addthis

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Αρχίζουν τα μπλοκαρίσματα από τρίτους μπλοκάρουν τα blog bια να μην Φάνη η ανάρτηση .Εσένα θα περίμενα που επί 4 χρόνια έχεις μπλοκάρει όλα τα κράτη ,και μόνο το κράτος του β facebookι έχεις μόνο το αυτό που βρίσκεται??

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

1 λεπτό ·

Αρχίζουν τα μπλοκαρίσματα από τρίτους μπλοκάρουν τα blog bια να μην Φάνη η ανάρτηση .Εσένα θα περίμενα που επί 4 χρόνια έχεις μπλοκάρει όλα τα κράτη ,και μόνο το κράτος του β facebookι έχεις μόνο το αυτό που βρίσκεται?? είναι λυπηρό ένας κολοσσός να κάθετε επί χρόνια να μου κάνη αυτά .Αρνήσου αν μπορείς.Εσείς μέσο τις τεχνολογίας σας μας έχετε τα πάντα και μπορούμε και βλέπουμε που κάνετε αυτά >

— στην περιοχή Greece.

"Αρχίζουν τα μπλοκαρίσματα από τρίτους μπλοκάρουν τα blog bια να μην Φάνη η ανάρτηση .Εσένα θα περίμενα που επί 4 χρόνια έχεις μπλοκάρει όλα τα κράτη ,και μόνο το κράτος του β facebookι έχεις μόνο το αυτό που βρίσκεται?? είναι λυπηρό ένας κολοσσός να κάθετε επί χρόνια να μου κάνη αυτά .Αρνήσου αν  μπορείς.Εσείς μέσο τις τεχνολογίας σας μας έχετε τα πάντα και μπορούμε και βλέπουμε που κάνετε αυτά >"

Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε

(2) Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου