addthis

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Αναφέρω και καταγγέλλω ομάδα και βοήθεια του facebook ,Καθημερινά Συνεχίζεις να κρύβεις και να εξαφανίζεις ανάρτησης με τον Edward Snowden.

Αναφέρω και καταγγέλλω  ομάδα και βοήθεια του facebook ,Καθημερινά Συνεχίζεις να κρύβεις και να εξαφανίζεις ανάρτησης με τον  Edward Snowden.

snuper

Κατάχρηση με μίσος σε όλες τις αναρτήσεις του Στέλιου Καζαντζίδη κάνουν τελευταίους μήνες η ομάδα και η βοήθεια αίσχος? εννοείτε...

Κατάχρηση με μίσος σε όλες τις αναρτήσεις του Στέλιου Καζαντζίδη κάνουν τελευταίους μήνες η ομάδα και η βοήθεια αίσχος? εννοείτε...

kataxrish

(προστέθηκαν με ετικέτα στη φωτογραφία του χρήστη) δεν μου αρέσουν η ετικέτες που είναι άγνωστες και που αποσκοπούν γεια συμφέρον.? θα γένη εκτός μαζί με τον κάθε χρηστή?

(προστέθηκαν με ετικέτα στη φωτογραφία του χρήστη) δεν μου αρέσουν η ετικέτες που είναι άγνωστες και που αποσκοπούν, γεια συμφέρον.? θα βγένη  εκτός μαζί με τον κάθε  χρηστή ?

Κατάσταση: Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας . Ελεύθερη σελίδα χωρίς φραγμούς χωρίς κινδυνολογία

Κατάσταση: Μιχάλης κοινότητα Θαλάσσης Βικιπαίδειας .                Ελεύθερη σελίδα χωρίς φραγμούς χωρίς κινδυνολογία εκβιασμούς ,χωρίς κτήμα κανενός.Δίχως λογοκρισία φίμωση ηλεκτρονική παρενόχληση ,και χωρίς κανένα υπονοούμενο και διακρίσεις. Ζητώ από το αρμόδιο και υπεύθυνο του facebook,να σεβαστή ,και να σταματήσει αυτή την 4 χρόνια ασταμάτητη μέρα νύχτα  κτηνωδία κατά εμού.Απλά σεβαστείτε, είμαι άνθρωπος και έχω κάθε δικαίωμα να ζήσω.Χωρίς τα μέχρι τώρα ακατανόμαστα, γνωστά στους πάντες τον εκβιασμό, και πρόστυχα κτηνώδη με 3250 μπλοκάρισμα φυλακή υποτίμηση νοημοσύνης και χιλιάδες απάνθρωπα μαρτύρια? 

Καταγραφή 66

Καλημέρα: Exω Προτείνει φίλους για τον Proheiro Tetradio πολες φορές και δεν έχει σταλεί κανένας .Και όχι μόνο αυτό αλλά και τους έχω καλέσει μέσω Προτείνετε φίλους για τον Proheiro Tetradio ,και δεν είναι κανένας καλεσμένος.Αυτό

Καλημέρα: Exω Προτείνει φίλους για τον Proheiro Tetradio πολες φορές και δεν έχει σταλεί κανένας .Και όχι μόνο αυτό αλλά και τους έχω καλέσει μέσω Προτείνετε φίλους για τον Proheiro Tetradio ,και δεν είναι κανένας καλεσμένος.Αυτό το θεώρησα κοροϊδία .Χθες το παρατήρησα ότι κάνατε παιχνίδι 10 φορές τα εύδια άτομα,και ήταν πάλη χωρίς καμία ένδοξη .Δεν γίνετε να προσπαθείτε να παίζετε μαζί μου ,διότι έχει καταντήσει αηδία .Δεν γνωρίζω ποιος είσαι και εάν είσαι του facebook,διότι φαίνετε ότι δεν υπαρχή καμία επικοινωνία με αυτά που ζητώ .Σταματήστε της δήθεν καλοσύνες και την υποτίμηση τις νοημοσύνης.Μάλιστα υπαρχή άτομο που το καλό 4 χρόνια και παίζετε συνέχεια .Αλώστε δεν με ενδιαφέρουν η αρμοί και τελείως άγνωστη φίλοι.Ούτε βλέψης ούτε αποσκοπώ κάπου ,αλλά με τον τρόπο αυτό να στέλνω  και μετά να μου γράφετε πάλη στείλε μήνυμα στα ιδία άτομα δεκάδες φορές ντροπή αυτή η πρόστυχη κοροϊδία?που γίνετε συνέχεια επί 4 χρόνια,με όλες τις μετέπιπτα ασυνέχειες?