addthis

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Μερικές συμβουλές για να Δοκιμάστε
  • Ctrl + K για την Εισαγωγή Υπερζεύξεις-Σε όλη εφαρμογές της Microsoft, αυτή η συντόμευση σας επιτρέπει να εισαγάγετε μια υπερ-σύνδεση. Αν είστε WLW, το Word ή το Microsoft Outlook χρήστη, θα χρησιμοποιήσετε πιθανώς αυτό δεκάδες φορές την ημέρα.
  • Ctrl + Shift + V για να Ειδική επικόλληση-Κατά την αντιγραφή και επικόλληση σε WLW από ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου ή web browser, η μορφοποίηση δεν είναι πάντα μια χαρά. Αντί να πατήσετε Ctrl + V για να επικολλήσετε, δοκιμάστε Ctrl + Shift + V, το οποίο θα σας δώσει τις επιλογές για την επικόλληση ενός πολύ καθαρότερα Έκδοση:
  • Μην Επικόλληση Εικόνες, Εισαγωγή Them-Αν εισαγάγετε μια εικόνα που έχετε τον έλεγχο πάνω στο όνομα του αρχείου. Εάν επικολλήσετε μόνο μια εικόνα τότε κάποια μέρα θα βρείτε τον εαυτό σας μέσα από τη διαλογή μια δέσμη των φωτογραφιών στο web server σας όνομα imageX.jpg (αυτό δεν είναι καλό). Επιπλέον , αν δώσατε το αρχείο ένα περιγραφικό όνομα, τότε δεν θα χρειαστεί να δαπανήσει πολύ χρόνο μικροαλλαγές το Αναπληρωματικό Κείμενο (στην Σύνθετη image μενού επεξεργασίας)
  • Δοκιμάστε το Επιπτώσεις Tab στο Images Task Pane-Αν και αυτές οι συνέπειες δεν είναι αντικατάσταση για μια εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας, που πρόκειται για ένα πολύ γρήγορο τρόπο για να ορίσετε έναν τόνο σέπια, εφαρμόζουν ένα υδατογράφημα, οξύνει μια εικόνα, κ.α.

Λαυρεωτική –Λαυρίου …….Lavreotiki-Lavrion

Λαυρεωτική Λαυρίου-Η ίδρυση του Λαυρίου και η εκμετάλλευση του πλούσιου υπεδάφους του συνδέεται άμεσα με την προσπάθεια του νέου ελληνικού κράτους του 19ου αιώνα να αναπτύξει τις πλουτοπαραγωγικές του πηγές και τη βιομηχανία του.

Σκήτη-Αγίας-Άννας......Hermitage-Saint-Anne

    velaki G

Σκήτη-Αγίας-Αννα.Σκήτη-Αγίας-Άννας Άγιο Όρος .Το Κυριακό της είναι αφιερωμένο στην Προμήτορα Αγία Άννα

    velaki G

Δήμος Ανατ. Μάνης……..City East. Mani

Ανατολική Μάνη, νομού Λακωνίας .Με το νομοσχέδιο Ιωάννης Καποδίστριας ιδρύθηκε ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, με έδρα το Κότρωνα.

 velaki    G

Πωγωνιανή Ιωαννίνa ………………..Pogoniani Ioannina

Κοινότητα-Πωγωνιανής.Η Κοινότητα Πωγωνιανής βρισκεται στο νομο Ιωαννίνων

 velaki   G

Σιθωνία Χαλκιδικής……..Sithonia Chalkidiki

 Untitled-dipliΣιθωνία-Νομος-Χαλκιδικης-Δήμος-Σιθωνίας .Ο Δήμος Σιθωνίας βρίσκεται στο Νομό Χαλκιδικής βρισκεται μεταξύ δύο κόλπων : του Τορωναίου και του Σιγγιτικού.

Untitled-dipli

velakihttp://www.blogcatalog.com/blog/photo-mihalisthalassis-halkida  UNICEF

Καστανίτσα-Κυνουρίας………..Kastanitsa-Kynouria

polixromom_thumb1 Καστανίτσα-Κυνουρίας. Καστάνιτσα, ένα γραφικό χωριό Πάρνωνα, σε 900 μ.υψόμετρο

polixromom_thumb1

velaki                                             http://www.blogcatalog.com/blog/photo-mihalisthalassis-halkida

Άγιο Όρος.....Mount Athos

Άγιον Όρος. Άποψη -Άγιο Όρος είναι μια «Αυτόνομη Μοναστική Πολιτεία» εντός της Ελλάδας, (μοναδική στο κόσμο), στην χερσόνησο του Άθω της Χαλκιδικής στην Μακεδονία, που θεωρείται κέντρο

http://www.blogcatalog.com/blog/photo-mihalisthalassis-halkida

Άρτα το ρολόι......Arta watch

Αρτα-Πάνω από δύο αιώνες ,το ρολόι της Αρτας

Μαίναλο Πελοπόννησος…………Mainalo Peloponnese

Untitled-dipli[3]

Ορος Μαίναλο-

Untitled-dipli[3]

http://www.blogcatalog.com/blog/photo-mihalisthalassis-halkida