addthis

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ξανά ενοχλήσετε ανάρτησης τις τια βάζεις μαζί.Που βρίσκεσαι ρε στο σπίτι σου η στο μαντρί σου ανόητε .Κάνης κατάχρηση καταπάτηση φασισμό βανδαλισμό είσαι ,ρε.

Από ομάδα Thanks to Mark Zuckerberg for making Facebook προς Από Ανεμοστρόβιλο Μιχάλης Θαλάσσης
τι λες ρε ανόητε θα κόψω το μηχάνημα στη μέση βλάκα ,δεν Πάι πιο κάτω ανόητε .στο πιο νορμάλ.Θα μου Πης ότι τρέχω .δεν μπορείτε να με αντιμετωπίσετε και μού ,λέτε τρέχω.Να παράς και εσύ να τρέχει .Έχετε πάθη κρίσι πανικού ανόητε παραμιλήσατε διεστραμμένη μου βγάζεις ναζί λεκτικό να .Τέρμα η λεκτική στο διαδίκτυο κανένας , δεν κάνη απαγορευτε .Μην τολμήσετε και κάνετε κατάχρηση με λεκτικούς θα σας ανάλαβα η αρμόδια κατάσταση Να τα ξεχάσετε βασανιστές αυτά που ξέρατε τέρμα η λεκτική ,σε ολόκληρο το διαδίκτυο ναι .κανίβαλοι ομάδα και βοήθεια
Με μπλοκάρουν με εικονικούς αποκλεισμούς ,και μετά ζητούν να παραδεχτώ κάτι που δεν έκανα και υπογράψω δήλωση μετάνοιας ότι δεν θα το ξανακάνω πιο ρε καθάρματα Εγκλιμάτιες. sos...
"Η ηλεκτρονική παρενόχληση είναι οποιοδήποτε είδος επανειλημμένης επιθετικής συμπεριφοράς λεκτικής, ψυχολογικής ή σωματικής - που πραγματοποιείται από ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων κατά τρίτων. Η ηλεκτρονική παρενόχληση είναι εσφαλμένη και απαράδεκτη συμπεριφορά. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παραβλέπεται ή να αγνοείται."Η νέα καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για να διαφυλάξει τους νέους (και όχι μόνο) από την ηλεκτρονική παρενόχληση που ήδη λαμβάνει διαστάσεις στο διαδίκτυο.
http://www.adslgr.com/forum/threads/275882-%CE%95

Μην ξανακάνεις κατάχρηση στην σελίδα με πιο δικαιωμα κάθαρμα,άλλαζες τις διατάξης φύγε ρε βασανιστή δεν το καταλαβεννης ηλίθιε στην σελίδα σου .Μην θέλεις παλιάνθρωπε να μας βλέπει όλο το διαδίκτυο ντροπή σεβάσου και λίγο αληταρία διεστραμμένε μην τολμήσεις και ξανά ενώσεις βλάκα τις εικόνες .Νομίζοντας ήτοι θα καλύψεις την βρόμα τις πλαστογραφίας άντε και, ανόητε.

ολοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου