addthis

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

O ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ FACEBOOK:  είναι ο αντίχριστος, ο M.. Z …KILLER σατανική σέκτα, με τη μορφή έξι σιωνιστικού βασανιστήρια βιαιότητα και δήλωση μετάνοιας. Αναφορά ο διάβολος δεν σέβεται αυτό που είμαι άνθρωπος, είναι ένα δώρο από τον Θεό, το βάπτισμα και η Θεία Κοινωνία χάρισμα Χρηστού Συνεχιστής ηλεκτρονικά μέσα  Ναζί του παραφρόνα Χίτλερ ζητώ από ένα δισεκατομμύριο χρήστες του Facebook, να μάθουν ότι έχουμε πέσει θύμα της ψυχικής παράνοιας.NSA τιμωρός, διανομή δέρματα, η βία, η πορνεία, η βία, η ψυχική παιδεραστία, εσωτερικών ταραχών ειρήνης ψυχικής σατανικής παράνοιας, τυχερά παιχνίδια, ρουλέτα…. Και όμως η καταγγελία μπορεί Σατανά να καταδικάζουν όσους είναι υπεύθυνοι για κάθε υπεύθυνο υπόλογος και υπεύθυνος για την κακή θανατηφόρο βασανίστρια διοργανώθηκαν από Χίτλερ Ναζιστική kolastirio.Me ανελέητα βασανιστήρια ζώων έξι χρόνια σε μια κατάσταση του θνητού και κοντά στην αυτοκτονία, και μου πρότεινε να καλέσει άμεσα διώξεις βασανιστών, facebook βοήθεια της ομάδας και υπεύθυνος για διεστραμμένους Killers 1 δισεκατομμύριο ομήρους θύματα της κακής Satanist αίρεση, δίψα για αιμοσταγούς ναζιστικού σατανισμού??? .

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ FACEBOOK:  είναι ο αντίχριστος, ο M.. Z …KILLER σατανική σέκτα, με τη μορφή έξι σιωνιστικού βασανιστήρια βιαιότητα και δήλωση μετάνοιας. Αναφορά ο διάβολος δεν σέβεται αυτό που είμαι άνθρωπος, είναι ένα δώρο από τον Θεό, το βάπτισμα και η Θεία Κοινωνία χάρισμα Χρηστού Συνεχιστής ηλεκτρονικά μέσα  Ναζί του παραφρόνα Χίτλερ ζητώ από ένα δισεκατομμύριο χρήστες του Facebook, να μάθουν ότι έχουμε πέσει θύμα της ψυχικής παράνοιας.NSA τιμωρός, διανομή δέρματα, η βία, η πορνεία, η βία, η ψυχική παιδεραστία, εσωτερικών ταραχών ειρήνης ψυχικής σατανικής παράνοιας, τυχερά παιχνίδια, ρουλέτα…. Και όμως η καταγγελία μπορεί Σατανά να καταδικάζουν όσους είναι υπεύθυνοι για κάθε υπεύθυνο υπόλογος και υπεύθυνος για την κακή θανατηφόρο βασανίστρια διοργανώθηκαν από Χίτλερ Ναζιστική kolastirio.Me ανελέητα βασανιστήρια ζώων έξι
χρόνια σε μια κατάσταση του θνητού και κοντά στην αυτοκτονία, και μου πρότεινε να καλέσει άμεσα διώξεις βασανιστών, facebook βοήθεια της ομάδας και υπεύθυνος για διεστραμμένους Killers 1 δισεκατομμύριο ομήρους θύματα της κακής Satanist αίρεση, δίψα για αιμοσταγούς ναζιστικού σατανισμού???
.
Αυτός είναι Ο Αντιχρηστος Mark Zuckerberg, ο σατανάς ο διώκτης μου που προσπαθεί να με δολοφονήσει .Ας μου απόδειξη ήτοι δεν είναι ,7 χρόνια κάνω εγκλήσεις και αντί αυτού βασανιστήρια μέχρι θανάτου η στην αυτοκτονία???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου