addthis

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

CNN ) - Είναι μια διαμάχη μεταξύ Internet αντίποδας : East Coast εναντίον West Coast , παλιό σχολείο εναντίον των νέων μέσων , Ivy League βαρύτητα εναντίον της Silicon Valley geekery . Σε μια γωνία είναι το Πανεπιστήμιο από ερευνητές του Princeton δημοσίευσαν μια εργασία που πρότεινε το Facebook θα μπορούσε να χάσει ένα επιβλητικό 80 % των χρηστών του μέχρι το 2017 . Θα βασίζεται προβολή

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

( CNN ) - Είναι μια διαμάχη μεταξύ Internet αντίποδας : East Coast εναντίον West Coast , παλιό σχολείο εναντίον των νέων μέσων , Ivy League βαρύτητα εναντίον της Silicon Valley geekery .
Σε μια γωνία είναι το Πανεπιστήμιο του Princeton . Στην άλλη , το Facebook .
Αυτό που διακυβεύεται είναι η αξιοπιστία της έρευνας του Princeton και - λαχανιάζουν ! - Η μελλοντική βιωσιμότητα του δικτύου του Mark Z...uckerberg . Ή , τουλάχιστον , οι καρδιές και τα μυαλά των χιλιάδων παρατηρητών , λαμβάνοντας πλευρές για την κοινωνική μέσων μαζικής ενημέρωσης .
Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα , όταν μια ομάδα από ερευνητές του Princeton δημοσίευσαν μια εργασία που πρότεινε το Facebook θα μπορούσε να χάσει ένα επιβλητικό 80 % των χρηστών του μέχρι το 2017 . Θα βασίζεται προβολή τους σε επιδημιολογικά μοντέλα , που χρησιμοποιούνται συνήθως για τη χαρτογράφηση της εξάπλωσης της νόσου , χρησιμοποιώντας την κατάρρευση του Myspace ως μελέτη περίπτωσης .
Δεδομένα " υποδηλώνει ότι το Facebook έχει ήδη φτάσει στο απόγειο της δημοτικότητάς του και έχει εισέλθει σε μια φάση παρακμής, " γράφουν οι ερευνητές στο έγγραφο , το οποίο δεν έχει κριτές .
Η πρόσφατη έρευνα έχει προτείνει , και το Facebook παραδέχθηκε , ότι οι νεότεροι χρήστες εγκαταλείπουν το Facebook για άλλες κοινωνικές πλατφόρμες . Ακόμα κι έτσι , πολλοί παρατηρητές ήταν επιφυλακτικοί της μεθοδολογίας του Princeton .
" Είναι ένα παλιό δημοσιογραφικό κόλπο : Απλά προσθέστε τις λέξεις« έρευνα » ή « μελέτη » σε ένα συγκλονιστικό αξίωση για άμεση αξιοπιστία », έγραψε Slate θα Oremus , ο οποίος επέκρινε νέα σημεία πώλησης για την αναφορά άκριτα στο χαρτί . " Το καλύτερο από όλα , είσαι απαλλαγμένος από κάθε ευθύνη για την επαλήθευση της αλήθειας της , δεδομένου ότι όλοι γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι δεν έχουν τα προσόντα να αμφισβητήσει επιστημονικά ευρήματα . "


Την Πέμπτη , το Facebook ανταπέδωσαν τα πυρά . Αλλά αντί για μια κονσέρβα δήλωση ή ένα σημείο προς σημείο παραίτηση από τις μεθόδους των ερευνητών , πήραν μια πιο παιχνιδιάρικη καρφί .
" Χρησιμοποιώντας την ίδια εύρωστη μεθοδολογία περιλαμβάνεται στο έγγραφο , προσπαθήσαμε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το « Πανεπιστήμιο του Princeton » - και δεν θα πιστεύετε τι βρήκα! " Facebook επιστήμονας δεδομένων Mike Develin έγραψε σε ένα blog post στη σελίδα του .
Η εξέταση του Facebook και Google πρότυπα ξόρκια κακές ειδήσεις μπροστά για το πανεπιστήμιο , Develin είπε , γλώσσα που φυτεύονται σταθερά σε ένα σαρκαστικό μάγουλο .
" Η τάση αυτή υποδηλώνει ότι Πρίνστον θα έχουν μόνο το μισό τρέχουσα εγγραφή του από το 2018 , και μέχρι το 2021 δεν θα έχει καμία φοιτητές σε όλα , συμφωνώντας με την προηγούμενη γραφική παράσταση της ακαδημαϊκής πολυμάθεια . Με βάση την ισχυρή επιστημονική ανάλυση μας , οι μελλοντικές γενιές θα είναι σε θέση να φανταστείτε αυτό τώρα- μπάζα ίδρυμα που περπάτησαν κάποτε αυτή τη γη », πρόσθεσε .
" Παρά το γεγονός ότι αυτή η έρευνα δεν έχει ακόμη κριτές , κάθε Όπως για αυτήν την ανάρτηση Η ως μιας αξιολόγησης από ομοτίμους . Έναρξη της επανεξέτασης ! "
Από το απόγευμα της Παρασκευής μετά του είχε προσελκύσει περισσότερους από 8.100 likes και σχόλια όπως «καλά τι παίζεται! "
"Θα έρθει στο βασιλιά των social media , εσείς καλύτερα να μην χάσετε », έγραψε ο Chris Taylor στο Mashable . CNET αποκάλεσε «η επιστροφή όλων των ανατροπές . "
Η smackdown χυθεί επίσης πάνω στο Twitter , όπου η Huffington Post ονόμασε « σπασίκλας φιλονικία " και οι περισσότεροι παρατηρητές έδωσε πίστωση στο Facebook για το γεγονός ότι μια αίσθηση του χιούμορ .
Ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του Princeton δεν ανταποκριθεί άμεσα Παρασκευή έως αίτημα του CNN για σχόλιο.
Στην πραγματικότητα , ούτε ίδρυμα κινδυνεύει να σπαταλάμε μακριά οποτεδήποτε σύντομα . Princeton έλαβε 24.498 αιτούντες για την τρέχουσα καινούρια κατηγορία του και δέχθηκε μόλις 7,4 % από αυτούς , εξασφαλίζοντας τη θέση της ως μία από τις ελίτ πανεπιστήμια της χώρας . Και από Σεπτέμβριος 2013 το Facebook είχε 1,2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα .
http://www.cnn.com/2014/01/24/tech/social-media/facebook-princeton-smackdown/index.html?sr=sharebar_TwitterΔείτε περισσότερα

από λίγα δευτερόλεπτα

Φωτογραφίες Χρονολογίου - Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου