addthis

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Τα κακά του να δουλεύεις στο facebook αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι

Τα κακά του να δουλεύεις στο facebook αποκαλύπτουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι
Ως τον χειρότερο εργοδότη χαρακτήρισαν τη Facebook Inc. πολλοί από τους εργαζόμενους που απασχολούνται στο μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του πλανήτη, μολονότι σε μια πρόσφατη έρευνα η εταιρεία του Μαρκ Ζάκερμπεργκ είχε ψηφιστεί ως το καλύτερο μέρος να εργάζεται κανείς. 

Ανάμεσα στους επικριτές του Ζάκερμπεργκ ως αφεντικού ήταν άνθρωποι που περιέγραψαν με σκοτεινά χρώματα τις συνθήκες εργασίας στο facebook: Αναλυτές, υπεύθυνοι ανάπτυξης του λογισμικού, εργαζόμενοι στην εξυπηρέτηση πελατών και πολλοί άλλοι, όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να απαντήσουν σε ένα οnline ερωτηματολόγιο του ιστότοπου Quora, παρομοίασαν τη δουλειά στο πολυδιαφημισμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης με φάμπρικα.   

Κάποιος διαμαρτυρήθηκε ότι είναι αναγκασμένος να εργάζεται πολλές ώρες και να είναι διαθέσιμος 24ώρες τη μέρα, επτά μέρες την εβδομάδα. Άλλος είπε ότι στον συγκεκριμένο χώρο εργασίας δεν υπάρχει η παραμικρή προστασία της ιδιωτικής ζωής. 

Άλλοι, σύμφωνα με το Business Insider που δημοσίευσε το περιεχόμενο των απαντήσεων, ανέφεραν ότι δεν υπήρχε συνεννόηση μεταξύ ανώτατων στελεχών και υπαλλήλων, ότι πολλές φορές οι εντολές ήταν ασαφείς – «έπρεπε να μαντέψεις τι σου ζητούσαν να κάνεις», τονίστηκε συχνά.

Κάποιος άλλος, που έχει πια απολυθεί, έφθασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο προϊστάμενός του απαιτούσε από αυτόν να του χωρίζει τα άπλυτα ρούχα του. Πολλοί εξάλλου κατηγόρησαν τους προϊσταμένους τους για δεσποτισμό.

Η λαμπερή αυτοκρατορία του Μαρκ Ζάκερμπεργκ δέχτηκε επίσης πυρά από εργαζόμενους που είπαν ότι το facebook δεν είναι τόσο «αστραφτερό» όσο μοιάζει ή φαντάζεται κανείς ότι είναι, ότι έχει αργοκίνητη και αρτηριοσκληρωτική δομή, ότι δεν μπορεί να «πετάξει» με 4.000 άτομα προσωπικό όταν θα αρκούσαν 500 μόνο για να κάνουν τη δουλειά πιο αποτελεσματικά και τέλος βρέθηκαν και κάποιοι πρώην εργαζόμενοι σε αυτήν την ψηφιακή αυτοκρατορία. που χαρακτήρισαν τον ίδιο τον Ζάκερμπεργκ ως το χειρότερο προϊστάμενο που συνάντησαν ποτέ.
http://www.tanea.gr/news/economy/article/5038843/kako-afentiko-o-zakermpergk-gia-polloys-ergazomenoys-sto-facebook/

Οι βασανιστές της χούντας βρομοσκυλα ηταν πιο ελαστικη καθαρματα ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ φασηστες\ ζητω την καταδικη σας


Οι βασανιστές της χούντας βρομοσκυλα ηταν πιο ελαστικη καθαρματα ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ φασηστες\ ζητω την καταδικη σας


Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας


-Όλα όσα κάνει εξυπηρετούν το σκοπό του θύτη προκειμένου να ξεγυμνωθεί το θύμα από κάθε αίσθηση προσωπικής αξίας και αυτοεκτίμησης και να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον απελπισίας και έλλειψης δύναμης, που είναι και ο μόνος τρόπος να συνεχιστεί η κακοποίηση
tlife.gr