addthis

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Facebook απενεργοποιεί το εργαλείο αναγνώρισης προσώπου
ΛΟΝΔΙΝΟ: Facebook δήλωσε την Παρασκευή ότι είχε σβήσει την αναγνώριση προσώπου-εργαλείο που ζητά από τους χρήστες να "ετικέτα" φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του μετά από έρευνα της ιδιωτικής ζωής.
Το χαρακτηριστικό εντοπίστηκε από τις ρυθμιστικές αρχές ως μία από τις κύριες απειλές προστασία της ιδιωτικής ζωής που τίθενται από το site κοινωνικής δικτύωσης.
Δεδομένων της Ιρλανδίας Επίτροπος Προστασίας (DPC), Billy Hawkes, ο οποίος ξεκίνησε τον καθετήρα, επειδή οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις του Facebook βασίζεται στην Ιρλανδία, είπε ότι ήταν ευτυχής που η περιοχή είχε συμφωνήσει να αφαιρέσετε το εργαλείο στην Ευρώπη από τις 15 Οκτωβρίου.
Οι νέοι χρήστες είναι ήδη σε θέση να έχουν πρόσβαση.
Hawkes, δήλωσε: "Είμαι ικανοποιημένος ότι η αναθεώρηση έδειξε μια σαφή και συνεχή δέσμευση εκ μέρους του FBI για να συμμορφωθούν με τις ευθύνες της προστασίας των δεδομένων του.
Facebook turns off facial recognition tool - The Times of India http://timesofindia.indiatimes.com/tech/news/internet/Facebook-turns-off-facial-recognition-tool/articleshow/16501504.cmshttp://timesofindia.indiatimes.com/tech/news/internet/Facebook-turns-off-facial-recognition-tool/articleshow/16501504.cms

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου