addthis

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

marilyn monroe

Marilyn Monroe . Η Μονρόε ξεκίνησε την καριέρα ως μοντέλο, το οποίο οδήγησε σε μια σύμβαση ταινία το 1946. Νωρίς ρόλοι της ήταν μικρές, αλλά οι επιδόσεις της στη Η Asphalt Jungle και All About Eve (δύο 1950) Ελήφθησαν καλά. Ήταν comedic επαίνεσαν για την ικανότητά της σε ταινίες όπως Gentlemen Prefer Blondes, Πώς να παντρευτείς έναν εκατομμυριούχο, Some Like It Hot και Το Seven Year Itch, Και έγινε ένας από τους πιο δημοφιλείς και λαμπερό εκτελεστές του Χόλυγουντ.

Michael Jackson's collaborators seek debt payments | Sympatico.ca inMusic

Janet Jackson Agrees to an Interview Janet Jackson Agrees to an Interview
Janet Jackson agreed to her first exclusive interview after the death of her brother, the King of Pop.

Michael Jackson's collaborators seek debt payments | Sympatico.ca inMusic

Joe Jackson επιδιώκει μηνιαίο μισθό από την περιουσία γιο του Μιχαήλ

 


Ειδήσεις

In this Friday Oct. 2, 2009 file photo, Michael Jackson's father Joe Jackson smiles after leaving a guardianship hearing  for Michael Jackson in Los Angeles. (THE ASSOCIATED PRESS/Nick Ut, file)

Σε αυτή την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, 2009 φωτογραφικό αρχείο, πατέρας του Michael Jackson Joe Jackson χαμόγελα μετά την έξοδο από την ακρόαση για την κηδεμονία του Michael Jackson στο Λος Άντζελες. (The Associated Press / Nick Ut, file)

Joe Jackson επιδιώκει μηνιαίο μισθό από την περιουσία γιο του Μιχαήλ

06/11/2009 5:32:00 μμ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - Ο πατέρας του Michael Jackson ζητά αποζημίωση από την περιουσία του γιου του για να βοηθήσει την κάλυψη των εξόδων που υπερβαίνουν τις 15.000 δολάρια το μήνα, σύμφωνα με τα έγγραφα δικαστήριο κατέθεσε την Παρασκευή.

Η αίτηση που αναζητούν ένα απροσδιόριστο ποσό για Joe Jackson κατατέθηκε από τον δικηγόρο Brian Oxman, ο οποίος δήλωσε ότι δεν υπάρχει προφανής λόγος για τους διαχειριστές της περιουσίας να μην επιδιώκει αποζημίωση για το 81-year-old πατριάρχης της οικογένειας Τζάκσον.

2002 θα του Μάικλ Τζάκσον, ωστόσο, μόνο ζητούσε χρήματα που πρέπει να καταβληθεί για την μητέρα του, Κάθριν, τρία μικρά παιδιά του, και διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ο δικαστής έχει εγκριθεί περισσότερα από 26.000 δολάρια σε πληρωμές για την Katherine Jackson κάθε μήνα, και 60.000 δολάρια μηνιαία πληρωμή για τη φροντίδα των παιδιών.

Οι τελευταίες δικαστικές πράξεις πω Joe Jackson παραλαμβάνει 1.700 δολάρια μηνιαία πληρωμή κοινωνικής ασφάλισης και είχε επικαλεστεί τον γιο του για τη στήριξη για πολλά χρόνια.

Joe Jackson, οι πάσχοντες από διαβήτη και εγκεφαλικό επεισόδιο το 1998, η κατάθεση.

"Αυτός δεν έχει τακτική ή σταθερή πηγή εισοδήματος, και ήταν εξαρτάται από τα χρήματα που προβλέπονται από τον γιο του, Μάικλ Τζάκσον, με τη σύζυγό του, Katherine Jackson, για την υποστήριξή του," τα κράτη κατάθεσης.

Ένας αναλυτικός κατάλογος των δαπανών που λέει ο Joe Jackson ξοδεύει 1.200 δολάρια το μήνα για ενοίκιο για το Λας Βέγκας σπίτι του? 2.500 δολάρια για να φάνε? 1.000 δολαρίων για την ψυχαγωγία, τα δώρα και τις διακοπές? 2.000 δολάρια για τα αεροπορικά ταξίδια και 3.000 δολάρια σε ξενοδοχεία.

Ένα μήνυμα τηλέφωνο αριστερά για Oxman δεν επέστρεψε αμέσως.

James Bates, εκπρόσωπος για τους διαχειριστές της περιουσίας του Τζάκσον, δεν ανταποκρίνονται άμεσα σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σχολιάσουν.

Ο δικαστής αρνήθηκε αναφορά Joe Jackson για την ταχεία ακρόαση για το θέμα και το αίτημά του να υποβάλει την πρόταση βάσει του σφραγίδα

Michael Jackson Memorial : Sympatico.ca inMusic : News & Featuresphoto_gallery music

Κόσμος ρολόγια Jackson Memorial

07/07/2009 3:21:00 μμ

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - κοινό μνημόσυνο του Μάικλ Τζάκσον, είδαν εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, χτύπησε έναν ήχο πιο πνευματική από θεαματική Τρίτη, άνοιγμα με μια χορωδία εκκλησία σερενάτες χρυσή λάρνακα του και συνεχίζοντας με ζοφερό ομιλίες και Ευαγγέλιο-με θέμα μουσικές παραστάσεις.

 

                                 

    Sympatico.ca inMusic : News & Featuresphoto_gallery_music_mj_memorial : Michael Jackson Memorial

 

Pastor Lucious W. Smith της Φιλίας Baptist Church στην Πασαντένα έδωσε την επίκληση, ακολουθούμενη από την Mariah Carey τραγουδώντας τις επιδόσεις άνοιγμα με μια γλυκιά παράδοση των Jackson 5 μπαλάντα "Θα είμαι εκεί», ένα ντουέτο με Trey Lorenz.

"Θα έρθουν μαζί και να θυμηθούμε την ώρα,» δήλωσε ο Smith, riffing μακριά από στίχους του Τζάκσον. "Όσο τον θυμόμαστε, πάντα θα είναι εκεί για να μας άνεση

Smokey Robinson μιλά στο μνημόσυνο του Michael Jackson με επιστολές από τους φίλους της πρώην τραγουδιστής και συμμαθητές συμπεριλαμβανομένων Diana Ross και Νέλσον Μαντέλα. (credit: Getty Images)

 

 

.