addthis

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Καταδικάζω και των Προκαλώ να με διαψεύσει ,εάν δεν είναι αυτά που βιώνω και αυτά που γράφω για όλους τους φίλους τις σελίδας.τον αρμόδιο στον τομέα αυτό μετά παρακάτω ,και τον την κτηνώδη εγκληματική βασανιστική κτηνώδη πράξη?

Αναφέρω τον αρμόδιο στον τομέα αυτό με τα παρακάτω ,και τον  Προκαλώ να με διαψεύσει ,Ο αρμοδιος του facebook,εάν δεν είναι αυτά που βιώνω και αυτά που γράφω για όλους τους φίλους τις σελίδας.
Μπλοκάρισες λοξοδρομώντας τις κα. ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ που εάν δεν τους εντόπιζα δεν θα αναρτούσαν.που την έβγαλα από την σελίδα πριν καιρό και την έβαλα μετά από λίγο καιρό .και όλον τον φίλων σελίδας δεν άντεχα αυτήν την προσβολή σαν χρήστης του διαδικτύου,διότι Μπλοκάρουν Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ,υπουργούς παρουσιαστές και γενικά κάθε φίλο Τον κυρ.ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ.συνεχόμενα Anonymous , Wikipedia ,κ. Αντώνη Σαμαρά δημοσιογράφους ,τον κο χρυχοιδη, τον Edward Snowden ,την κα, Όλγα Κεφαλογιάννη, όταν ηταν στην σελιδα,και αναγκαστικά οπου όλους σας να μην είστε στην σελιδα διότι δεν άντεχα άλλο αυτό το διεφθαρμένο.Τον κύριο Κυρτσο , Kyriakos Mitsotakι ,Sarah Palin , Alpha TV σελιδες από διαφορες εκπομπες. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Bill Gates , Και ολοι οσοι ησαταν στην σελ,ιδα ?Προσοπικα με την κατάσταση του facebook δεν εχω ποτε κανενα πρόβλημα ,Προσωπικά με την κατάσταση του facebook δεν έχω ποτέ κανένα πρόβλημα ,σαν κατάσταση .Σαν συμπεριφορά στον τομέα που είμαστε πολλά απάνθρωπα βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια
10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου