addthis

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Εκφοβισμός τραμπουκισμός φασισμός- Σας παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί Για την ασφάλεια και το απόρρητο του λογαριασμού σας στο Facebook, να συμπληρώνετε τον κωδικό πρόσβασης μόνο όταν είστε στον πραγματικό ισότοπο του Facebook. Επίσης, φροντίστε να κατεβάζετε λογισμικό μόνο από ισότοπους που εμπιστεύεστε. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να είστε ασφαλείς στο Διαδίκτυο, επισκεφτείτε τη σελίδα του Facebook για την Ασφάλεια. Διαβάστε επίσης τα άρθρα της Wikipedia για το κακόβουλο λογισμικό και το ηλεκτρονικό ψάρεμα. Εκφοβισμος τραμπουκισμος φασισμός

οι τραμπούκοι ομάδα και βοήθεια του facebook, μου στήνουν μπλόκα για να μην πέραση  times india .Θα σας την κάνω δεν με ενοχλεί ,θα μπω σε κεντρικό δελτίο και θα του δώσω κείμενο γεια όλα αυτά που συμβαίνουν καθημερινά και συγκεκριμένα σήμερα  Επανεκλεγείς ΗΠΑ Πρόεδρο Barack Obama .με μπλοκάρεις  συνέχεια,.και σε όλα τα δίκτυα .Έμενα τι με ενδιαφέρει που δείχνετε το μίσος κατά της ανθρωπότητας.Το τι είσαστε το γνωρίζετε δεν κάνουμε διαφήμιση στα.………..

μμμ

Σας παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί

Για την ασφάλεια και το απόρρητο του λογαριασμού σας στο Facebook, να συμπληρώνετε τον κωδικό πρόσβασης μόνο όταν είστε στον πραγματικό ιστότοπο του Facebook. Επίσης, φροντίστε να κατεβάζετε λογισμικό μόνο από ιστοτόπους που εμπιστεύεστε. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να είστε ασφαλείς στο Διαδίκτυο, επισκεφτείτε τη σελίδα του Facebook για την Ασφάλεια. Διαβάστε επίσης τα άρθρα της Wikipedia για το κακόβουλο λογισμικό και το ηλεκτρονικό ψάρεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου