addthis

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ζητάτε Προσθήκη στους φίλους ,δεν καλώ διότι νομίζουν ότι είμαστε αυτό που νομίζουν .Μετά πάλη στέλνω μήνυμα και άμεσος ο χρήστης β βρίσκετε πάλη με το Προσθήκη στους φίλους.Τέτοια κτηνωδία η πρόστυχη?

Ζητάτε Προσθήκη στους φίλους ,δεν καλώ διότι νομίζουν ότι είμαστε αυτό που νομίζουν .Μετά πάλη στέλνω μήνυμα και άμεσος ο χρήστης β βρίσκετε πάλη με το  Προσθήκη στους φίλους.Τέτοια κτηνωδία η πρόστυχη?

Σταματώ γιατί έχω μπλέξει με κτήνη τραμπούκους και κακόβουλα τομάρια. ?

Στον εισαγγελέα τομάρια ,καταστροφή την ανθρωπότητας ναζί φασίστες.να φάγετε καθάρματα να πατέ ν α βρείτε άλλο πλανήτη Που είναι ο υπεύθυνος και ανίκανος που δεν μ πόρισε  να κάνη τίποτα .Να τους δίωξης μ ε της κλοτσιές ,ατούς βασανιστές.Ακόμα και εσύ ο ίδιος έχεις την ευθηνή στάθηκες μη ικανός να σταματήσεις την απάνθρωποι κτηνωδία ,μετατρέπονταν την σελίδα σε κολαστήριο Να φυγής δεν κάνης. Δεν είμαστε σκουπίδια ούτε μετοχές .Και εάν  δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω να με διαγράψεις ,Πρώτα θα πάτε φυλακή και ζητώ την ταραχή και την ψυχική οδύνη τόσο σε εμέ όσο και στην οικογένεια αίσχος ούτε γεια φτύσιμο δεν κάνετε κανίβαλοι?

Γιατί ρε τα κρύβεις ανόητε βλάκα τι μας πέρασες ρε αλτήρα ,ντροπή ρε ανεγκέφαλε θρασύδειλε άνανδρε είπα να μην σου γράψω αλλά βλέπω

Γιατί ρε τα κρύβεις ανόητε βλάκα τι μας πέρασες ρε αλτήρα ,ντροπή ρε ανεγκέφαλε θρασύδειλε άνανδρε  είπα να μην σου γράψω αλλά βλέπω ρε ανόητε τις μα που κάνης διεφθαρμένε ογλαναρα.Άντε ρε βρωμοσκυλο να φύγετε φασιστόβουτρα βασανιστές, με βιαία ψυχοσωματικά βασανιστήρια, ηλεκτρονική παρενόχληση ,και χοντρές ,καταχρήσεις τέρας και χιλιάδες άλλες κανίβαλε .?

Το γιατί το κάνετε είναι δουλεία δική σας αλά χωρίς να παρενοχλείς και να παίζεις με τους χρηστές και πρότερα με εμένα Μας έχεις περάσει για ανίδεους η κάτι άλλο .Δεν έχετε καμία αξιοπρέπεια,καμία ανθρώπινοι ένδοξη{.Για να

Το γιατί το κάνετε είναι δουλεία δική σας αλά χωρίς να παρενοχλείς και να παίζεις με τους χρηστές και πρότερα με εμένα Μας έχεις περάσει για ανίδεους η κάτι άλλο .Δεν έχετε καμία αξιοπρέπεια,καμία ανθρώπινοι ένδοξη{.Για να δείτε τι κοινοποιεί σε φίλους, στείλτε της αίτημα φιλίας.) και πάντα βρίσκονται μετά το μήνυμα ,προσθήκη στους φίλους .Απενεργοποιημένο ,και συνεχόμενα τα ίδια άτομα.Γιατί κάνης αυτό το πρόστυχο ,γεια να με εκθέτεις στους χρηστές,φέρνοντας το διχασμό.Ντροπή σας αυτά να ανόητα και πρόστυχα?

10 φορά που εξαφανίζετε αναρτήσεις σε 5 λεπτά με τον Καζαντζίδη. Αρκεί που έχετε το φόβο του.Υπαρχή και θα υπάρχει γεια πάντα,ο Στέλιος ο πατέρας μας, ο φίλος μας, ο αδελφός μας,Ο Στέλιος ο Άνθρωπος .Προσπαθείτε να καταστρέφετε ότι μου

10 φορά που εξαφανίζετε αναρτήσεις σε 5 λεπτά με τον Καζαντζίδη. Αρκεί που έχετε το φόβο του.Υπαρχή και θα υπάρχει γεια πάντα,ο Στέλιος ο πατέρας μας, ο φίλος μας, ο αδελφός μας,Ο Στέλιος ο Άνθρωπος  .Προσπαθείτε να καταστρέφετε ότι μου αρέσει ,συνεχίστε .Έχετε μήνες που συνεχώς εξαφανίζετε τα τραγούδια του .Τα τραγούδια που μεγάλωσαν 3 γενεές και συνεχίζει.Ρατσιστές Ανθέλληνες δεν μπορείτε να φιμώσετε ,γεια να ικανοποιήσετε τις διεστραμμένες ναζί όρεξης σας?

τττ