addthis

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

CNN ) - Είναι μια διαμάχη μεταξύ Internet αντίποδας : East Coast εναντίον West Coast , παλιό σχολείο εναντίον των νέων μέσων , Ivy League βαρύτητα εναντίον της Silicon Valley geekery . Σε μια γωνία είναι το Πανεπιστήμιο από ερευνητές του Princeton δημοσίευσαν μια εργασία που πρότεινε το Facebook θα μπορούσε να χάσει ένα επιβλητικό 80 % των χρηστών του μέχρι το 2017 . Θα βασίζεται προβολή

Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

( CNN ) - Είναι μια διαμάχη μεταξύ Internet αντίποδας : East Coast εναντίον West Coast , παλιό σχολείο εναντίον των νέων μέσων , Ivy League βαρύτητα εναντίον της Silicon Valley geekery .
Σε μια γωνία είναι το Πανεπιστήμιο του Princeton . Στην άλλη , το Facebook .
Αυτό που διακυβεύεται είναι η αξιοπιστία της έρευνας του Princeton και - λαχανιάζουν ! - Η μελλοντική βιωσιμότητα του δικτύου του Mark Z...uckerberg . Ή , τουλάχιστον , οι καρδιές και τα μυαλά των χιλιάδων παρατηρητών , λαμβάνοντας πλευρές για την κοινωνική μέσων μαζικής ενημέρωσης .
Όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα , όταν μια ομάδα από ερευνητές του Princeton δημοσίευσαν μια εργασία που πρότεινε το Facebook θα μπορούσε να χάσει ένα επιβλητικό 80 % των χρηστών του μέχρι το 2017 . Θα βασίζεται προβολή τους σε επιδημιολογικά μοντέλα , που χρησιμοποιούνται συνήθως για τη χαρτογράφηση της εξάπλωσης της νόσου , χρησιμοποιώντας την κατάρρευση του Myspace ως μελέτη περίπτωσης .
Δεδομένα " υποδηλώνει ότι το Facebook έχει ήδη φτάσει στο απόγειο της δημοτικότητάς του και έχει εισέλθει σε μια φάση παρακμής, " γράφουν οι ερευνητές στο έγγραφο , το οποίο δεν έχει κριτές .
Η πρόσφατη έρευνα έχει προτείνει , και το Facebook παραδέχθηκε , ότι οι νεότεροι χρήστες εγκαταλείπουν το Facebook για άλλες κοινωνικές πλατφόρμες . Ακόμα κι έτσι , πολλοί παρατηρητές ήταν επιφυλακτικοί της μεθοδολογίας του Princeton .
" Είναι ένα παλιό δημοσιογραφικό κόλπο : Απλά προσθέστε τις λέξεις« έρευνα » ή « μελέτη » σε ένα συγκλονιστικό αξίωση για άμεση αξιοπιστία », έγραψε Slate θα Oremus , ο οποίος επέκρινε νέα σημεία πώλησης για την αναφορά άκριτα στο χαρτί . " Το καλύτερο από όλα , είσαι απαλλαγμένος από κάθε ευθύνη για την επαλήθευση της αλήθειας της , δεδομένου ότι όλοι γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι δεν έχουν τα προσόντα να αμφισβητήσει επιστημονικά ευρήματα . "


Την Πέμπτη , το Facebook ανταπέδωσαν τα πυρά . Αλλά αντί για μια κονσέρβα δήλωση ή ένα σημείο προς σημείο παραίτηση από τις μεθόδους των ερευνητών , πήραν μια πιο παιχνιδιάρικη καρφί .
" Χρησιμοποιώντας την ίδια εύρωστη μεθοδολογία περιλαμβάνεται στο έγγραφο , προσπαθήσαμε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το « Πανεπιστήμιο του Princeton » - και δεν θα πιστεύετε τι βρήκα! " Facebook επιστήμονας δεδομένων Mike Develin έγραψε σε ένα blog post στη σελίδα του .
Η εξέταση του Facebook και Google πρότυπα ξόρκια κακές ειδήσεις μπροστά για το πανεπιστήμιο , Develin είπε , γλώσσα που φυτεύονται σταθερά σε ένα σαρκαστικό μάγουλο .
" Η τάση αυτή υποδηλώνει ότι Πρίνστον θα έχουν μόνο το μισό τρέχουσα εγγραφή του από το 2018 , και μέχρι το 2021 δεν θα έχει καμία φοιτητές σε όλα , συμφωνώντας με την προηγούμενη γραφική παράσταση της ακαδημαϊκής πολυμάθεια . Με βάση την ισχυρή επιστημονική ανάλυση μας , οι μελλοντικές γενιές θα είναι σε θέση να φανταστείτε αυτό τώρα- μπάζα ίδρυμα που περπάτησαν κάποτε αυτή τη γη », πρόσθεσε .
" Παρά το γεγονός ότι αυτή η έρευνα δεν έχει ακόμη κριτές , κάθε Όπως για αυτήν την ανάρτηση Η ως μιας αξιολόγησης από ομοτίμους . Έναρξη της επανεξέτασης ! "
Από το απόγευμα της Παρασκευής μετά του είχε προσελκύσει περισσότερους από 8.100 likes και σχόλια όπως «καλά τι παίζεται! "
"Θα έρθει στο βασιλιά των social media , εσείς καλύτερα να μην χάσετε », έγραψε ο Chris Taylor στο Mashable . CNET αποκάλεσε «η επιστροφή όλων των ανατροπές . "
Η smackdown χυθεί επίσης πάνω στο Twitter , όπου η Huffington Post ονόμασε « σπασίκλας φιλονικία " και οι περισσότεροι παρατηρητές έδωσε πίστωση στο Facebook για το γεγονός ότι μια αίσθηση του χιούμορ .
Ένας εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου του Princeton δεν ανταποκριθεί άμεσα Παρασκευή έως αίτημα του CNN για σχόλιο.
Στην πραγματικότητα , ούτε ίδρυμα κινδυνεύει να σπαταλάμε μακριά οποτεδήποτε σύντομα . Princeton έλαβε 24.498 αιτούντες για την τρέχουσα καινούρια κατηγορία του και δέχθηκε μόλις 7,4 % από αυτούς , εξασφαλίζοντας τη θέση της ως μία από τις ελίτ πανεπιστήμια της χώρας . Και από Σεπτέμβριος 2013 το Facebook είχε 1,2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα .
http://www.cnn.com/2014/01/24/tech/social-media/facebook-princeton-smackdown/index.html?sr=sharebar_TwitterΔείτε περισσότερα

από λίγα δευτερόλεπτα

Φωτογραφίες Χρονολογίου - Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας

Σας υποτιμά αυτό που κάνετε κατά καιρούς ,στέλνοντας μηνύματα παντού.Δεν επεκτάθηκα διότι αυτά ας πούμε ότι συμβαίνουν ,από αναιδής και κακόβουλους ,από κάθε σημείο του web Αλλά δεν υπάρχει λεπτό που να μην μου κάνουν ηλεκτρονική παρενόχληση η του facebook ομάδα βοήθεια και ποιος άλλος δεν γνωρίζω.Είναι πολύ

Σας υποτιμά αυτό που κάνετε κατά καιρούς ,στέλνοντας μηνύματα παντού.Δεν επεκτάθηκα διότι αυτά ας πούμε ότι συμβαίνουν ,από αναιδής και κακόβουλους ,από κάθε σημείο του web Αλλά δεν υπάρχει λεπτό που να μην μου κάνουν ηλεκτρονική παρενόχληση η του facebook ομάδα βοήθεια και ποιος άλλος δεν γνωρίζω.Είναι πολύ κακουργηματικό μέσα στο σπίτι μου μέρα νύχτα.είναι εκδικητικά όλα τα βασανιστήρια με βίαια ψυχοσωματικά βασανιστήρια, χιλιάδες φορές ----------------------------------------------------------- Έχετε ένα νέο άμεσο μήνυμα. (hey, κάποιος εξαπλώνεται φρικτό φήμες για σένα ) Το site που προσπαθείτε να επισκεφθείτε μπορεί να είναι ανασφαλείς! Αυτό είναι ανανδρο και προστυχο να στελνουν σε φιλους κακοφημα mail...

τ1  τ2

Έχετε ένα νέο άμεσο μήνυμα. (hey, κάποιος εξαπλώνεται φρικτό φήμες για σένα )

Καλώ το αρμόδιο και υπεύθυνο ,λόγο ανικανότητας να σταματήσουν τα καθάρματα που έχει ομάδα και βοήθεια τα απάνθρωπα και κτηνώδη γεια 5 χρόνο.Που γνώριζε τα πάντα αλλά τους παρείχε ασυλία και συγκάλυψη .Ζητώ την τιμωρία που με 3250 μέρες μπλοκάρισμα και όλα

Καλώ το αρμόδιο και υπεύθυνο ,λόγο ανικανότητας να σταματήσουν τα καθάρματα που έχει ομάδα και βοήθεια τα απάνθρωπα και κτηνώδη γεια 5 χρόνο.Που γνώριζε τα πάντα αλλά τους παρείχε ασυλία και συγκάλυψη .Ζητώ την τιμωρία  που με 3250 μέρες μπλοκάρισμα και όλα τα μαζί βασανιστήρια να με τρομοκρατούσαν ,με ηλεκτρονική παρενόχληση μέσα στο σπίτι μου προκαλώντας ταραχή ψυχική οδύνη τόσο σε εμέ όσο και στην οικογένεια. Ζητώ την αποκαταστήσει αυτής τις απάνθρωπης κτηνωδίας Δεν περίμενα ποτέ ότι θα υπάρχουν στο διαδίκτυο τέτοια καθάρματα και τέτοια κτηνωδία .Ποτέ δεν έγινε όχι μόνο παρόμοιο αλά ούτε κατά νου Αυτό είναι κτηνωδία εγκληματική ενεργεία με όλα τα ναζί φασιστικά οργανωμένα βασανιστήρια Ντροπή σας να έχετε μια τέλεια κατάσταση και να μην μπορείτε να την κουμαντάρετε .Συνεχώς με εκβιασμούς με εικονικές αποσύνδεσης και μετά μέχρι και 47 μέρες ,φτάνοντας σε ακραίες κατάστασης από αυτά τα καθάρματα ,που λογίζονται ομάδα και βοήθεια μετά εντολέα κ,γεια τέλεια βασανιστήρια .Σας πληροφορώ ότι δεν λειτουργοί τίποτα ,δεν ξέρετε τι σας γίνετε και κάποιος πουστ από την πρώτη ώρα πού πάτησα το πόδι μου στο facebook κολαστήριο γεια έμενα .με βασανίζουν αλύπητα μέσα στο σπίτι μ ου  Ανίκανη στην φυλακή τομάρια ..?

sinimena

Βρωμιάρηδες διεστραμμένη σταματήστε την εκδίκηση και το μίσος που σας έχει τυφλώσει. Ανίκανε ,δεν γνωρίζω ποιος πουστ είσαι και που ανήκεις καλοπόδαρα θρασύδειλε .Γράψε μου ρε αλήτ το όνομα σου και ένα mail .Θρασύδειλε τ

Βρωμιάρηδες διεστραμμένη σταματήστε την εκδίκηση και το μίσος  που σας έχει τυφλώσει. Ανίκανε ,δεν γνωρίζω ποιος πουστ είσαι και που ανήκεις καλοπόδαρα θρασύδειλε .Γράψε μου ρε αλήτη το όνομα σου και ένα mail .Θρασύδειλε τυφλοπόντικα φύγε κάθαρμα από την σελίδα και άντε πήγαινε Άλου .Ντροπή σε εσάς που συνεχώς διασπείρετε στο διαδίκτυο ψευδή συκοφαντίες κατά εμού με ότι το πιο πρόστυχο .Και όχτε το θράσος να στέλλετε mail σε φίλους.Μερική με ενημέρωσαν και μετά χάθηκαν τέλειος απ[ο το f/b.Ντροπή αυτή η λάσπη και η βρόμια προσπαθώντας ,σε συνεργασία με άλλες  πρόστυχες πολύς φορές γεια να περιχείτε ότι πρόστυχο έχετε κατά νου. Δεν κάνετε τίποτα αλά ούτε και αξίζει να ασχοληθώ Άλο μαζί σας Γράψω πάντα αυτά τα κτηνώδη και πρόστυχα που βιώνω

ενδιαφερον