addthis

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Να μην λυπάσαι διεστραμμένε ρατσιστή φασίστα κτήνος απάνθρωπο η σελίδα δεν έχει πρόβλημα ,το μίσος και η κτηνωδία που ασκείτε κατά εμού?

Να μην λυπάσαι διεστραμμένε ρατσιστή φασίστα κτήνος απάνθρωπο  η σελίδα δεν έχει πρόβλημα ,το μίσος και η κτηνωδία που ασκείτε κατά εμού την μπλοκάρετε συνεχώς επί 5 χρόνια εκατοντάδες φορές την ημέρα ,και με παρόμοιε μπλοκαρίσματα .Το 90% τον αναρτήσεων κάνετε ότι το χειρότερο να μην αναρτηθεί η κάθε σελίδα.Και συνεχώς ψάχνοντας μεθόδους να αναρτήσω.Βρίσκομαι υπό κατοχή του facebook ,με πρόστυχα κακόβουλα ,βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια,μετατρέποντας την σελίδα σε κολαστήριο.Ζητώ την απομάκρυνση όλον αυτόν τον ναζί φασιστών που με βασανίζουν 5 χρόνια ,αλύπητα.?

Η κάθε κατηγορία αξιολογείται πρώτα άχρηστοι, διεφθαρμένοι;Να ξεκαθαρίσουμε, ότι ανάλογες κατηγορίες πολιτών,η ανέχεια και η εξαθλίωση γίνεται για αυτούς το "νέο" μέλλον τους!
Λοιπόν, απολύστε πρώτα τους εαυτούς σας. Είστε ότι πιο κακό, ότι πιο λιγότερης ποιότητας ,,κτηνωδια ναζι φασισμος .Αισχος ακατανομαστη βασανιστες φασιστες.Ντροπιαστικο για ολο το ανθρωπινο γενος.Ζητω την αυστηρη καταδικη σας βασανηστες ? — με τους
Mihalis Thalassis στην τοποθεσία Αθηνα.

μτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου