addthis

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Συνεχίζετε να κάνετε κατάχρηση τραμπουκισμό ,ναζί ψυχοσωματικά βασανιστήρια .Προσπαθώ μήπως και κάποια στιγμή καταλάβετε αυτά τα κτηνώδη

Συνεχίζετε να κάνετε κατάχρηση τραμπουκισμό ,ναζί ψυχοσωματικά βασανιστήρια .Προσπαθούν μήπως και κάποια στιγμή καταλάβετε αυτά τα κτηνώδη που κάνετε σε ένα συνάνθρωπο σας,που στην προκείμενη περίπτωση ήσαστε τόσο καθάρματα,που θα παραμείνετε στην βρωμιά και στο σκοτάδι,Παραβιάζεις τα πάντα και συνεχίζεις ανενόχλητος.Κόπια στιγμή θα δικαιωθώ γεια αυτά κτηνώδεις που μου κάνετε 5 χρόνο,Να σας γράψω  ντροπή ,ντροπιάζουμε την ιδία την λέξη?

Από την ομάδα Thanks to Mark Zuckerberg for making Facebook- Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας
Η ηλεκτρονική παρενόχληση είναι οποιοδήποτε είδος επανειλημμένης επιθετικής συμπεριφοράς λεκτικής, ψυχολογικής ή σωματικής - που πραγματοποιείται από ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων κατά τρίτων. Η ηλεκτρονική παρενόχληση είναι εσφαλμένη και απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραβλέπεται ή να αγνοείται."
Η νέα καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για να διαφυλάξει τους νέους (και όχι μόνο) από την ηλεκτρονική παρενόχληση που ήδη λαμβάνει διαστάσεις στο διαδίκτυο.
http://www.adslgr.com/forum/threads/275882-Ε
Ευρωπαϊκή Ένωση: Σταματήστε την Ηλεκτρονική Παρενόχληση
www.adslgr.com
"Η ηλεκτρονική παρενόχληση είναι οποιοδήποτε είδος επανειλημμένης επιθετικής συμπεριφοράς λεκτικής, ψυχολογικής ή σωματικής - που πραγματοποιείται από ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων κατά τρίτων. Η ηλεκτρονική παρενόχληση είναι εσφαλμένη και απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραβλέπεται ή να αγνοείται."

εε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου