addthis

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Κόρθι, Άνδρος - Korthi, Andros

Κόρθι, Άνδρος Το γραφικό χωριό Κορθίου αποτελεί τμήμα του δήμου ή Korthion Κόρθι Bay στο νότιο τμήμα της Ανδρου. Είναι ένα τουρίστες ανέγγιχτο χωριό, αλλά που αναπτύσσεται αργά τουριστικού δυναμικού της.Βρίσκεται σε μια μεγάλη αμμώδη παραλία του Κορθίου είναι αποκομμένη από το υπόλοιπο νησί με μια γέφυρα υψηλό και αυτό μοιάζει με ένα μικρό νησί της ηρεμίας και φιλικό

Desktop - China

China.2

Εδω ειναι μια αλλη Ιστοσελιδα, online δικη μου..-…Here's another website, online my own

Εδω ειναι μια αλλη Ιστοσελιδα, online δικη μου..-…Here's another website, online my own

Halkida Mihalis - Halkida photo - Chalkida Mihalis taalassis

Halkida Mihalis Control Panel Login

Terapad http://halkida.terapad.com

Easy Website Creation Sign Up Now

Follow this blog

Αθήνα Εφημερίδες Εφημεριδες Αθηνων

mihalis-thalasis.jpg Του Μιχάλη thalasis σε http://halkida.terapad.com http://photomihalis.blogspot.com

Halkida Mihalis

Halkida photo - Chalkida Mihalis taalassis

Το Βήμα Online -Sport FM--www.Sport24.gr--Meteo.gr-- ...

Continues >>

SKAY.gr

http://www.skai.gr/

Continues >>

UNICEF

Continues >>

Image Gallery

Μιχαλης-Θαλασσης.jpg

More images >>
Features

Powered by:

Blog

Gallery List

Χαλκιδα Φωτογραφια Μιχαλης Θαλασσης (42)

Halkida Mihalis Halkida photo - Chalkida Mihalis taalassis

Michael Jackson Sympatico.ca inMusic : News & Featuresphoto_gallery_music

Ειδήσεις

In this handout photo provided by Harrison Funk/The Jackson Family, Michael Jackson's casket rests during the funeral service held at Glendale Forest Lawn Memorial Park on Sept. 3, 2009 in Glendale, Calif. (THE ASSOCIATED PRESS/The Jackson Family, Harrison Funk)

Σε αυτή την φωτογραφία ελεημοσύνη που προβλέπονται από Harrison Funk / Ο Τζάκσον Οικογένεια, φέρετρο του Μάικλ Τζάκσον στηρίζεται κατά τη διάρκεια της κηδείας που πραγματοποιήθηκε στο Glendale Forest Lawn Memorial Park στις 3 Σεπτεμβρίου του 2009 σε Glendale, Καλιφόρνια (το Associated Press / The Jackson Family, Harrison Funk )

Με μια ετικέτα τιμής των σχεδόν $ 1 εκατ. ευρώ, κηδεία του Τζάκσον ήταν κατάλληλο για έναν βασιλιά

11/11/2009 5:07:00 μμ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ιδιωτική κηδεία οικογένεια του Michael Jackson ήταν κατάλληλο για έναν βασιλιά και είχε μια ετικέτα τιμή να ταιριάζει: περίπου 1 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τα έγγραφα δικαστήριο κυκλοφορήσει την Τρίτη.

(... Συνέχεια)

Κατά την περίοδο που η οικογένεια περίμενε να θάψει Τζάκσον, που κατηγορήθηκαν 5.000 δολάρια το μήνα για τη διεξαγωγή των παραμένει σε προσωρινή θόλο.

Τα έγγραφα που έδειξε ότι η μητέρα του, τον αδελφό και την αδελφή Randy Janet συμμετείχαν στο σχεδιασμό και την είχε υπόψη ότι τα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει να καλύπτουν την κηδεία, αν και μέσα ενημέρωσης δεν επιτρέπονται στο εσωτερικό της τελετής.

"Η κ. Jackson και την οικογένειά της επιθυμούν να τιμήσουν τον γιο της από μια κηδεία που επιδιώκει να προσφέρει παρηγοριά σε πλήθος των οπαδών του και με την οποία η οικογένεια μπορεί επίσης να παρηγορεί," οι δικηγόροι είπε. Το κόστος ήταν σημαντικές, αλλά «απολύτως ανάλογη με την κατάσταση σε όλο τον κόσμο θανούσα ως διασκεδαστής και τη θλίψη του κόσμου πάνω από το θάνατό του."

Δικηγόροι κα Τζάκσον χορηγήθηκαν το αίτημα για 1 εκατ. δολάρια. Οι διαχειριστές σημείωσε αυτό ήταν εκτός από το κόστος του αφιερώματος Staples Center, το οποίο εγκρίθηκε από το δικαστήριο ως μέρος της συμφωνίας με την ψυχαγωγία ομάδα AEG.

Έξω από δικαστήριο την Τρίτη, δικηγόρος Howard Weitzman, ο οποίος εκπροσωπεί τους διαχειριστές, δήλωσε: "Θα είχα κάνει αυτό με λιγότερα έξοδα. Αλλά ήταν ο Michael Jackson, ο οποίος ήταν μεγαλύτερη από τη ζωή. Δεν υπάρχει λόγος αυτός δεν πρέπει να έχει μια κηδεία που είναι μεγαλύτερο από τη ζωή .

Copyright The Canadian Press

Δείτε το άρθρο σε μία μόνο σελίδα

Προηγ

1|2

Επόμεν

Γαύριο, είναι το λιμάνι της Άνδρου ……….Gavrio, is the port of Andros

Γαύριο. είναι το λιμάνι της Ανδρου.Βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού και σε απόσταση 30 χλμ. από τη Χώρα.