addthis

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Δεν σας έγραψα να φύγετε από την σελίδα,μου έχετε δημιούργησε πολλά ανθρώπινα προβλήματα.Γευτώ θέλετε να συνεχίσετε σαν ύαινες να αποτελειώσουν το θήραμα τους. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι έχουμε όλοι το δικαίωμα του ελεύθερου ανθρώπου,χωρίς μίσος εκδίκηση και βασανιστήρια Αναλογιστείτε με όλα αυτά που έχετε διάπραξη σε βάρος μου εάν έχετε ένα ίχνος ανθρωπείας.Το να κάνης όλα αυτά τα κτηνώδη είσαι και εσύ ένα κτήνος. Δεν είναι μια ώρα ,και μετά από 2 μέρες πάλη. Είναι μια κτηνωδία στον 4 χρόνο.ποιος θα αντέξει σε αυτό το κακούργημα .Είπαμε αλλά εσείς είσαστε αποφασισμένη να με εξοντώσετε .Έχετε όλα τα μέσα και τα σχέδια ναζί που χρησιμοποιείτε Δεν σας θέλω καθόλου φύγετε από κοντά μου .Είσαστε κακοποιά στοιχεία με όλα αυτά τόσα χρόνια.Και ώμος ποτέ μου δεν μόλυνα την ψυχή μου ούτε την σκέψη μου,να κάνω κάτι το παρόμοιο ,η να εκδικηθώ.Ποτέ δεν θα μου χαλάσει,ούτε θα με επηρεαστώ με βασανιστήρια,συκοφαντίες και κάθε είδους πρόστυχες, πράξης κανένας αυτό που είμαι πάντα παραμένω χωρίς προσποίησης ,εκμετάλλευση συνανθρώπου η ότι Άλο αντιμετωπίσω .Είμαι γεννημένος ελεύθερος και σέβομαι τους πάντες και τα πάντα

Δεν σας έγραψα να φύγετε από την σελίδα,μου έχετε δημιούργησε πολλά ανθρώπινα προβλήματα.Γευτώ θέλετε να συνεχίσετε σαν ύαινες να αποτελειώσουν το θήραμα τους.
Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι έχουμε όλοι το δικαίωμα του ελεύθερου ανθρώπου,χωρίς μίσος εκδίκηση και βασανιστήρια Αναλογιστείτε με όλα αυτά που έχετε διάπραξη σε βάρος μου εάν έχετε ένα ίχνος ανθρωπείας.Το να κάνης όλα αυτά τα κτηνώδη είσαι και εσύ ένα κτήνος. Δεν είναι μια ώρα ,και μετά από 2 μέρες πάλη. Είναι μια κτηνωδία στον 4 χρόνο.ποιος θα αντέξει σε αυτό το κακούργημα .Είπαμε αλλά εσείς είσαστε αποφασισμένη να με εξοντώσετε .Έχετε όλα τα μέσα και τα σχέδια ναζί που χρησιμοποιείτε Δεν σας θέλω καθόλου φύγετε από κοντά μου .Είσαστε κακοποιά στοιχεία με όλα αυτά τόσα χρόνια.Και ώμος ποτέ μου δεν μόλυνα την ψυχή μου ούτε την σκέψη μου,να κάνω κάτι το παρόμοιο ,η να εκδικηθώ.Ποτέ δεν θα μου χαλάσει,ούτε θα με επηρεαστώ με βασανιστήρια,συκοφαντίες και κάθε είδους πρόστυχες, πράξης κανένας αυτό που είμαι πάντα παραμένω χωρίς προσποίησης ,εκμετάλλευση συνανθρώπου η ότι Άλο αντιμετωπίσω .Είμαι γεννημένος ελεύθερος και σέβομαι, τους πάντες και τα πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου