addthis

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

04/12/2012 - europe-ν-70 facebook.org pubishes απάντηση στην ιρλανδική σελίδα "έλεγχος" και προετοιμάζεται για τα δικαστήρια ... Σήμερα είμαστε pround να παρουσιάσει 70-σελίδες μας απάντηση στην ιρλανδική «έλεγχο» του Facebook. Περίληψη. Η ιρλανδική Προστασίας Δεδομένων Επίτροπος μας ζήτησε ένα σχόλιο σχετικά με την μη-δεσμευτική "έλεγχος", η οποία έχει τη διεκπεραίωση των παραπόνων μας χωρίς τη συμμετοχή μας. Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά όχι στον τελικό προορισμό. Η ιρλανδική αρχή έχει λάβει πολλά σημαντικά βήματα που μετακόμισε προστασία της ιδιωτικής ζωής στο Facebook προς τα εμπρός, αλλά όταν κοίταξε με περισσότερες λεπτομέρειες, δεν έχει πάντοτε τα στερεά και τα αποτελέσματα με βάση το γεγονός. Δηλώσεις του Facebook ήταν απλά υιοθέτησε, ακόμα κι αν πολλοί από αυτούς μπορεί να disproven με λίγα στιγμιότυπα. Φαίνεται όπως το Facebook έχει ξεγελαστούν επίσης την εξουσία σε ορισμένες περιπτώσεις ή δεν τουλάχιστον μείνει πιστή στις υποσχέσεις τους. Καμία από τις καταγγελίες μας σήμερα επιλυθεί, δεδομένου ότι πολλοί ήταν απλά εργάστηκαν για επιφανειακά. Θα έπρεπε επίσης να μάθετε ότι η ιρλανδική αρχή δεν είναι σύμφωνη με την κοινή νομική αντίληψη εντός της ΕΕ, εκφράζεται στο άρθρο 29 Εργασίας απόψεις Κόμματος.

04/12/2012 - europe-ν-70 facebook.org pubishes απάντηση στην ιρλανδική σελίδα "έλεγχος" και προετοιμάζεται για τα δικαστήρια ...
Σήμερα είμαστε pround να παρουσιάσει 70-σελίδες μας απάντηση στην ιρλανδική «έλεγχο» του Facebook.
Περίληψη.
Η ιρλανδική Προστασίας Δεδομένων Επίτροπος μας ζήτησε ένα σχόλιο σχετικά με την μη-δεσμευτική "έλεγχος", η οποία έχει τη διεκπεραίωση των παραπόνων μας χωρίς τη συμμετοχή μας. Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά όχι στον τελικό προορισμό.
Η ιρλανδική αρχή έχει λάβει πολλά σημαντικά βήματα που μετακόμισε προστασία της ιδιωτικής ζωής στο Facebook προς τα εμπρός, αλλά όταν κοίταξε με περισσότερες λεπτομέρειες, δεν έχει πάντοτε τα στερεά και τα αποτελέσματα με βάση το γεγονός. Δηλώσεις του Facebook ήταν απλά υιοθέτησε, ακόμα κι αν πολλοί από αυτούς μπορεί να disproven με λίγα στιγμιότυπα. Φαίνεται όπως το Facebook έχει ξεγελαστούν επίσης την εξουσία σε ορισμένες περιπτώσεις ή δεν τουλάχιστον μείνει πιστή στις υποσχέσεις τους.
Καμία από τις καταγγελίες μας σήμερα επιλυθεί, δεδομένου ότι πολλοί ήταν απλά εργάστηκαν για επιφανειακά. Θα έπρεπε επίσης να μάθετε ότι η ιρλανδική αρχή δεν είναι σύμφωνη με την κοινή νομική αντίληψη εντός της ΕΕ, εκφράζεται στο άρθρο 29 Εργασίας απόψεις Κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου