addthis

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

(Αναφερο στο facebook,και καταγγελο ομαδα βοιθεια και κάθε υπευθινο και υπολογο που ητας ανηκανος να κανη κατι για τα απανθροπα βασανηστηρια μερα νυχτα μια βιαια ψυχοσοματικα ναζι βασανηστυρια ζητω την καταδικη ομαδας και βοιθεια και παντος υπευθινου γεια την ανικανοτιτα να κανη κατι γεια 4 χρονο ασταματιτα και με κτηνοδια

 

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Αναφερο στο facebook,και καταγγελο ομαδα βοιθεια και κάθε υπευθινο και υπολογο που ητας ανηκανος να κανη κατι για τα απανθροπα βασανηστηρια μερα νυχτα μια βιαια ψυχοσοματικα ναζι βασανηστυρια ζητω την καταδικη ομαδας και βοιθεια και παντος υπευθινου γεια την ανικανοτιτα να κανη κατι γεια 4 χρονο ασταματιτα και με κτηνοδια
Το Διεθνές Συμβούλιο κατά των Βασανιστηρίων, με συμβουλευτικό στάτους στον ΟΗΕ, εδρεύει στην Κοπεγχάγη και επιχορηγείται από την Ε.Ε. και τη δανέζικη κυβέρνηση. Ασκεί το έργο του μέσω του δικτύου των 200 Κέντρων Περίθαλψης και Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων σε ολόκληρο τον κόσμο.
Βασανιστήριο είναι σοβαρός πόνος, είτε σωματικός, είτε ψυχικός, μια μέθοδος που χρησιμοποιείται για την εκμαίευση πληροφοριών ή ομολογίας σχετικά με μια πολιτική ή άλλη πράξη, όπου, κατά την άποψή τους, δεν μπορούν να φτάσουν μ' άλλον τρόπο.
Διαβάστε περισσότερα:
http://www.sansimera.gr/worldays/45#ixzz2e5SRDH2JΗ Διεθνής Ημέρα κατά των Βασανιστηρίων καθιερώθηκε στις 26 Ιουνίου 1998, ημερομηνία κατά την οποία το 1987 υπεγράφη η Διεθνής Σύμβαση κατά των Βασανιστηρίων και το 1948 ο Καταστατικός Χάρτης του ΟΗΕ.

Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · Προώθηση · πριν από 8 λεπτά ·

  • Γράψτε ένα σχόλιο...

(11) Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου