addthis

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας Προς την ομάδα Thanks to Mark Zuckerberg for making Facebook Είναι καθαρά εκδίκηση εκβιασμός κατάχρηση χωρίς καν να σας γνωρίζω…..

https://www.facebook.com/groups/252527218991/  Mark Zuckerberg for making Facebook

78

Από την ομάδα Thanks to Mark Zuckerberg for making Facebook

Είναι καθαρά εκδίκηση εκβιασμός κατάχρηση χωρίς καν να σας γνωρίζω,και ούτε καν να έχω διαφορές μα ούτε κατά νου με κανένα .Παρουσιάζω την σελίδα και κάθε σελίδα και εσείς ,με βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια ,καψώνια... και κάθε είδους ναζί φασιστικά απάνθρωπα και κτηνώδη μετατρέποντας την σελίδα σε κολαστήριο.Εάν νομίζετε ότι κάνετε κάτι ,συνεχίστε την κτηνωδία και τον διασυρμό κατά εμού και του διαδικτύου.
http://photomihalis.blogspot.gr/2013/12/blog-post_7641.html#links

(1) Facebook

Είναι καθαρά εκδίκηση εκβιασμός κατάχρηση?

Είναι καθαρά εκδίκηση εκβιασμός κατάχρηση χωρίς καν να σας γνωρίζω,και ούτε καν να έχω διαφορές μα ούτε κατά νου με κανένα .Παρουσιάζω την σελίδα και κάθε σελίδα και εσείς ,με βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια ,καψώνια και κάθε είδους ναζί φασιστικά απάνθρωπα και κτηνώδη μετατρέποντας την σελίδα σε κολαστήριο.Εάν νομίζετε ότι κάνετε κάτι ,συνεχίστε την κτηνωδία και τον διασυρμό κατά εμού και του διαδικτύου.

Τέρμα τα σενάρια και η σκηνοθεσία γεια την κτηνώδη κατάσταση κατά εμού, με τα χιλιάδες γνωστά ναζί βασανιστήρια Αρχίζει έργο μονόπρακτο με τον ίδιο σκηνοθέτη και εντολέα Πιστεύω η χρήστες να έχουν καταλάβει το τι γίνεται με αυτά απάνθρωπα καθάρματα .Φύγετε τομάρια από κάθε τι προσωπικό μου τώρα κανίβαλοι..

Τέρμα τα σενάρια και η σκηνοθεσία γεια την κτηνώδη κατάσταση κατά εμού, με τα χιλιάδες γνωστά ναζί βασανιστήρια  Αρχίζει έργο μονόπρακτο με τον ίδιο σκηνοθέτη και εντολέα  Πιστεύω η χρήστες να έχουν καταλάβει το τι γίνεται με αυτά απάνθρωπα καθάρματα .Φύγετε τομάρια από κάθε τι προσωπικό  μου τώρα κανίβαλοι..