addthis

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Καταγγέλλω ομάδα βοήθεια και το facebook ,Σας καταγγέλλω γεια οργανωμένη και εσκεμμένη και σκηνοθετημένη κατάχρηση Στείλατε πολλά αιτήματα φιλίας σε αγνώστους, οπότε μπλοκαριστήκατε και δεν μπορείτε

Καταγγέλλω ομάδα βοήθεια και το facebook ,Σας καταγγέλλω γεια οργανωμένη και εσκεμμένη και σκηνοθετημένη κατάχρηση   Στείλατε πολλά αιτήματα φιλίας σε αγνώστους, οπότε μπλοκαριστήκατε και δεν μπορείτε να στείλετε αιτήματα φιλίας για 30 ημέρες. Ζητώ να μου δώσετε τα μηνύματα που έστειλα ,και σε πιο μήνυμα δεν ήμουν κοινός φίλος. Είσαστε αυτή που γνωρίζουμε δεν χιάζονται περισσότερα.Αυτή η ενεργεία έγινε πάλη γευτώ πάτησα σελίδα τις microsoft , windows, Και bill gates ,που έχετε δειγματική πολύς φορές πόση πολύ τον μισείτε.Είναι ντροπή αυτό .είσαστε αυτό που ήσασταν πάντα .Θέλω να μου δάσωσε αυτά που μου γραφής άγνωστα .είχα ενημερωθεί  ότι θα κάνατε αυτήν την άνανδρη ενέργεια αι σας έγραφα κατά γράμμα πια έστελνα.Και σας έγραφα είμαι ήμερος. και βέβαια α είμαι ενήμερες αλά δεν με ενδιαφέρει και δεν ασχολήθηκα.Όταν σας έγραψα χθες ,που δεν αναγνωρίζατε τους κωδικούς και τα mail,το ίδιο το facebook μου έγραφε επιστροφή α μπορώ να συνδεθώ ν μου αποδείξετε τους αγνώστους,θα φτάσω στην δικαιοσύνη ,γεια κατάχρηση Καταπάτηση ανθρωπινών δικαιώματα ,εκβιασμό, εκφοβισμό απειλή εν ψυχρό 3 φορές μου γράψατε εάν ξανά πήγαινα στην σελίδα του ,γνωρίζετε ότι κινδύνευε άμεσα η Ζωή μου μου.Είναι τόσα πολύ που δεν θα καθίσω να γραφώ .Ήπιος κατάλαβε κάλος ήπιος δεν κατάλαβε καλυτέρα . Τα έχετε χαμένα και σας φταίνε όλη Σας φταίω και συνεχώς με όλα αυτά προσπαθείτε γεια 30 μέρες φυλακή .που επί 3 χρόνια είναι συνέχεια  μπλοκαρισμένη από τα πάντα.Από την πρωτοχρονιά ,η σελίδα αυτή έχει 8 φορές και περισσότερες μπλοκάρισμα βασανιστήρια χ 30 μέρες η κάθε δόση 240 μέρες συν 30=270 μέρες. Και αλλά πολλά .Και τι θέλεις τώρα να μας δήξης μια φορά την ανάρμοστη συμπεριφορά σας .Περιμένω να μου δόσης όλα τα ονόματα .και σε καταγγέλλω γεια όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα που έχετε καταχρηστικά καταπατήσει.Τα αιτήματα φιλίας αναβλήθηκαν για 30 ημέρες.Στείλατε πολλά αιτήματα φιλίας σε αγνώστους, οπότε μπλοκαριστήκατε και δεν μπορείτε να στείλετε αιτήματα φιλίας για 30 ημέρες.Η επανειλημμένη αποστολή αιτημάτων φιλίας σε αγνώστους θεωρείται παρενόχληση και αντίκειται στους Όρους της Κοινότητας του Facebook. Σας παρακαλούμε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.
Ανατρέξτε στους Όρους της Κοινότητας και διαβάστε τις πολιτικές του Facebook.
Κατανοώ ότι η αποστολή πολλών αιτημάτων φιλίας σε άτομα που δεν γνωρίζω προσωπικά θεωρείται παρενόχληση και μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω αποκλεισμό μου.

ΣΤ.ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Ν.775- ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΝΩ