addthis

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Photo Michalis Chalkida

Απο 7-15 μμ , εως………….

rule

Κοινότητα Κυριακίου- Η Κοινότητα Κυριακίου απέχει μόλις 18 χιλιόμετρα από τη Λιβαδειά           Δήμος Πύργου- Ο Δήμος Πύργου είναι ένας δήμος του νομού Ηλείας.          Κοινότητα Γαύδου- Η Κοινότητα Γαύδου βρίσκεται επί της νήσου Γαύδος του νομού Χανίων          Δήμος Μυστρά- Ο Δήμος Μυστρά είναι δήμος του νομού Λακωνίας στους πρόποδες του Ταΰγετου         Δήμος Ηγουμενίτσας- Ο Δήμος Ηγουμενίτσας είναι δήμος του νομού Θεσπρωτίας

rule

http://www.blogcatalog.com/blog/photo-mihalisthalassis-halkida

Δήμος Σούρπης .Ο Δήμος Σούρπης είναι δήμος του 
νομού Μαγνησίας. Βρίσκεται στα δυτικά του Παγασητικού κόλπου, νότια της 
πόλης του Βόλου         vosporos         Διαφάνι Δωδεκανησα Καρπαθος.Απέχει 70 χλμ. από την 
πρωτεύουσα

rule

Μη διστάζεις, αν πραγματικά αγαπάς τη Σοφία, αγκάλιασέ την, και θα σου γεννήσει όμορφα παιδιά: την Αγάπη, την Αρετή, την Ελευθερία, την Ευγένεια…

                                                                                                           Γιώργος Σοϊλεμεζίδης

Δήμος Λαμπείας

rule

Δήμος Λάμπειας είναι δήμος του νομού Ηλείας.

http://photomihalis.blogspot.com/

επιλογες

rule

 Σκήτη Αγίας Αννας-Βρίσκεται δυτική πλευρά του Αγίου Όρους  1ώρα από τη Μονή Αγίου Παύλου.           Δήμος Φιλιατών,είναι δήμος του νομού Θεσπρωτίας.          Δήμος Κηρέως.Βρίσκεται στην βόρεια   Εύβοια.           Δήμος Καλαμάτας.είναι δήμος του νομού Μεσσηνίας , και την πρωτεύουσα του νομού, Καλαμάτα         Λέρος-Η Λέρος είναι νησί του Αιγαίου στα Δωδεκάνησα. 

 rule

http://www.blogcatalog.com/blog/photo-mihalisthalassis-halkida

Κοινότητα Σαμαρίνας

rule

 
Η Σαμαρίνα είναι χωριό που βρίσκεται στο νόμο Γρεβενών.

rule

Δήμοι

rule

Δήμος ΓραβιάςΟ Δήμος Γραβιάς βρίσκεται στο Νομό Φωκίδος. Έδρα του δήμου είναι η Γραβιά       Δήμος Μολάων-Ο Δήμος Μολάων είναι δήμος του νομού Λακωνίας.     

rule

Δήμος Τρίπολης

rule

Ο δήμος Τριπόλεως είναι δήμος του νομού Αρκαδίας που περιλαμβάνει και την πρωτεύουσα του νομού, Τρίπολη

http://photomihalis.blogspot.com

Βιετναμ.

rule

rule

Δήμος Χασίων

Ο δήμος Χασίων είναι ένας δήμος του νομού Γρεβενών

s

ruleΔήμος-Αιδηψού Αιδηψός  δήμος Αιδηψού είναι στον 
νόμο Ευβοίας. Βόρειο άκρο του νησιού, σύνορα με τον δήμο Ιστιαίας                     Ακράσι-Λέσβου. Βρίσκεται περιπου 17 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Πλωμαρίου. Πρωτοκατοικήθηκε στις αρχές του 19ου αιώνα. Είναι φημισμένο το κρασί που παρήγαγε το Ακράσι. Οι μόνιμοι κάτοικοι του είναι περίπου 250. Οδική σύνδεση με τη Μυτιλήνη (απέχει μόνο 42 χιλιόμετρα, όσο και το Πλωμάρι Ακράσι-Λέσβου. Βρίσκεται περιπου 17 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Πλωμαρίου. Πρωτοκατοικήθηκε στις αρχές του 19ου αιώνα. Είναι φημισμένο το κρασί που παρήγαγε το Ακράσι. Οι μόνιμοι κάτοικοι του είναι περίπου 250. οδική σύνδεση με τη Μυτιλήνη (απέχει μόνο 42 χιλιόμετρα, όσο και το Πλωμάρι        Ελληνικά Εξωκλήσια         Γαλαξίδι  Το Γαλαξείδι (ή Γαλαξίδι) είναι παραθαλάσσια κωμόπολη με 1.718 κατοίκους της περιοχής Παρνασσίδας του νομού Φωκίδας. Βρίσκεται στην Βόρεια ακτή του Κορινθιακού κόλπου και συγκεκριμένα στη δυτική πλευρά του κόλπου της Ιτέας. Είναι αρκετά γνωστό για την ναυτιλία που είχε αναπτύξει τον προηγούμενο αιώνα καθώς και για την γραφικότητα του. Γι'αυτο και το καλοκαίρι προσελκύει αρκετό κόσμο.

rule

http://www.blogcatalog.com/blog/photo-mihalisthalassis-halkida