addthis

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Gold Disk Award for record "Afieroma" ("A Tribute")



Αυτά είναι τα καθάρματα που θέλουν το κακό τις ανθρωπότητας ντροπή Θα αρχίσετε εσείς που τα έχετε να δώσετε να σώσετε ανθρώπους,ναι το συντομότερο η ανθρωπότητα κινδύνευε. η τραμπούκοι αμάδα βοήθεια κάνουν το χειρότερο κακό εξαφανίζουν ότι είναι για αυτό τον σκοπό .Όσο εμέ στο facebook δεν θα σταματήσω τομάρια όσες φασιστικές και τραμπουκικές επίθεσης μου κάνετε .ανόητη κλείσατε Αλή σελίδα γιατί έγραψα για ανθρώπινα δικαιώματα .και Bill Gates.

κοιτάτε η ελεεινή μόλις έκανα ανάρτηση την bill Gates   Άμεσος η ομάδα και η βοήθεια σχέδιο εξόντωσης συνεχώς αποσύνδεσης μπλοκαρίσματα και σελίδες εκτός .Γατί μιλούσα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.Πρέπει να αρχίσει Η φιλανθρωπίες από νωρίς κάποιος Άλος Ναι σας το γράφο και θα γίνει σύντομα .Ο λόγος είναι ότι μου συμπεριφέρεστε πολύ απάνθρωπα.Και σαν μονάδα που είμαι από μονός μου θα αλλάξουν πολλά Και τους καλό τώρα να βάλουν το χέρι στην τσέπη και όχι να Βασανίζετε έμενα  Απευθύνομαι σε όλους στον πλανήτη.Έχετε βασανιστές και με βασανίζου χρόνια.μόλις διαβάσω μιλήσω φτιάξω σελίδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς μου κάνουν  μαρτύρια,στην εντατική ημο0υν κα;ι δεν τους άφησα.Ζητώ όπως είπα όλοι τώρα που είναι η κατάστασης που όλοι γνωρίζομαι λιμοί ασιτία και αλλά πολλά το χέρι βαθιά στη τσέπη και προσφέρετε έργο.Όσο για αυτά τα καθάρματα ομάδα και βοήθεια θα λογοδοτήσουν στην ανθρωπότητα το τι κτηνωδία έχουν για εμάς τους ανθρώπους.Είχα τον σκοπό μου σταμάτησα την σελίδα  και άμεσος άρχισαν ντροπή τουςΑυτά είναι τα καθάρματα που θέλουν το κακό τις ανθρωπότητας ντροπή Θα αρχίσετε εσείς που τα έχετε να δώσετε να σώσετε ανθρώπους,ναι το συντομότερο η ανθρωπότητα κινδύνευε. η τραμπούκοι αμάδα βοήθεια κάνουν το χειρότερο κακό εξαφανίζουν ότι είναι για αυτό τον σκοπό .Όσο εμέ στο facebook δεν θα σταματήσω τομάρια όσες φασιστικές και τραμπουκικές επίθεσης μου κάνετε .ανόητη κλείσατε Αλή σελίδα γιατί έγραψα για ανθρώπινα δικαιώματα .και Bill Gates.

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης

Γιατί ρε βρομιάρη έκανες αποσύνδεση συνέχεια .Σε τρομάζουν αυτά περί φιλανθρωπίας κτηνάνθρωποι ντροπή σας

http://www.ted.com/talks/bill_gates_unplugged.html
Μπιλ Γκέιτς ελπίζει να λύσει μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα του κόσμου, χρησιμοποιώντας ένα νέο είδος φιλανθρωπίας. Σε μια παθιασμένη και, ναι, αστεία 18 λεπτά, μας ζητά να εξετάσει δύο μεγάλα ερωτήματα και πώς μπορούμε να τους απαντήσουμε. (Και δείτε την Q & A για το Blog TED.)
Μια παθιασμένη και techie ένας έξυπνος επιχειρηματίας, ο Bill Gates άλλαξε τον κόσμο μια φορά, ενώ η Microsoft οδηγεί σε ιλιγγιώδη επιτυχία. Τώρα που έχει να κάνει και πάλι με το δικό του στυλ της φιλανθρωπίας και το πάθος για την καινοτομία. Πλήρες βιογραφικό »
http://www.ted.com/speakers/bill_gates.html