addthis

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας... - Διαδίκτυο Ενότητες Μιχ.Θαλάσσης Κοινότητα φωτογραφία από Wir für Edward Snowden. Εμείς Από Έντουαρντ Snowden Μέρκελ συνεχίζει να είναι το επίκεντρο της NSA Σύμφωνα με τον Ομπάμα , το κινητό τηλέφωνο της Μέρκελ δεν είναι πλέον παρακολουθείται άμεσα . ( Νίκαια επαφή με τον φίλο μας

 

Ο Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας κοινοποίησε φωτογραφία από Wir für Edward Snowden.
Εμείς Από Έντουαρντ Snowden
Μέρκελ συνεχίζει να είναι το επίκεντρο της NSA
Σύμφωνα με τον Ομπάμα , το κινητό τηλέφωνο της Μέρκελ δεν είναι πλέον παρακολουθείται άμεσα . ( Νίκαια επαφή με τον φίλο μας )
NSA : «Έχουμε διαταγές να μην επιτρέψει οποιαδήποτε απώλεια πληροφοριών μετά την ανακοίνωση της καγκελαρίου δεν μπορεί να παρακολουθείται άμεσα "
Τώρα, οι επαφές Μέρκελ παρακολουθείται απερίφραστα . Ακόμα κι αν δεν ακούτε άμεσα Μέρκελ κινητό τηλέφωνο - αν ο υπόλοιπος κόσμος έχει κοριό , όλες οι κλήσεις από Μέρκελ είναι στο κουτί !
Επιτήρησης για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας ; Για την εθνική ασφάλεια ;
Ψέμα από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και το Νόμπελ Ειρήνης !
Η πολιτική κατασκοπεία , η οικονομική κατασκοπεία , - προφανώς!
Αυτή η αλαζονική , εγκληματική συμπεριφορά , το στάδιο του εκβιασμού βρίσκεται με τα προσωπικά στοιχεία των φορέων λήψης αποφάσεων στην πολιτική , την οικονομία , την κυβέρνηση και την οικονομία πολύ κοντά ...
Στον κόσμο αστυνομικός αναπτύσσει ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος για να : - ποινική ταξίδια όλες έλεγχο και την εξουσία για τον εαυτό τους ! Απαξιεί πολιτική μας , ο πληθυσμός παραιτήθηκε .
Πότε θα ξεκινήσει ως ένα πρώτο βήμα για να καθαρίσει το γερμανικό έδαφος ;
- Τερματισμός όλων μυστικές συνθήκες με τις ΗΠΑ , όχι περισσότερο ειδικά δικαιώματα
- Το κλείσιμο των κέντρων κατασκοπείας των ΗΠΑ και τις στρατιωτικές βάσεις
- Απέλαση όλων των στρατιωτικών των ΗΠΑ και εξουσιοδότησε ιδιωτικές επιχειρήσεις κατασκοπείας
Είναι καιρός οι πολιτικοί μας να θυμηθείτε να πάρετε τη φροντίδα των γύρω του γερμανικού λαού και την πρόληψη της βλάβης ! Η συνεργασία με την ποινική , τα ανθρώπινα δικαιώματα -αψηφούν τα καθεστώτα θα πρέπει να επανεξεταστεί ριζικά !
www.n24.de/n24/Nachrichten/Politik/d/4328700/nsa-hoert-umfeld-von-angela-merkel-ab.html
Merkel nach wie vor im Fokus der NSA
Nach Aussage von Obama wird das Handy von Merkel nicht mehr direkt abgehört. (Nette Geste von unserem Freund)
NSA: "Wir ha...
Δείτε περισσότερα

 


Μέρκελ ακόμα δεν είναι πλέον άμεσα να ακούει το κινητό στο επίκεντρο των ΕΑΑ σύμφωνα με τον Ομπάμα με Μέρκελ. (Συμπαθητική αφή από τον φίλο μας)
NSA: "έχουμε το για να είναι δυνατή οποιαδήποτε απώλεια πληροφοριών, μετά από επικοινωνία δεν μπορεί άμεσα παρακολουθείται ο καγκελάριος" τώρα η Μέρκελ του παρακολουθείται επαφές με τους εντονότερους δυνατούς όρους. Ακόμα κι αν ακούς όχι άμεσα στην Μέρκελ κινητό,-εάν το υπόλοιπο του κόσμου είναι bugged, όλες οι κλήσεις από Μέρκελ είναι στο πλαίσιο!
Παρακολούθησης για την πρόληψη του τρόμου! Για την εθνική ασφάλεια;
Ξεδιάντροπη ψέμα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και το Νόμπελ ειρήνης νικητής!
Πολιτική κατασκοπεία, οικονομική κατασκοπεία, προφανώς!
Αυτή η αλαζονική, εγκληματική συμπεριφορά, το βήμα για την εκβίαση με ιδιωτική λεπτομέρειες των φορέων λήψης αποφάσεων στην πολιτική, οικονομικών, αρχές και τις επιχειρήσεις είναι πολύ κοντά σε...
Ο αστυνομικός του κόσμου χτίζει ένα παγκόσμιο αστυνομικό κράτος, - διακινούμενη εγκληματική ελέγχουμε όλα και δύναμη! Πολιτική μας σηκώνει τους ώμους τους ώμους του, ο πληθυσμός που παραιτήθηκε.
Όταν ξεκινάμε ως πρώτο βήμα, να καθαρίσει το γερμανικό πάτωμα;
-Παύση από τα όλες τις μυστικές συμφωνίες με τις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν περισσότερα - ειδικά δικαιώματα κλείσιμο των ΗΠΑ για τα κέντρα κατασκοπεία και στρατιωτικές βάσεις - εκδίωξη της εταιρείας όλα στρατιωτική και εξουσιοδοτημένο προσωπικό κατάσκοπος των ΗΠΑ, είναι καιρός να θυμηθείτε να ασχοληθούν με τον Γερμανικό λαό και να αποτρέψουν την βλάβη οι πολιτικοί μας! Η συνεργασία πρέπει να αναθεωρηθεί ριζικά με ποινικές, ανθρώπινα δικαιώματα-αψηφούν καθεστώτα!
www.N24.de/ n24/Nachrichten/Politik/d/4328700/nsa-hoert-umfeld-von-angela-merkel-ab.html (Μεταφράστηκε από: Bing

Ο Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας... - Διαδίκτυο Ενότητες Μιχ.Θαλάσσης Κοινότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου