addthis

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ο Άνθρωπος William Henry "Bill" Gates είναι ένας πλούσιος άνθρωπος. Εκτιμώμενη περιουσία του, μερικοί 65 δισεκατομμύρια μετριέται σε δολάρια, ισούται με το ετήσιο ΑΕΠ του Ισημερινού, ίσως και λίγο περισσότερο από ότι της Κροατίας. Με αυτό το κριτήριο μάλλον αργό, ο ιδρυτής της Microsoft, αξίζει όσο δύο Κένυας, τρεις Trinidads και μια δωδεκάδα ή έτσι Montenegros. Καθόλου άσχημα για ένα πανεπιστήμιο εγκατάλειψης.

http://www.telegraph.co.uk/technology/bill-gates/9812672/Bill-Gates-interview-I-have-no-use-for-money.-This-is-Gods-work.htmlbill-gates_2456191b

William Henry "Bill" Gates είναι ένας πλούσιος άνθρωπος. Εκτιμώμενη περιουσία του, μερικοί 65 δισεκατομμύρια μετριέται σε δολάρια, ισούται με το ετήσιο ΑΕΠ του Ισημερινού, ίσως και λίγο περισσότερο από ότι της Κροατίας. Με αυτό το κριτήριο μάλλον αργό, ο ιδρυτής της Microsoft, αξίζει όσο δύο Κένυας, τρεις Trinidads και μια δωδεκάδα ή έτσι Montenegros. Καθόλου άσχημα για ένα πανεπιστήμιο εγκατάλειψης.
Γκέιτς είναι επίσης θανάσιμο, αν και μερικοί από τους θαυμαστές του, μπορεί να διαπιστώσετε ότι δύσκολο να πιστέψει κανείς, και όπως λένε, δεν υπάρχουν τσέπες σάβανα. Έτσι, τώρα ασχολούνται με τη διαδικασία της απαλλάσσοντας τον εαυτό του όλα αυτά τα χρήματα με την ελπίδα να παρατείνει τις ζωές των άλλων λιγότερο τυχεροί από τον εαυτό του.
"Είμαι σίγουρα ληφθεί επίσης μέριμνα όσον αφορά τα τρόφιμα και τα ρούχα», λέει, πλεονασμό. "Τα χρήματα δεν έχει καμία χρησιμότητα για μένα πέρα από ένα ορισμένο σημείο. Η χρησιμότητά της είναι εξ 'ολοκλήρου στην οι...κοδόμηση μιας οργάνωσης και να πάρει τους πόρους για να τις φτωχότερες στον κόσμο. "
Αυτό το «συγκεκριμένο σημείο» βρίσκεται λίγο πιο ψηλά από ό, τι για τους υπόλοιπους από εμάς - Gates κατέχει μια περιουσία σε αξία κράτος Ουάσιγκτον παραλίμνιο περίπου 150 εκατομμύρια δολάρια (£ 94 εκατομμύρια) και διαθέτει επίσης πισίνα εξοπλισμένη με ένα υποβρύχιο σύστημα μουσικής - αλλά κανείς το σημείο. Όντας πλούσια, ακόμη και στην κοσμική κλίμακα επιτυγχάνεται από τον Bill Gates, δεν αποτελεί εγγύηση για μια διαρκή θέση στην ιστορία. Η προβολή του προσωπικού υπολογιστή στην καθημερινή ζωή θα πρέπει να κάνει το κόλπο για αυτόν, αλλά ακόμη και στην ηλικία των 57 είναι ένας ανήσυχος άνθρωπος και θέλει κάτι περισσότερο. Η "περισσότερο" είναι η εξάλειψη μιας ασθένειας που έχει καταστρέψει ανείπωτη αριθμούς της ζωής: πολιομυελίτιδας
Αργότερα αυτό το μήνα, ο Γκέιτς θα παραδώσει Dimbleby Διάλεξη του BBC, λαμβάνοντας ως θέμα του την αξία του νεαρού ανθρώπινου όντος. Κάθε παιδί, θα πει, έχει το δικαίωμα σε μια υγιή και παραγωγική ζωή, και θα εξηγήσει πώς η τεχνολογία και η καινοτομία μπορούν να βοηθήσουν προς την επίτευξη αυτού του-ακόμα μακρινός στόχος. Γκέιτς έχει βάλει τα χρήματά του όπου το στόμα του είναι. Αυτός και η σύζυγός του Μελίντα έχουν δώσει μέχρι σήμερα μακριά 28 δισεκατομμύρια δολαρίων μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματος τους, περισσότερα από 8 δισεκατομμύρια δολάρια από αυτό για τη βελτίωση της παγκόσμιας υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου