addthis

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Εμείς για τον Έντουαρντ Snowden Ουάσινγκτον κατέχει Snowden για έναν προδότη. Αλλά είναι αλήθεια: Είναι ένας μαχητής για την πραγματική ελευθερία και πραγματική δημοκρατία. NSA υστερεί τεχνολογικά!

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Εμείς για τον Έντουαρντ Snowden
Ουάσινγκτον κατέχει Snowden για έναν προδότη. Αλλά είναι αλήθεια: Είναι ένας μαχητής για την πραγματική ελευθερία και πραγματική δημοκρατία.
NSA υστερεί τεχνολογικά!
Το αυξανόμενο ποσοστό των κινητών επικοινωνιών, η NSA ακόμη σημαντικά τεχνικά προβλήματα. Επίσης, διαχειρίζεται σήμερα να μην ακούει σε όλες τις συνδέσεις. Ω-τρόμο! απόσπασμα: ...
Η μετατροπή για τη συλλογή των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας έχουν κράτησε καιρό. Αυτό είναι "πολύ περίπλοκο" ... Η NSA δουλεύει .. αλλά φροντίστε να γεφυρώσει το χάσμα. Επιπλέον, οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών με τις δικαστικές αποφάσεις θα πρέπει να υποχρεωθούν να εκδίδουντα κινητά στοιχεία Έτσι, πιο κολοσσιαίες επενδύσεις στον τομέα και παραβιάσεις του νόμου σε όλο τον κόσμο είναι αναγκαία. Το χρέος των ΗΠΑ αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο και δεν είναι πλέον ελεγχόμενη. Η φήμη των ΗΠΑ είναι σε χαμηλό όλων των εποχών. Παρά τα οφέλη της οικονομικής κατασκοπείας, η συνολική εποπτεία και οικονομικά εξασφαλίσει ένα φιάσκο.
Wir für Edward Snowden
Washington hält Snowden für einen Verräter. Wahr ist aber: Er ist ein Kämpfer für echte Freiheit und echte Demokratie
.

Κοινότητα · Αρέσει σε 10.777 άτομα
Δείτε περισσότερα

Φωτογραφία του χρήστη Wir für Edward Snowden.

Wir für Edward Snowden

Κοινότητα

Σας αρέσει

Αρέσει σε 10.777

Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου