addthis

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Τα δικαιώματα που έχεις επειδή είσαι άνθρωπος. Αν ρωτούσατε τους ανθρώπους στο δρόµο, «Τι είναι τα ανθρώπινα δικαιώµατα;» θα παίρνατε διαφορετικές απαντήσεις. Θα σας έλεγαν για κάποια από τα δικαιώματα που γνωρίζουν, αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν όλα τα δικαιώματά τους. Όπως περιγράφεται στους παραπάνω ορισμούς, δικαίωμα είναι κάποιου είδους ελευθερία. Είναι κάτι που το δικαιούται κάποιος επειδή είναι άνθρωπος.

 

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

http://gr.humanrights.com/#/home
Τα δικαιώματα που έχεις επειδή είσαι άνθρωπος.
Αν ρωτούσατε τους ανθρώπους στο δρόµο, «Τι είναι τα ανθρώπινα δικαιώµατα;» θα παίρνατε διαφορετικές απαντήσεις. Θα σας έλεγαν για κάποια από τα δικαιώματα που γνωρίζουν, αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν όλα τα δικαιώματά τους.
Όπως περιγράφεται στους παραπάνω ορισμούς, δικαίωμα είναι κάποιου είδους ελευθερία. Είναι κάτι που το δικαιούται κάποιος επειδή είναι άνθρωπος.

1013502_572484686136714_1577955477_n

Ενωμένοι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Εκπαιδευτικά υλικά, Βίντεο

gr.humanrights.com

Μάθετε για την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και διαβάστε τον κατάλογο των προστασιών. Δείτε το βίντεο Η ιστορία των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, υπογράψτε την έκκληση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, παραγγείλτε το δωρεάν DVD, και το πακέτο πληροφοριών και τα μαθήματα για τους εκπαιδευτ...

Μου αρέσει! · · Κοινοποιήστε · Προώθηση · πριν από λίγα δευτερόλεπτα ·

Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου