addthis

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Απειλητικά συνθήματα στον καθε τοιχο για σελίδα κοινότητα ,Μέχρι δήλωση μετάνοιας με έβαζαν ν α κάνω για ν α πάρω την σελίδα πίσω βράδυ αλλάζατε κατηγορίες ,ασχολήθηκα ποτέ με αυτά ,

Απειλητικά συνθήματα στον καθε τοιχο για   σελίδα κοινότητα ,Μέχρι δήλωση μετάνοιας με έβαζαν  ν α κάνω για ν α πάρω την σελίδα πίσω βράδυ αλλάζατε κατηγορίες ,ασχολήθηκα ποτέ με αυτά ,Με εκβιάζεται γράφοντας στους τοίχους συνθήματα εκφοβιστικά 6 άχρονο ,λεγον τας ότι κινδύνευε η σωματική μου ακεραιότητα,και χιλιάδες   εκβιασμούς και βασανιστήρια απάνθρωπα και κτηνώδη

ekbiastes

Ρατσιστικό Ντροπιαστικό εγκληματικό Τι τους έρχεται έξω τους ρατσιστές τους εκδορείς τον ψυχών ,που πάντα με τις αβάντες και ευλογιές σας ,τους συγκαλύπτετε και τους παρέχετε ασυλία .Μέσα καθάρματα ..

Ρατσιστικό Ντροπιαστικό εγκληματικό Τι τους έρχεται έξω  τους ρατσιστές τους εκδορείς τον ψυχών ,που πάντα με τις  αβάντες και ευλογιές  σας ,τους συγκαλύπτετε και τους παρέχετε ασυλία .Μέσα καθάρματα ζητώ την σύλληψη σας διότι ήσαστε άγνωστη για έμενα ,κακόβουλη εγκληματίες Καλώ το facebook ,που δεν ξέρη που βρίσκετε αλλά γνωρίζει καλά τα ρατσιστικά βασανιστήρια .Να πιάσει αυτά τα κτήνη μαζί και αυτός, ο κάθε αρμόδιος και στον εισαγγελέα γεια αυτόφωρη διαδικασία ,βασανιστήρια 6 χρόνο κατά σιροί .Όλοι μιλάτε  γεια ανθρώπινα δικαιώματα όχι στη βία , ψεύτες υποκριτές και ήσαστε η πρώτη που εφαρμόζετε τα δολοφονικά εικονικά με πλύση εγκεφάλου ναζί βασανιστήρια?

Ρατσιστικό Ντροπιαστικό εγκληματικό Τι τους έρχεται έξω  τους ρατσιστές τους εκδορείς τον ψυχών ,που πάντα με τις  αβάντες και ευλογιές  σας ,τους συγκαλύπτετε και τους παρέχετε ασυλία .Μέσα καθάρματα ζητώ την σύλληψη σας διότι ήσαστε άγνωστη για έμενα ,κακόβουλη εγκληματίες Καλώ το facebook ,που δεν ξέρη που βρίσκετε αλλά γνωρίζει καλά τα ρατσιστικά βασανιστήρια .Να πιάσει αυτά τα κτήνη μαζί και αυτός, ο κάθε αρμόδιος και στον εισαγγελέα γεια αυτόφωρη διαδικασία ,βασανιστήρια 6 χρόνο κατά σιροί .Όλοι μιλάτε  γεια ανθρώπινα δικαιώματα όχι στη βία , ψεύτες υποκριτές και ήσαστε η πρώτη που εφαρμόζετε τα δολοφονικά εικονικά με πλύση εγκεφάλου ναζί βασανιστήρια?

Σας προκαλώ τωρα να διαψεύσετε όλα τα θανατηφόρα εγκλήματα κατά εμού Σας παρουσιάζω ,σαν ναζί εγκληματίες βασανιστές σε όλο το διαδίκτυο..

 

Σας προκαλώ τωρα να διαψεύσετε όλα τα θανατηφόρα εγκλήματα κατά εμού Σας παρουσιάζω ,σαν ναζί εγκληματίες βασανιστές σε όλο το διαδίκτυο για την βρομερή κακόβουλη και πρόστυχη εγκληματική πράξη φασισμού Καταδικάζω την ενεργεία αυτή ,το μπλοκάρισμα της αρχικής σελίδας ,επί καιρό.Ήσαστε πολύ πρόστυχη κάνετε εικονικές ναζί ψυχοσωματικές εκτέλεσης Ρε ανόητε μας περνάς για ομοίους σου,ρε διεστραμμένε ,μου γραφής κενή κατάσταση .180 σελίδες 180 ομάδες που είναι .Όλες η δραστηριότητες τις αρχικής σελίδας είναι μπλοκαρισμένες Κενή κατάσταση Αυτή η ενημέρωση κατάστασης φαίνεται να είναι κενή. Για να ενημερώσετε την κατάστασή σας, γράψτε κάτι ή επισυνάψτε ένα σύνδεσμο ή μια φωτογραφία.. http://photomihalis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_32.html#links

Photo Mihalis.Thalassis Athens Greece: Σας παρουσιάζω ,σαν ναζί εγκληματίες βασανιστές σε όλο το...

Μιχάλης Θαλάσσης Χαλκίδα. Φωτογραφία -τεχνολογία Photo Mihalis.Thalassis Halkida - Athens

photomihalis.blogspot.com|Από Mihalis Thalassis

(3) Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Σας παρουσιάζω ,σαν ναζί εγκληματίες βασανιστές σε όλο το διαδίκτυο για την βρομερή κακόβουλη και πρόστυχη εγκληματική πράξη φασισμού

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Σας παρουσιάζω ,σαν ναζί εγκληματίες βασανιστές σε όλο το διαδίκτυο για την βρομερή κακόβουλη και πρόστυχη εγκληματική πράξη φασισμού Καταδικάζω την ενεργεία αυτή ,το μπλοκάρισμα της αρχικής σελίδας ,επί καιρό.Ήσαστε πολύ πρόστυχη κάνετε εικονικές ναζί ψυχοσωματικές εκτέλεσης Ρε ανόητε μας περνάς για ομοίους σου,ρε διεστραμμένε ,μου γραφής κενή κατάσταση .180 σελίδες 180 ομάδες που είναι .Όλες η δραστηριότητες τις αρχικής σελίδας είναι μπλοκαρισμένες Κενή κατάσταση Αυτή η ενημέρωση κατάστασης φαίνεται να είναι κενή. Για να ενημερώσετε την κατάστασή σας, γράψτε κάτι ή επισυνάψτε ένα σύνδεσμο ή μια φωτογραφία..

Σας παρουσιάζω ,σαν ναζί εγκληματίες βασανιστές  σε όλο το διαδίκτυο για την βρομερή κακόβουλη και πρόστυχη εγκληματική  πράξη φασισμού Καταδικάζω την ενεργεία αυτή ,το μπλοκάρισμα της αρχικής σελίδας ,επί καιρό.Ήσαστε πολύ πρόστυχη κάνετε εικονικές ναζί ψυχοσωματικές εκτέλεσης Ρε ανόητε μας περνάς για ομοίους σου,ρε διεστραμμένε ,μου γραφής κενή κατάσταση .180 σελίδες 180 ομάδες που είναι .Όλες η δραστηριότητες τις αρχικής σελίδας είναι μπλοκαρισμένες Κενή κατάσταση Αυτή η ενημέρωση κατάστασης φαίνεται να είναι κενή. Για να ενημερώσετε την κατάστασή σας, γράψτε κάτι ή επισυνάψτε ένα σύνδεσμο ή μια φωτογραφία..

Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας (Μιχάλης κοινότητα...

Την ζητάς από έμενα ,λέγε ρε ηλίθιε,περί αυτό πρόκειται δεν υπάρχει άλλοι εξήγηση Ενημέρωση διπλότυπης κατάστασης Πια διπλότυποι εδώ δεν υπάρχει τίποτα άλλο από μια λεύκη σελίδα,δεν έχετε καμία αξιοπρέπεια ,δεν σέβεστε τίποτα..

Την ζητάς από έμενα ,λέγε ρε ηλίθιε,περί αυτού πρόκειται δεν υπάρχει άλλοι εξήγηση Ενημέρωση διπλότυπης κατάστασης Πια διπλότυποι εδώ δεν υπάρχει τίποτα άλλο από μια λεύκη σελίδα,δεν έχετε καμία αξιοπρέπεια ,δεν σέβεστε τίποτα .Τόσο κτηνωδία ,είμαστε ΙΣΑ ρε ηλίθιε με γνωρίζεις έχουμε συγγένεια φίλοι ,με πιο δικαίωμα κάνης διατάραξη οικιακής ειρήνης,μέσα στο σπίτι μου αυτά τα εκδικητικά ψυχοσωματικά εγκλήματα κατά εμού τόσα χρόνια .Εάν μένεις σε σπίτι κανίβαλε εκεί να τα κάνης αυτά καταπιεστή εκδορέα Λέγε ρε άνανδρε ρε τομάρι.Από την πρώτη στιγμή που γράφτηκα στο facebook αμέσως φυλακή μπλοκάρισμα 3 την ημέρα.ήθελες να κάνουμε συμφωνία για το blog τις Google .Δεν με αφήνατε να κάνω τίποτα .Συνέχεα φυλακή υπό περιορισμό ,μπλοκάρισμα και εξαφάνιση, όλα τα συνημμένα συνομιλία κομμένη, τα πάντα υπό βρώμικο και πρόστυχο έλεγχο  Αυτή η ενημέρωση κατάστασης είναι ίδια με την τελευταία που δημοσιεύσατε. Δοκιμάστε να δημοσιεύσετε κάτι διαφορετικό ή διαγράψτε την προηγούμενη ενημέρωση.

ntroph saw

HOT THIS WEEK: Jan. 16, 2015

"Διακήρυξη των δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη (26 Αυγούστου 1789)" ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK

Ο Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας κοινοποίησε τη φωτογραφία του.

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας
13 Σεπτεμβρίου 2014 · Τροποποιήθηκε ·
"Διακήρυξη των δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη (26 Αυγούστου 1789)"
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK
Άρθρο 1 Οι άνθρωποι γεννιούνται και παραμένουν ελεύθεροι, με ίσα δικαιώματα. Κοινωνικές διακρίσεις γίνονται μόνο με γνώμονα το κοινό συμφέρον Αυτό επιδιώκει και κάνη επί 5 χρόνια με κτηνωδία το facebook,κατα εμου?...
Άρθρο 2 - Σκοπός κάθε πολιτικής ένωσης αποτελεί η διατήρηση των φυσικών και απαράγραπτων δικαιωμάτων του ανθρώπου. Τα δικαιώματα αυτά είναι η ελευθερία, η ιδιοκτησία, η ασφάλεια και η αντίσταση στη βία.
Παρασκευ, 19 Σεπτεμβρίου 2014 1:10μμ — μαζί με Όχι Βία Μιχάλης θαλάσσης

Δείτε περισσότερα

"Διακήρυξη των δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη (26 Αυγούστου 1789)"
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK
Άρθρο 1 Οι άνθρωποι γεννιούνται και παραμένουν ελεύθεροι, με ίσα δικαιώματα. Κοινωνικές διακρίσεις γίνονται μόνο με γνώμονα το κοινό συμφέρον Αυτό επιδιώκει και κάνη επί 5 χρόνια με κτηνωδία το facebook,κατα εμου?
Άρθρο 2 - Σκοπός κάθε πολιτικής ένωσης αποτελεί η διατήρηση των φυσικών και απαράγραπτων δικαιωμάτων του ανθρώπου. Τα δικαιώματα αυτά είναι η ελευθερία, η ιδιοκτησία, η ασφάλεια και η αντίσταση στη βία.
Παρασκευ, 19 Σεπτεμβρίου 2014  1:10μμ

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

"Διακήρυξη των δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη (26 Αυγούστου 1789)"
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK
Άρθρο 1 Οι άνθρωποι γεννιούνται και παραμένουν ελε...ύθεροι, με ίσα δικαιώματα. Κοινωνικές διακρίσεις γίνονται μόνο με γνώμονα το κοινό συμφέρον Αυτό επιδιώκει και κάνη επί 5 χρόνια με κτηνωδία το facebook,κατα εμου?
Άρθρο 2 - Σκοπός κάθε πολιτικής ένωσης αποτελεί η διατήρηση των φυσικών και απαράγραπτων δικαιωμάτων του ανθρώπου. Τα δικαιώματα αυτά είναι η ελευθερία, η ιδιοκτησία, η ασφάλεια και η αντίσταση στη βία.
Παρασκευ, 19 Σεπτεμβρίου 2014 1:10μμ

Δείτε περισσότερα

Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

NAZI ΒΑΣΑΝΙΣΤΉΡΙΑ-ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ MOY EKANE 6 ΧΡΟΝΟ FACEBOOK Ζητώ τώρα την παραίτηση του, όχι εκδίκηση ποτέ δεν μίσησα ούτε σκέφτηκα κάτι ούτε

 

NAZI ΒΑΣΑΝΙΣΤΉΡΙΑ-ΝΟΗΜΟΣΎΝΗΣ MOY EKANE 6 ΧΡΟΝΟ FACEBOOK
Ζητώ τώρα την παραίτηση του, όχι εκδίκηση ποτέ δεν μίσησα ούτε σκέφτηκα κάτι ούτε κατά νου Με έχουν κατακρεούργηση με έχουν πέθανα με πολλά προβλήματα από τα συνεχόμενα ,βίαια ψυχοσωματικά ναζί βασανιστήρια με το γάντι

— με την Όχι Βία Μιχάλης θαλάσσης στην περιοχή Greece.

Φωτογραφία του χρήστη Διαδίκτυο Ενότητες Μιχ.Θαλάσσης Κοινότητα.

Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε

(1) Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας