημα.Και έρχονται σε μένα τότε δεν είναι τόσο ηλίθιο, χυδαίο και γενική σήψη, δοκιμάστε την διαμονή τους σε αυτή την παχύτερη και απάνθρωπη πράξη. Δεν έχω με κατάσταση προβλήματος Facebook, και τους ανθρώπους και έρχονται να στοιχειώσουν τους βασανιστές ρουφιάνος ψυχή αυτή τη φορά για την ενθάρρυνση και την άμεση κάτι στην παγίδα αρκούδας.Απορώ είναι τόσο πολύ μίσος, έτσι βραστό? Η εκδίκηση είναι ένα τρελό θηρίο??
http://goo.gl/dsQpgD

foto

Δείτε περισσότερα

— με τους Όχι Βία Μιχάλης θαλάσσης και Διαδίκτυο Ενότητες Μιχ.Θαλάσσης Κοινότητα στην πόλη Athens, Greece.

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Κοινότητα · Αρέσει σε 107

(9) Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

(Αυτά είναι όλα γραμμένα και δεν είχαν την τόλμη και την Ανδρεία να αντιμετωπίζουν,μια κατάσταση που μόνο παράφρονες και τελείως κανίβαλοι στο σημείο αυτό.Το οποίο μας δίνη να καταλάβουμε ότι είναι επικίνδυνη για την ανθρωπότητα.Δεν υπάρχει καμία λογική που να μπορέσει να καλύψει ,την όλη ενέργεια

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης ΒικιπαίδειαςThanks to Mark Zuckerberg for making Facebook

Αυτά είναι όλα γραμμένα και δεν είχαν την τόλμη και την Ανδρεία να αντιμετωπίζουν,μια κατάσταση που μόνο παράφρονες και τελείως κανίβαλοι στο σημείο αυτό.Το οποίο μας δίνη να καταλάβουμε ότι είναι επικίνδυνη για την ανθρωπότητα.Δεν υπάρχει καμία λογική που να μπορέσει να καλύψει ,την όλη ενέργεια.Είναι κρίμα και λυπάμαι ,Ζητώ από την δικαιοσύνη,το υπουργείο δικαίωμα του πολίτη ,το ίδιο το ίδιο το facebook,που δυστυχώς συμμέτοχη στην κτηνωδία ,και την παράφρονει πράξη.Είναι βα...σανιστές θυμίζουν άσχημες εποχές βασανίζουν και σε εξοντώνουν με αυτό το μαρτύριο.Ναι διότι έχει γίνει πλέον καθημερινό μαρτύριο προς θεού δύσκολων εποχών.Διότι είμαι άνθρωπος,τόσα χρόνια μέρα νύχτα κατάχρηση και καταπάτηση τον ατομικών δικαιωμάτων.Υποτίμηση διασυρμό κατρακύλισμα τραμπουκισμούς και φασισμού.Ας τα δουν η υπεύθυνη και να κρίνους.Προσωπικά είμαι αυτό που γνωρίζετε,αλά με την κάθε κατάχρηση προσβολή θα τους διώξω ποινικα ,μαζί και το facebook,διότι μου έχετε προξενήσει πολλαπλές σωματικές βλάβες ,και ψυχοσωματικές και δημόσια προσβολή και διασυρμό διασπείροντας ,πολλαπλές ψευδής κατηγορίες.Ζητώ πάντα να ανακαλέσουν για θέμα ηθικής.Δεν είμαστε αλήτες ούτε τώρα βγήκαμε στην κοινωνία.με όλα το στρώματα και χρώματα ιδεολογίες.Ποτέ κανένα πρόβλημα.Και να έρθουν τα καλοπαιδα να μου κάνουν συνεχεία αυτά τα ανόητα,πρόστυχα και γενικά ,μια σαπίλα ,να προσπαθούν συνεχεία .αυτές την χοντρές και απάνθρωπες πράξης. Δεν έχω κανένα πρόβλημα από την κατάσταση facebook ,και Τουν ανθρώπους,και να έρχονται να σε βασανίζουν η βασανιστές η ρουφιανη η ψυχώνομαι,περί αυτού πρόκειται την στιγμή σε παροτρύνει σε κάτι και άμεσος ,δόκανο για αρκούδες.Απορώ που βγαίνει τόσο μίσος,και τόσο βρασμός εκδίκησης,παραφρόνα κτήνη?

18-10

— μαζί με Όχι Βία Μιχάλης θαλάσσης στην πόλη Athens, Greece.

(4) Facebook