addthis

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΨΥΧΙΚΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK 6 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ Σελίδα κοινότητας πρέπει να πεθάνεις , αυτό μου κάνουν η δαιμονισμένη,δεν μπορεί νορμάλ άνθρωπος να κάνει στον συνάνθρωποι αυτή την εγκληματική εσκεμμένη πράξη νε το γάντι Καταδικάζω την εγκληματική δολοφονικοί ενεργεία,από τους αρμοδίους και υπευθύνους του facebook.

Ο Socialist Web Michael Thalassis κοινοποίησε μια φωτογραφία στο δικό σας Χρονολόγιο.

ΨΥΧΙΚΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK 6 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Σελίδα κοινότητας πρέπει να πεθάνεις , αυτό μου κάνουν η δαιμονισμένη,δεν μπορεί νορμάλ άνθρωπος να κάνει στον συνάνθρωποι αυτή την εγκληματική εσκεμμένη πράξη νε το γάντι Καταδικάζω την εγκληματική δολοφονικοί ενεργεία,από τους αρμοδίους και υπευθύνους του facebook.Είναι καθαρά δολοφονική ενέργεια μέχρι τελικής εξόντωσης μου 6 χρόνο μέρα νύχτα μέσα στο σπίτι μου,κάνοντας διατάραξη οικιακής ειρήνης Δεν είμαι σκλάβος και υπόδουλ...ος, ούτε τίποτα διεστραμμένος, που μου φέρεστε με αυτόν τον πρόστυχο τρόπο
Είμαστε άνθρωποι με προσωπικότητα με αξιοπρέπεια στο διαδίκτυο πάνω από 30 χρόνια.Και ήρθατε εσείς καθάρματα βασανιστές να μας, κάνετε βίαια ομαδικά βασανιστήρια. Όχι ρε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να καταπατάς, τα ανθρώπινα δικαιώματα.Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι «βασικά δικαιώματα και θεμελιώδεις ελευθερίες ... τα οποία περιλαμβάνουν αστικά και πολιτικά δικαιώματα όπως το δικαίωμα . νομικά οι ελευθερίες που δίνει ο νόμος στον πολίτη ατομικά δικαιώματα αφορά τα δικαίωμα τα ανθρώπινα δικαιώματα τα πνευματικά δικαιώματα - που αφορούν στα πνευματικά έργα ως ιδιοκτησία?

Δείτε περισσότερα

"Σελίδα κοινότητας πρέπει να πεθάνεις ,   αυτό μου κάνουν η δαιμονισμένη,δεν μπορεί νορμάλ άνθρωπος να κάνει στον συνάνθρωποι αυτή την εγκληματική εσκεμμένη πράξη νε το γάντι Καταδικάζω την εγκληματική δολοφονικοί ενεργεία,από τους αρμοδίους και υπευθύνους του facebook.Είναι καθαρά δολοφονική ενέργεια μέχρι τελικής εξόντωσης μου 6 χρόνο μέρα νύχτα μέσα στο σπίτι μου,κάνοντας διατάραξη οικιακής ειρήνης Δεν είμαι σκλάβος και υπόδουλος, ούτε τίποτα διεστραμμένος, που μου φέρεστε με αυτόν τον πρόστυχο τρόπο 
Είμαστε άνθρωποι με προσωπικότητα με αξιοπρέπεια στο διαδίκτυο πάνω από 30 χρόνια.Και ήρθατε εσείς καθάρματα βασανιστές να μας, κάνετε βίαια ομαδικά βασανιστήρια. Όχι ρε δεν έχεις κανένα δικαίωμα να καταπατάς, τα ανθρώπινα δικαιώματα.Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι «βασικά δικαιώματα και θεμελιώδεις ελευθερίες ... τα οποία περιλαμβάνουν αστικά και πολιτικά δικαιώματα όπως το δικαίωμα . νομικά οι ελευθερίες που δίνει ο νόμος στον πολίτη ατομικά δικαιώματα αφορά τα δικαίωμα τα ανθρώπινα δικαιώματα τα πνευματικά δικαιώματα - που αφορούν στα πνευματικά έργα ως ιδιοκτησία?"

Socialist Web Michael Thalassis

 

Δείτε περισσότερα

Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε

(5) Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου