addthis

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Από που πήρατε άδεια ότι μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε ,να βασανίζετε να ταπεινώνετε να εκβιάζετε .Να κάνετε κτηνώδη βίαια ναζί ψυχοσωματικά βασανιστήρια ,ποιος σας είπε ρατσιστές ότι είμαστε γεια να μας βασανίζετε .Να φύγετε να πάτε σε άλλο πλανήτη να τα κάνετε αυτά τα απάνθρωπα και κτηνώδη.Τώρα δίωξε κάθε υπεύθυνο γεια τα κακουργήματα κατά εμού μειώνοντας και υποτιμώντας την νοημοσύνη μου αίσχος?

Από που πήρατε άδεια ότι μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε ,να βασανίζετε να ταπεινώνετε να εκβιάζετε .Να κάνετε κτηνώδη βίαια ναζί ψυχοσωματικά βασανιστήρια ,ποιος σας είπε ρατσιστές ότι είμαστε γεια να μας βασανίζετε .Να φύγετε να πάτε σε άλλο πλανήτη να τα κάνετε αυτά τα απάνθρωπα και κτηνώδη.Τώρα δίωξε κάθε υπεύθυνο γεια τα κακουργήματα κατά εμού μειώνοντας και υποτιμώντας την νοημοσύνη μου αίσχος?

Να πράξη ο αρμόδιος του facebook καθώς έπρεπε να είχε κάνη κάτι από μόνος του Να παρατριφθεί διότι ήταν ανίκανος χιλιάδες ώρες να σταματήσει αυτήν την εσκεμμένη αν ανθρωποκτονία κατά εμού με 3250 μέρες μπλοκάρισμα φυλακή βασανιστήρια δήλωση μετάνοιας συν έχει εκατομμύρια βασανιστήρια κάθε δευτερόλεπτο .Ζητώ να συλλάβουν αυτούς ομάδα και βοήθεια που δρούσες πάντα με τις ευλογιές σας ντροπή σας .Τώρα παρακολουθείτε όλα τα γραφόμενα ,και πάντα ήσαστε μέχρι και τώρα που γραφώ τα διαβάζετε από ένα από τα ιστολογια μου ενημερη Είμαι άνθρωπος και θέλω να ζήσω Εάν δεν σου αρέσουν αυτά να μ ε διαγράψεις αφού πρώτα ,ξεπλήρωσε ψυχική ηθική αποζημίωση γεια ταραχή ψυχική οδύνη τόσο σε εμέ όσο και στην οικογένεια ντροπή σας.Εισβάλατε μέσα στο σπίτι μου ,κάνοντας κατάχρηση στην οικογενειακή ειρήνη

Να πράξη  ο αρμόδιος του facebook καθώς έπρεπε να είχε κάνη κάτι από μόνος του Να παραιτηθεί διότι ήταν ανίκανος χιλιάδες ώρες να σταματήσει αυτήν την εσκεμμένη ανθρωποκτονία κατά εμού με 3250 μέρες μπλοκάρισμα φυλακή βασανιστήρια δήλωση μετάνοιας και εκατομμύρια βασανιστήρια  κάθε δευτερόλεπτο . Να συλλάβουν ομάδα και βοήθεια που δρούσαν πάντα με τις ευλογιές σας  Είμαι άνθρωπος και θέλω να ζήσω Εάν δεν σου αρέσουν αυτά να μ ε διαγράψεις αφού πρώτα ,ξεπλήρωσε ψυχική ηθική αποζημίωση γεια ταραχή ψυχική οδύνη τόσο σε εμέ όσο και στην οικογένεια ντροπή σας.Εισβάλατε μέσα στο σπίτι μου ,κάνοντας κατάχρηση στην οικογενειακή ειρήνη

Εάν τολμιέστε να συνεχίσετε να μ ου κάνετε κατάχρηση και ηλεκτρονική παρενόχληση με σκοπό κακόβουλες πράξης Μου κάνετε ομαδικά βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια Ζητώ την ποινικοί δίωξη σας ,και ζητώ την καταδίκη σας .Επί 4 χρόνια κάνετε τα πάντα κατά του ανθρώπου με βασανίσατε καθάρματα .Να σας συλλάβουν να επέμβει εισαγγελέας ? Κανένας δεν είναι Ερμαίος ,ζητώ τώρα την δίωξη κάθε αρμόδιου και υπεύθυνου του facebook,ανίκανη να κάνουν κάτι ν α σταματήσει αυτή η οργανωμένη εγκληματική κτηνωδία???

Εάν τολμιέστε να συνεχίσετε να μ ου κάνετε κατάχρηση και ηλεκτρονική παρενόχληση με σκοπό κακόβουλες πράξης Μου κάνετε ομαδικά βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια Ζητώ την ποινικοί δίωξη σας ,και ζητώ την καταδίκη σας .Επί 4 χρόνια κάνετε τα πάντα κατά του ανθρώπου με βασανίσατε καθάρματα .Να σας συλλάβουν να επέμβει εισαγγελέας ? Κανένας δεν είναι Ερμαίος ,ζητώ τώρα την  δίωξη κάθε αρμόδιου και υπεύθυνου του facebook,ανίκανη να κάνουν κάτι ν α σταματήσει αυτή η οργανωμένη εγκληματική κτηνωδία???

Με φέρνεις στο σημείο την στιγμή που μπλοκάρεις τις ρυθμίσεις των χρηστών και προσπαθείς ανόητε να κάνης φραγή .Θα αρχίσω και θα ακολουθήσω αυτό που πρέπει να κάνη σε αυτήν την πρόστυχη περίπτωση .Και με ένα άτομο να μείνω στην σελίδα ,δεν θα μπορέσεις να φίμωση κανένα .Ούτε τώρα που προσπαθείς ν α κάνης ότι το χειρότερο γεια τον τον (Edward Snowden)ενώ Θα καρφιτσώσεις στην κορυφή την αναρτήσει φασίστα τραμπούκε. Ικανός να καταστρέψεις την ανθρωπότητα γεια να μην θιγούν τειχών κακόβουλες ιστορίες?

Με φέρνεις στο σημείο την στιγμή που μπλοκάρεις τις ρυθμίσεις των χρηστών και προσπαθείς ανόητε να κάνης φραγή .Θα αρχίσω και θα ακολουθήσω αυτό που πρέπει  να κάνη σε αυτήν την πρόστυχη περίπτωση .Και με ένα άτομο να μείνω στην σελίδα ,δεν θα μπορέσεις να φίμωση κανένα .Ούτε τώρα που προσπαθείς ν α κάνης ότι το χειρότερο γεια τον  τον   (Edward Snowden)ενώ Θα καρφιτσώσεις στην κορυφή  την αναρτήσει φασίστα τραμπούκε. Ικανός να καταστρέψεις την ανθρωπότητα γεια να μην θιγούν τειχών κακόβουλες ιστορίες?

Καθάρματα αμέσως να χαλάσετε την ανάρτηση (Edward Snowden})ενός ανθρώπου που είναι στην πραγματικότητα αυτό που κάνη ήρωας .Και εσείς καθάρματα προσπαθείτε να καταστρέφετε τα πάντα στις αν αρτύσεις Τέρμα η ανάρτησης γεια όλους .Κτήνη της ανθρωπότητας κακόβουλα βρομοσκυλα?

Καθάρματα αμέσως να χαλάσετε την ανάρτηση  (Edward Snowden)ενός ανθρώπου που είναι στην πραγματικότητα αυτό που κάνη  ήρωας .Και εσείς καθάρματα προσπαθείτε να καταστρέφετε τα πάντα στις αν αρτύσεις Τέρμα η ανάρτησης γεια όλους .Κτήνη της ανθρωπότητας κακόβουλα βρομοσκυλα?