addthis

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Αρκετά δεινά έχε υποστεί η ανθρωπότητα κατά καιρούς από ανεγκέφαλους ,ψυχικά παρανοϊκούς διεφθαρμένους αλλόφρονες ρατσιστές εγκληματίες βασανιστές Μην προσπαθείτε να φέρεται πισωγυρίσματα του παρελθόντος ναζ..

Αρκετά δεινά έχε υποστεί η ανθρωπότητα κατά καιρούς από ανεγκέφαλους ,ψυχικά παρανοϊκούς διεφθαρμένους αλλόφρονες ρατσιστές εγκληματίες βασανιστές Μην προσπαθείτε να φέρεται πισωγυρίσματα του παρελθόντος ναζί ες ες που αιματοκύλισαν την ανθρωπότητα ,για να ικανοποιήσουν τις νοσηρές ανώμαλες όρεξης τους?Καταπατάτε τα ανθρώπινα δικαιώματα με βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια,είναι λυπηρό και ντροπιαστικό στην εποχή τις τεχνολογίας ,εσείς να συνεχίζετε να βασανίζεται με τέτοιου είδους βασανιστήρια Έχετε καταντήσει την σελίδα κολαστήριο δειλοί και άνανδροι κανίβαλοι?

Γιατί διεφθαρμένε κάνης σαν να έχεις πάθη κρίση πανικού και προσπαθείς να καλύψεις την ανάρτηση ,και πάλη το φόβο θα έχεις διεστραμμένε άνανδρε κάθαρμα δειλέ εγκληματία βασανιστή

Γιατί διεφθαρμένε κάνης σαν να έχεις πάθη κρίση πανικού, και προσπαθείς να καλύψεις την ανάρτηση ,Και πάλη το φόβο θα έχεις διεστραμμένε άνανδρε δειλέ βασανιστή κάθαρμα εγκληματία ??

Αρκετά η αλαζονική συμπεριφορά, η παρανοϊκή η διαστρεμμένη επιθετική εγκληματική δολοφονική βιαιότητα. Η πλήρης αδιαφορία ωθούσα, σε μία τέτοια παράφορη καταπιεστική ανόητη διαστροφή κατά εμού.

Αρκετά η αλαζονική συμπεριφορά,  η παρανοϊκή η διαστρεμμένη επιθετική εγκληματική δολοφονική βιαιότητα. Η πλήρης αδιαφορία ωθούσα, σε μία τέτοια παράφορη καταπιεστική ανόητη διαστροφή κατά εμού. Το γιατί δηλαδή κάποιος «δε δέχεται συζήτηση», αποδεικνύεται λοιπόν συχνά στην καθημερινότητα, ότι η αλαζονεία βασίζεται και σε ένα φόβο. Το φόβο ότι θα αποδειχτούν λάθος, το φόβο ότι θα φανεί ότι δεν είναι ανώτεροι, το φόβο ότι θα τους επιτεθούν. Τα διεφθαρμένα φοβούνται από εμάς,και συνεχίζουν με τρόμο απειλή ψυχική ωδίνη και διατάραξη οικιακής ειρήνης ,προσωπικής ελευθερίας και σωματικής ακεραιότητας μου βασανιζόμενος επί 5 χρόνια από το fakebook mihalis

bb

O Απαγορευμένος Λαβύρινθος (14/11) στο πλευρό του Νίκου Ρωμανού