addthis

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Largest loop the loop in a car - Video of the Week 14th March - Guinness...

Προσθήκη λεζάντας
   
   Πάλι ξεχάστηκαν τα μάτια μου στους δρόμους,
κι έχω για σένα έναν έρωτα τυφλό,
εσύ σε ξένη αγκαλιά γέρνεις τους ώμους,
κι εγώ τη νύχτα μου σκοτώνω με πιοτό!!!!!!!!!
Category:Music
License:Standard YouTube License
http://youtu.be/DI55_YpgFXg

Σε αυτήν την ανάρτηση

405190_492253087469325_699446324_n    550381_10151102936732669_1321470769_n

Photo Mihalis.Thalassis Halkida : Sade - Love Is Stronger Than Pride

Photo Mihalis.Thalassis Halkida : Sade - Love Is Stronger Than Pride

Τρία σενάρια για τη φορολόγηση των ακινήτων

Τρία σενάρια για τη φορολόγηση των ακινήτων
Στις 50.000 ευρω το αφορολόγητο όριο για τα ακίνητα

Στις 50.000 ευρω το αφορολόγητο όριο για τα ακίνητα Φωτογραφία αρχείου                         

Αλλαγές έρχονται στην φορολογία ακινήτων, με ανοιχτές τρεις προτάσεις που θα βρεθούν στο τραπέζι. Όλες προβλέπουν αφορολόγητο το οποίο θα κυμαίνεται από 50.000 έως 100.000 ευρώ. Με αφορολόγητο στις 50.000 ευρώ 1 στους 2 ιδιοκτήτες ακινήτων δεν θα καταβάλει φόρο, ενώ με το αφορολόγητο στα 100.000 ευρώ εκτιμάται ότι θα εξαιρεθεί το 75% των ιδιοκτητών.
Τα κλιμάκια θα κυμαίνονται από 6 έως 9, με τους συντελεστές να ξεκινούν από πολύ χαμηλά, ακόμη και από 0,05% και να φθάνουν μέχρι 2% για μεγάλης αξίας περιουσίες.
Επιβαρύνσεις έρχονται στα αγροτεμάχια και οικόπεδα εκτός σχεδίου, ενώ ειδική μέριμνα θα υπάρξει για τα αγροτεμάχια της Αττικής.

Κλειστά τα φαρμακεία την Δευτέρα και την Τρίτη

Κλειστά τα φαρμακεία την Δευτέρα και την Τρίτη
Κλειστά θα είναι τη Δευτέρα και την Τρίτη τα φαρμακεία όλης της χώρας καθώς οι φαρμακοποιοί έχουν εξαγγείλει 48ωρη απεργία. Ταυτόχρονα από τη Δευτέρα θα σταματήσουν την πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Οι φαρμακοποιοί που ζητούν την άμεση πληρωμή των τρεχόντων λογαριασμών ΕΟΠΥΥ, έχουν ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσουν τόκους υπερημερίας εφόσον οι πληρωμές καθυστερούν περισσότερο από 60 ημέρες. Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, έχει ζητήσει συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την Δευτέρα, προκειμένου να βρεθεί κοινός τόπος και να αρθεί το αδιέξοδο. Οι φαρμακοποιοί θα πραγματοποιήσουν συνέντευξη τύπου την Τρίτη και συνέλευση για να καθορίσουν τη στάση τους το ερχόμενο Σάββατο.

«Φεστιβάλ Επιστήμης & Τεχνολογίας» στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

«Φεστιβάλ Επιστήμης & Τεχνολογίας» στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Το γιορτινό Φεστιβάλ Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 48), στην καρδιά της πόλης, είναι πάλι εδώ. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Φεστιβάλ του 2011, η αντίστοιχη φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 13-16 Δεκεμβρίου 2012, με τον ίδιο πάντα στόχο: Την εξοικείωση μικρών και μεγάλων με τις έννοιες, τη μεθοδολογία και τα μυστικά της επιστημονικής σκέψης, αλλά και τις εφαρμογές της έρευνας στην καθημερινή μας ζωή.
Διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες και ερευνητές θα μιλήσουν στο FEST12 για τεχνολογίες αιχμής και σύγχρονες ανακαλύψεις, ενώ ειδικοί της επικοινωνίας της επιστήμης θα αναδείξουν νέους τρόπους και «εργαλεία» σύνδεσης επιστήμης και κοινωνίας.
Το τετραήμερο πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει ποικίλες πρωινές και απογευματινές δραστηριότητες. Στις πρωινές εκδηλώσεις, πανεπιστημιακοί και επιστημονικοί φορείς θα παρουσιάσουν πρωτότυπα εκπαιδευτικά και διαδραστικά προγράμματα, με στόχο την άμεση συμμετοχή και εξοικείωση παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών με τις νέες μεθόδους μάθησης, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και φοιτητές. Οι απογευματινές παρουσιάσεις θα καλύψουν ευρύ φάσμα επιστημονικών αναζητήσεων με συζητήσεις και ανοικτό διάλογο, στον οποίο θα συμμετάσχουν προσωπικότητες της επιστήμης και της επικοινωνίας. Απευθύνονται σε νέους επιστήμονες, φοιτητές, εκπαιδευτικούς, αλλά και το ευρύ κοινό.

kalhmera

kalhm;era

700

380728_262444653870226_914035682_n

whos.amung.us - dashboard » gcw292jrbl7s

whos.amung.us - dashboard » gcw292jrbl7s

Τυφλοί μπορούν να δουν τη γραφή Μπράιγ με τα μάτια

Τυφλοί μπορούν να δουν τη γραφή Μπράιγ με τα μάτια

Η τεχνική απαιτεί το οπτικό νεύρο να είναι άθικτο © Second Sight
Αμερικανοί ερευνητές δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό ηλεκτρονικό σύστημα, που, για πρώτη φορά, επιτρέπει στους τυφλούς να «βλέπουν» τα γράμματα της γραφής Μπράιγ. Ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα, που εμφυτεύεται στο μάτι του ασθενούς, στέλνει τις εικόνες του συστήματος Μπράιγ απευθείας στον εγκέφαλο. Έτσι, ο ασθενής μπορεί, μέσω των ηλεκτρικών σημάτων που λαμβάνει ο εγκέφαλός του, να οπτικοποιήσει σωστά τα γράμματα και τις λέξεις του αλφαβήτου Μπράιγ, σε ποσοστό 80% έως 90%.

Ολοκληρώθηκε τηλεδιάσκεψη του Eurogroup για τη δόση

Ολοκληρώθηκε τηλεδιάσκεψη του Eurogroup για τη δόση
Καθοριστικές, για εκταμίευση της δόσης και τη διαχείριση του ελληνικού χρέους είναι οι επόμενες ώρες, ενώ ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ η έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup, που είχε ως σκοπό, να προετοιμάσει τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης τη Δευτέρα, όπου αναμένεται να ληφθούν, οι οριστικές αποφάσεις.
Υπάρχει πραγματική πρόοδος σε όλα τα μέτωπα, ωστόσο οι συνομιλίες θα συνεχιστούν μέχρι την τελευταία στιγμή, επισήμανε ο πρωθυπουργός μετά τη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες, προσθέτοντας ότι έχει πάψει πια να ακούγεται το παλιό και επαναλαμβανόμενο «για όλα φταίει η Ελλάδα». Αναφορικά με τα κοινοτικά κονδύλια της περιόδου 2014-2020, για τα οποία δεν υπήρξε συμφωνία στη σύνοδο, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι δώσαμε μάχη για να υπάρξει μία ειδική ρύθμιση και αντιμετωπίστηκε θετικά, ενώ γνωστοποίησε την πρόταση του προέδρου της ΕΕ για αύξηση κατά 20% των 11,2 δισ που ήταν η αρχική πρόταση.

O τυφώνας Σάντι χτυπάει τις ΗΠΑ

O τυφώνας Σάντι χτυπάει τις ΗΠΑ

O τυφώνας Σάντι χτυπάει τις ΗΠΑ

O τυφώνας Σάντι χτυπάει τις ΗΠΑ

<img src=" title=" alt="Εικόνες από το πέρασμα του τυφώνα Σάντι (© (c) Getty Images)" style="margin-top:16.5px;" width="598" height="465">

Μιχάλης Θαλάσσης

Οι καλύτερες εικόνες απ' όλο τον κόσμο (© REUTERS/Khaled Abdullah)

Η εβδομάδα σε εικόνες: 23 Νοεμβρίου 2012

Η εβδομάδα σε εικόνες: 23 Νοεμβρίου 2012

Εργάτης που μεταφέρει αγαθά, περιμένει να του αναθέσουν την επόμενη δουλειά του στην παλιά πόλη της Σαναά, στην Υεμένη

Μιχάλης Θαλάσσης -Δημιουργία Εφαρμογών

Bookmark and Share Bookmark and Share

Photo Mihalis.Thalassis Halkida : ΝΕΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Photo Mihalis.Thalassis Halkida : ΝΕΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

http://photomihalis.blogspot.gr/2012/11/blog-post_19.html#links. 

ΝΕΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Ο Γάιος είναι η πρωτεύουσα των Παξών. Πήρε το όνομά του από τον Απόστολο Γάιο που σύμφωνα με την παράδοση σε αυτόν οφείλεται ο εκχριστιανισμός των κατοίκων

ΝΕΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ http://youtu.be/A3JfyeGP3LU

Είναι το κόσμημα της Κέρκυρας.Περιπλανηθείτε στις στοές του κάστρου, θαυμάστε την μοναδική αρχιτεκτονικη του και απολαύστε την πανοραμικη θεα της πόλης..

MITROPANOS ZEIMPEKIKA MIX By KYRVOG.wmv

Web Photo - Michael Thalassis: Είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό .Είμαι γραμμένος στο fa...

Web Photo - Michael Thalassis: Είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό .Είμαι γραμμένος στο fa...: Είναι ένα θέμα πολύ σοβαρό .Είμαι γραμμένος στο facebook,που δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα δεν γίνετε άλλο.Με τον Μαρ είμαστε φίλοι έτσι ...

http://youtu.be/1ORnPxf0q4g Τάκης Σούκας - "Ανήμπορος"

http://1.bp.blogspot.com/_s7TnsIIYVRs/ScuWyTvydxI/AAAAAAAACDo/k2U_FClP8FM/s1600/26-3%2B062333333333.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhf3xNLV01Jy9aU3bOklfj_DCvbBHMFT7LTyOmbatQhbcyHnjwSsxVzmxAiBT5_pOrvAfyK2IqL1BtAThM9Gy_18trc8e-8Xjl3VZg3yo0iA4Qxc7825NRjkfG8zPRj5clLpZ-Jvhyzjfg/s1600/26-3+062333333333.jpg

Victoria's Secret fashion show

Victoria's Secret fashion show Το σόου Victoria's Secret  ήταν όσο εντυπωσιακό το περιμέναμε χθες το βράδυ στη Νέα Υόρκη. Εμφανίστηκαν αστέρια όπως η Rihanna, ο Justin Bieber και οι Bruno Mars και συνόδευσαν τα μοντέλα στην πασαρέλα: η Adriana Lima  και η Alessandra Ambrosio μας άφησαν άφωνους. Φέτος τα όμορφα κορίτσια Lily Donaldson, Cara Delevigne και Jourdan Dunn συμμετείχαν επίσης.

Άκη Πανου,Εφτά νομά,Χαροκόπου 1942-1953 ότι καλύτερο έχουμε ακούσει από τον Μητροπάνο...

   

 

Χαροκόπου 1942-1953 (Στις παράγκες) το τραγούδι είναι πιό γνωστό ως εφτά νόμά σ' ένα δωμά. Σύνθεση του Άκη Πάνου, (στίχοι και μουσική), από το LP ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ , Μίνως Μάτσας και υιός, με κωδικό MSM 433. Πρώτη εκτέλεση Γιώργος Νταλάρας, εδώ παιγμένο και τραγουδισμένο από τον Μάκη Σεβίλογλου στις 17/1/2012 στο Κόκκινο όπου παρουσιάστηκε το βιβλίο του Γιάννη Παπαϊωάννου, (ηχολήπτη επί σειρά ετών στην Columbia), με τίτλο"Πίσω απ' το τζάμι". Παίζουν οι μουσικοί, Κώστας Τζιαγκούλας - κιθάρα, Θάνος Σταυρίδης - ακορντεόν, Δημήτρης Κίτσιος - κοντραμπάσο, στη σκηνή κι ο Γιάννης Παπαϊωάννου.

Κατηγορία:

Μουσική

Άδεια:

Τυπική άδεια YouTube

Πάρε Κόσμε (1967) . Θανάσης Βέγγος