addthis

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Τσάι από… καφέ

Τσάι από… καφέ
Τα φύλλα της αραβικής ποικιλίας περιέχουν τα περισσότερα «αντιοξειδωτικά» Τα φύλλα της αραβικής ποικιλίας περιέχουν τα περισσότερα «αντιοξειδωτικά» © Forest & Kim Starr - CCA 3.0 U

Ένα αφέψημα σαν το τσάι παράγεται από τα φύλλα του φυτού του καφέ και λένε πως είναι πιο υγιεινό - τόσο από τον καφέ, όσο και από το τσάι. Το «καφετσάι», που παρασκευάζεται από το βράσιμο των φύλλων του καφέ και όχι από τους κόκκους του, είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ουσίες ωφέλιμες για την υγεία, σύμφωνα με ερευνητές από τη Βρετανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου