addthis

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Αναίτια βία: Σταματώ την σελίδα λόγο τελικής εξόντωσης ,ανήμπορος ψυχοσωματικά, νεκρός μετά από 6 συνεχόμενα χρόνια Βίαια Ψυχοσωματική κτηνώδη βασανιστήρια από το ίδιο facebook??? Αναίτια βία: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%AF%CE%B1

Αναίτια βία:
Σταματώ την σελίδα λόγο τελικής εξόντωσης ,ανήμπορος ψυχοσωματικά, νεκρός μετά από 6 συνεχόμενα χρόνια Βίαια Ψυχοσωματική κτηνώδη βασανιστήρια από το ίδιο facebook???
Αναίτια βία:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%AF%CE%B1
Βία χωρίς προφανή ή λογική αιτία. Νεανική βία σε τυχαία πρόσωπα "για πλάκα". Σχιζοειδής βία χωρίς λογική αιτία. Ορμονική βία, λόγω υψηλής τεστοστερόνης, μα και χαμηλά επίπεδα αυτοσυγκράτησης-αυτοελέγχου.
Σε όλες τις μορφές βίας, ο θύτης έχει συνήθως ένα υπόβαθρο είτε ορμονικό, είτε ιδεολογικό, είτε πολιτικό, είτε σχιζοειδές που είναι το υπόστρωμα πάνω στο οποίο τα δεδομένα της ζωής θα απαντηθούν με βία...
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%AF%CE%B1

νο

Μπορεί σκότωσε χρόνια με ψυχικη βια,τώρα το έργο του διαβόλου δειλή δολοφόνος πουσταρ θα σας γεμίσει πατόκορφα,

Μπορεί σκότωσε χρόνια με ψυχικη βια,τώρα το έργο του διαβόλου δειλή δολοφόνος πουσταρ θα σας γεμίσει πατόκορφα, και ότι δεν χτύπησε, και μία φορά στη στήλη για να έρθουν και να φάτε τα ορχιδέα μου. Δράκο σας, σατανική αίρεση των δολοφόνων ροής καταπιεστών ντους Κληρονομιάς σκοτώνει θανατηφόρα ,ημέρα και νύχτα χωρίς διακοπή ρατσιστή έχεις σκεφτεί την ψυχή και το πνεύμα μου, ότι με βασανίζει συνεχώς, μέρα και νύχτα, βρώμικο φαύλο βασανιστής, δολοφόνος θα εκβιάσει ακολουθείτε όλα τα είδη της ψυχολογικής βίας σε ανθρώπους, όπως εμού.Α εγκληματίες ρατσιστική ναζιστική οργάνωση δημίων σατανιστών???

γγγγ